Смъртоносна немарливост: Почина бебе, оставено в кола

Майката го зарязала цял ден на паркинг в Охайо
24 авг 2017 08:23, Александър Попов
43
Смъртоносна немарливост: Почина бебе, оставено в кола
Снимка: Reuters

Бебе почина, след като бе оставено цял ден от майка си в кола на паркинг в американския щат Охайо, предаде Асошиейтед прес, като се позова на местните власти.

15-месечното момиченце било открито около 17 часа следобед местно време вчера на паркинг на компанията Procter & Gamble в Мейсън, на около 40 километра североизточно от Синсинати.

Изглежда майката, която е служителка на компанията, е оставила бебето без надзор в колата си цял ден, докато била на работа.

Тя се обадила на спешния номер 911, когато открила момиченцето си безжизнено.

Не е ясно дали ще бъдат повдигнати обвинения на майката, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: САЩпочинало бебе
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
6
 
3
 
! Отговори
Lan преди 6 години
15T.e. фактите не знаеш, но да плюеш можеш!? :) И ако има нещо еврейско в мен - какво? Това променя фактите ли? Или така по инерция да плюем по всичко българско?!
14
3
 
8
 
! Отговори
до Lan преди 6 години
Бе в теб да няма нещо еврейско, а? Въртиш, сучеш но по гръб не падаш! Аз не знам след колко минути са се появили притеснените родители, помня само че ако не бяха разбили стъклото детето си беше заминало! Пък дали слънцето е адско няма как да знам!Никой не се е върнал от ада за да разкаже!
13
6
 
4
 
! Отговори
Lan преди 6 години
13Да, но и в няколкото случая притеснените родители са се появили минути след бдителните граждани! Никой не си оставил детето за цял ден на адското слънце.
12
0
 
6
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
До до LanВ единия случай дори изкараха "Паркинги и гаражи" виновни, вместо да щракнат белезниците на "горката"майка.
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето защо трябва майчинството да е поне 2 г.
10
2
 
16
 
! Отговори
Така ще е преди 6 години
С 15 месечно бебе на работа - труден е живото в Америка.
9
1
 
25
 
! Отговори
до Lan преди 6 години
По-кротко с емоциите! В България имаше (сещам се за поне 2) подобни случаи, само че децата извадиха късмет понеже бдителни граждани сигнализираха, и даже един с помощта на полицай разби стъклото и извади детето!
8
8
 
9
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
особености на бита у США
7
10
 
8
 
! Отговори
Lan преди 6 години
6 В България никога не се е случвало подобно нещо...дори хората от малцинствата не проявяват подобна немарливост! Няма как просто да го е забравила за толкова време и да е отишла на работа, явно не е намерила детегледачка и е решила, че работата ѝ е по-важна от детето. Това за мен е убийство, при това особено мъчително...детенцето се е мъчило с часове!
6
8
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
До Каринаако кажа това което наистина мисля за поста ти, ще получа бан минимум един ден. както и да е, явно си от изповядващите религията на вярата в "нормалната държава". хубавото е че след брайвик и още повече след меркел, тая ваша религия почна да губи паството с добра скорост, преди това положението беше отчайващо, на когото и да кажа че в "нормалните държави" правосъдието е по-мекушаво от бг, всички ме гледаха като опасно луд, който се нуждае от медикаменти.
5
7
 
14
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
в италия имаше подобен случай, и не си мислете "това не може да се случи на мене, аз си обичам децата". никой не го прави нарочно, причината обикновено е промяна в рутината, примерно детската градина е затворена и трябва да го вземеш с тебе на работа. да ама рутината ти е като стигнеш работа да слезеш и да тръгнеш, в повечето случаи човек се сеща по средата на пътя и се връща, но все някой дърпа късата клечка.
4
5
 
26
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 6 години
В рая на земята америка требе да си бачка нон-стоп. Няма болнични, няма майчински, няма отпуски. Бебето в колата, мама бачка в магазина
3
5
 
8
 
! Отговори
District Attorney преди 6 години
За такова варварско престъпление на майката ще й бъдат повдигнати поне 5 обвинения, а присъдата ще бъде акумулирана от всичките вкупно, за разлика от Терирорията (Бивша НРБ), където от всички обвинения остава само 1 за четене на присъдата! Охайо не е най-консервативния щат, но не е и никак Евротолерантен. 15 години първоначална, с 25 максимална е реалистично очакване.
2
8
 
20
 
! Отговори
Карина преди 6 години
"Не е ясно дали ще бъдат повдигнати обвинения на майката, пише БТА."Хаха, ти шегуваш ли се?! Това не е България! Минимум 20 г ще бъде присъдата за убийство на малолетно дете по особено жесток начин! В Америка не е както в България. Единственото изключение би се получило ако майката е кафява или Мюсюлманка, и делото е със съдия, като ония швестеp от Хаваите, който отмени заповедта на Тръмп за спирането на Ислямското Нашествие под прикритието на "Бежанска Криза"! После Върховния Съд я презавери!
1
0
 
22
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ужас. защо все такив аизроди имат деца и то по много...