Пхенян плаши Вашингтон "с най-големи страдания и болки"

КНДР скочи срещу исканията на САЩ за по-строги санкции
11 сеп 2017 08:15,
124
Пхенян плаши Вашингтон "с най-големи страдания и болки"
Снимка: Reuters

Северна Корея заплаши Съединените щати, че ще им причини "най-големите страдания и болки", ако продължават да настояват ООН да затегне санкциите срещу Пхенян, след шестия му ядрен опит, предаде Франс прес.

В комюнике, разпространено от официалната агенция КЦТА, севернокорейското външно министерство предупреждава, че ако Вашингтон прокара "тази незаконна резолюция за втвърдяване на санкциите, Северна Корея ще направи всичко възможно САЩ да платят за това".

"Мерките, които ще бъдат взети, ще причинят на Съединените щати най-големите страдания и болки в цялата им история", посочва министерството.

"Светът ще стане свидетел на начина, по който Северна Корея усмирява американските гангстери, предприемайки поредица от действия, които ще бъдат най-твърдите, които някога са си представяли", добавя севернокорейското външно министерство.

Съветът за сигурност на ООН беше призован от Вашингтон да приеме днес нови строги санкции срещу Северна Корея, обвинена в заплашване на мира с програмите си за ядрено и конвенционално въоръжаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куче което лае - не хапе! Същото се отнася и за грухтенето на прасето.
84
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мартин ;Тоя пък Мартин...Туко що научи нещо ново от коментарите въпреки че въобще не в час, но иначе знаел :D
83
9
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Коментар 84 е типичен руски мамелюк. Ходи си в матушката миндиль!
82
7
 
19
 
! Отговори
ало руснака, преди 6 години
малко така да се съобразяваш? Българите били продажници... ало, ***, банни го тоя, обижда бг народ! А доколко корейците са смел народ, ще имаш мн. здраве -сервилно ухилени пред вожда, с чупка в кръста, без гръбнак, тва ли ти е гордостта? Да си чул за 1 бунт срещу деспота?
81
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука явно не разбирате едно нещо. САЩ не ги интересува дали си комунист, джихадист или фашист. Тях ги интересува едно нещо - да слушкате чичо Сам и да изпълнявате. Тях ги интересува да сте малки и слаби мишки, за да ви мачкат и командват. Но в случая със СК не случиха. Корейците са горд и смел народ, те не са продажници като българите и затова не могат да ги пречупят. СК никога няма да клекне пред САЩ и да им прави биберонки, както направиха българите.
80
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким е пътник.Скоро ще го разбере -ако още не е.То и СССР се хвалеше с атомни,водородни бомби,кораби подводници,ракети,самолети,танкове.....И накрая видяхме какво стана...
79
11
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До БългаринСега САЩ и Русия имат по поне 600 ЯБЧ развърнати на носители(Подводници, Балистични ракети и крилати ракети) и още около 1800 ядрени заряди на склад.Прави си сметката Всяка страна има по дузина Подводници рекетоносци с 16-24 ракети, около 50 стратегически бомбера с крилати ракети 8-16бр и поне стотина Балистични ракети в шахтов и/или мобилен за Рашките вариант като повечето позволяват носене на повече от една ЯБЧСмятай
78
3
 
14
 
! Отговори
Мартин преди 6 години
До Боби Напълно съм съгласен, че може на теория да носи 200 бойни глави но на практика, никой не го прави.
77
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Мартин ;При положение че си неук,не се хвали с тъпотата си.
76
5
 
12
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Боби- Бобчо, ама ти си бил жив и все така "умен".
75
11
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Мартин 77Трайдънт 4 Ракетите на Американските подводници могат да носят по няколко бойни глави ако главите не са от Мегатонен клас наистина могат да им сложат на ТЕОРИЯ 200 ядрени бойни глави. Реално в момента всяка ракета носи по една ядрена бойна част а останалото са примамки
74
5
 
13
 
! Отговори
Мартин преди 6 години
До Анонименподводница с 200 ядрени глави, ти нормален ли си или пак си объркал хапчетата.
73
12
 
4
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 6960 години на миналия век САЩ правят опит за промишлен добив на полезни изкопаеми слагат 100 мегатонна бомба на 110м дълбочина - идеята е да се изкопае всичката тази маса с един взрив. Обаче Взрива предизвиква такова радиационно замърсяване в самите САЩ - по оценки по-голямо от ЧенобилТака СКорея още корейската война знаят за съществуването на Ядрено оръжие. След 1952 СКорея е изпепелена земя - десетилетия Глад. Всичко ценно се скрива под земята. На 150м и Ядрен взрив е безсилен
72
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цял свят знае, че САЩ са най голямата терористична организация, но само Ким Чен има доблестта да им го заяви открито. Респект Ким, разкажи им играта на световните "демократизатори" , ако не ги довършат ураганите преди това - ръката на бога.
71
4
 
13
 
! Отговори
Руский Тролл преди 6 години
Американците сами си правят ураганите! Пускат си ТААРП на собственото население! Тов. Путин така каза!
70
1
 
13
 
! Отговори
Свински Шол преди 6 години
Аман бе! Още е лято, а започна Сезона на Прaceтата! То не е Ким-чо, то не е Пеевски, то не е отвлеченото "дете"!!! От рано рано почнаха суджуците таз година май!
69
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
споко! Сега се събира съвета на ООН да скрои шапката на Кимчо! Червените *** да следят новините с притихнало сърчице, щото голем.... ги чака горките!
68
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно в този момент ми се струва че САЩ са много повече притеснени от ураганите които ги връхлитат, отколкото *** закани на диктатора на Северна Корея.
67
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боби ;САЩ са най-богатата страна с най-модернизираната армия и ти ни обесняваш че нямали ресурса да водят война срещу една мижитурна държава като Северна Корея ? Ти въобще четеш ли си глупостите ? Ако САЩ го нямат тоя ресурс,то кой го има ? Защото в света няма по-развита финансово и технологична армия.Въпроса е САЩ как ще решат да ги приключат.Дали ще е само с авиация или с подводница снабдена с 200 ядрени глави край Корея
66
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
товариме всички триолове и ги пращаме да защитават Ким!