Тръмп отсече: Помиряване? Не, Пхенян ще разбере само от едно нещо!

Американският президент заяви, че действията на КНДР са опасни за САЩ
Обновена: 3 сеп 2017 15:44 | 3 сеп 2017 15:31, Веселина Йорданова
236
Тръмп отсече: Помиряване? Не, Пхенян ще разбере само от едно нещо!
Снимка: БТА

Южнокорейските "приказки за помиряване" със Северна Корея няма да свършат работа. Пхенян ще разбере "само от едно нещо", заяви американският президент Доналд Тръмп, цитиран от ДПА.

Още по темата
В поредица постове в Туитър в реакция на новия ядрен опит, извършен от Северна Корея, Тръмп отбеляза, че е бил предупредил Юга, че приказките за помирение няма да проработят.

Тестът показва, че севернокорейските "думи и действия продължават да бъдат много враждебни и опасни за Съединените щати", написа още американският президент, цитиран от Асошиейтед прес и Ройтерс.

"Северна Корея е държава парий, която стана голяма заплаха и затруднение за Китай, който се опитва да помогне, но без особен успех", коментира Тръмп.

Китай е единственият съюзник и безспорно най-големият търговски партньор на Северна Корея, която обяви, че е извършила с успех днес своя и шести и най-мощен досега ядрен опит.

Това предизвика острата реакция на международната общност, като Япония призова за извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН, Южна Корея и САЩ не изключиха военен отговор на действията на КНДР, а Русия и Китай също осъдиха теста.

Необходимо е международната общност да окаже максималния възможен натиск над Северна Корея, призоваха министрите на външните работи на Япония и Южна Корея, предаде ТАСС.

"Обединихме се около мнението, че сега е време за максималния възможен натиск над Северна Корея", каза японският външен министър Таро Кано след телефонен разговор с южнокорейската си колега Кан Кьон-хва. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смърт за сащ и русия! Да живее България!
99
9
 
13
 
! Отговори
Русия са велики! преди 6 години
Американски генерал призна, че Русия може да унищожи сащ за 20 дена, след това вашингтон подписва капитулация и членство в евразийския съюз
98
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не разбрах защо простите хора (от село) са против бананите и тоалетната хартия. За банани нямате пари-ясно, но защо сте против тоалетната хартия? Опитайте, много по-добре е от вестник Дума.
97
2
 
12
 
! Отговори
редник преди 6 години
До БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ Ти от коя България си ? Вашингтонската , Лондонската или от Калифорнийската ? ?
96
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Северна Корея няма какда ядат, за какво им е тоалетна хартия? Някой виждал ли е друг дебел севернокореец освен ким?
95
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И джанки няма вече - преминаха . Кой ял, ял ...сега сме на къпини
94
2
 
5
 
! Отговори
реджеб иведик преди 6 години
айде стига беее моля ви се нека конфликта да се задълбочи за да може тук българските медии и журналисти да пишат че видите ли сме все по близо да трета световна война моля ви направете нещо!другият месец май ще започнат да пишат статии че третата световна война е завършила и скоро ще започне четвъртата световна война!аз много уважавам българската журналистика и статиите които пишат само от българските медии се осведомявам,моля ви направете нещо за да могат да пишат за третата световна война1
93
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато има статия за сащ и русия тролчетата навъртат по 50 коментара в минута :D
92
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани а след като САЩ ни донесоха свобода и демокрация имаме таолетна хартия и банани.
91
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А аз си похапвам хубав банан с шоколад. После отивам до тоалетната. Имам мека и ухаеща тоалетна хартя. На село сте още с нарязани вестници в нужника на двора нали? И ядете самод жанки...
90
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ким е луд, хари труман какъв е
89
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ ИМПЕРИЯТА НА САТАНАТА .
88
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банани и тоалетна хартия в Северна Корея има само за Ким.
87
2
 
24
 
! Отговори
помнете преди 6 години
Не забравяйте че САЩ са единствената страна използвала атомно оръжие и то по мирни градове,тази страна мрази човечеството те мислят само кой да нападнат,убият и да се наплюскат, опасна за света държава..
86
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп каза, че СК била опасна за Сащ./?!/К кво му е опасното?Биволът като рие на гърба си го хвърля.
85
9
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Хубаво е сега при Демокрацията. Не е като при лошия Социализъм. Сега имаме банани и тоалетна хартия. Всичко това ни го даде демокрацията, САЩ и ЕС. Вечно ще им бъде благодарен.
84
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо в Севрна Корея няма банани и тоалетна хартия? хартия не им е нужна защото няма какво да ядат, но банани...
83
3
 
4
 
! Отговори
дуро преди 6 години
"Может ли флот России, потопить авианосец США ?"В последнее время данный вопрос очень актуален. Многие "'эксперты" считают авианосные группировки бесполезной грудой металла, которую с легкостью можно отправить на дно с помощью противокорабельных ракет. В данном видео вы найдете все ответы на интересующие вас вопросы... никаких эмоций, только факты и расчеты.
82
17
 
43
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ преди 6 години
Ядоса ли се Тръмп става лошо, няма го вече милостивия и добър Обама. Това му беше на прасенцето Ким, много шум вдигна, но ще си го получи. Въпросът е дали и Китай и Русия ще го отнесат покрай отрочето си, все пак те го поощряват. Джудженцето Путин трепери от страх, но му остава само да стои отстрани и да гледа безпомощно как САЩ унищожават северокорейската ***. Според водещи военни експерти северокорейските *** няма да издържат и 15 минути на внезапен и силен американски удар.
81
4
 
2
 
! Отговори
,,,Q преди 6 години
Като те строй *** ще запееш друго, много не се ерчи като личност.Парц-л си стана и ти.