Тръмп отново "захапа" Хилари Клинтън

"Тя похарчи големи пари, но в крайна сметка не й се получи!"
14 сеп 2017 22:29, Елка Василева
19
Тръмп отново "захапа" Хилари Клинтън
Доналд Тръмп и Хилари Клинтън. Снимка: архив, Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп възобнови в Twitter своя конфликт със съперничката си на президентските избори през ноември миналата година Хилари Клинтън, предаде Асошиейтед прес.

"Непочтената Хилари Клинтън обвинява всеки (и всяко нещо), но не и себе си за своята изборна загуба", написа Тръмп. "Тя загуби дебатите и посоката!", добави той по неин адрес.

Тръмп написа този коментар в момент, когато Хилари Клинтън рекламира по медии новата си книга "Какво се случи", в която прави равносметка на президентските избори през ноември и загубата си.

Тя пише, че поема "отговорност за всички" грешки по време на кампанията.

"Окаяниците" отново са тук, за да преследват Хилари. Те изразиха своите чувства шумно и ясно", написа още Тръмп в Тwitter.

На предизборна проява миналата година Хилари Клинтън каза, че половината от привържениците на нейния съперник са в "групата на окаяниците".

В заключение Тръмп написа: "Тя похарчи големи пари, но в крайна сметка не й се получи!"
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
53
 
! Отговори
Един преди 6 години
Мачкай, бай Тръмпе! Точно на тая колкото и да и сипеш, ще е малко.
9
0
 
46
 
! Отговори
Цирк САЩ преди 6 години
Нали Тръмп щеше да я вкарва в затвора?! Защо е още на свобода?!
8
17
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дони отново падна ниско ! Той е победител и би трябвало да е над победените! Уви, *** много е елементарен, като махленска клюкарка е!
7
4
 
45
 
! Отговори
Баба Вуна преди 6 години
Много смела беше в предизборната кампания, но явно не става за нищо и като жена, и като политик. Прецакаха я всички, защото си направи сама криви сметки. :-) Менопаузата й и напълняването й се отразяват зле, помислила се сега горката и за писателка... :-) Жива още да я ожали човек... :-)
6
5
 
63
 
! Отговори
Д-р Гигълс преди 6 години
Няма по-унизителна загуба от тая на Хилари. Няма по-унижена жена от Хилари. Няма по-лицемерна и злобна твар от Хилари. Тръмп я смачка като гнусна *** и буквално й се изpardя в устата. Хвала му за това.
5
6
 
60
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Тръмп все пак е пич!
4
11
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
а какво спечели сащ и света като военно пром комплекс назначи брокера на недвижимиимоти за президент само воини и смьрт
3
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разликата, межуд тоя и Никсън е, че Никсън поне спечели и популярния вот.
2
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Президентът на САЩ Доналд Тръмп възобнови в Twitter своя конфликт със съперничката си на президентските избори през ноември миналата година Хилари Клинтън, предаде Асошиейтед прес."Тръмп не е възобновявал конфликта, баба Хилъри реши да изкарва кинти пишейки книга за изборната си загуба от собствената си гледна точка. Съвсем естествено е Тръмп, като главно действащо лице в историята й да отговори на нападките.
1
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди да го изберът каза,че мисли да вкара Хилъри в пандиза.Мисля че едни 10 годинки ще и се отразят омиротворително.Тъкмо като излезе внучето ще е пораснало.Ще поживее още малко после ще я местят в един по-дълъг затвор и така.Кво нещо е животът.Една ирония.