Терористични организации с призив: Дерайлирайте влакове!

Транспортната инфраструктура е "привилегирована" мишена
17 сеп 2017 09:12, Елка Василева
60
Терористични организации с призив: Дерайлирайте влакове!
Снимка: архив, Reuters

Освен прегазването на хора с автомобили и нападенията срещу униформени служители по сигурността джихадистите призовават напоследък последователите си да предизвикат дерайлирането на влакове в Европа, изрази безпокойство френската полиция, цитирана от Франс прес.

"Важно е да се подчертаят неотдавнашните призиви на терористични организации, насочени към "вълци единаци", които са подстрекавани да причинят в Европа дерайлиране на влакове, горски пожари и отравяне на храни", се казва в телеграма на Генералната дирекция на националната полиция от началото на септември, разкрита от в. "Паризиен".

Според текста транспортната инфраструктура и средства имат "много структурни слабости" и са "привилегирована мишена", особено гарите.

Туристическите места също трябва да се наблюдават по-бдително, тъй като в случай на атентат има потенциал за повече човешки жертви.

Заради зачестилите атаки с автомобили в документа се казва, че управителите на паркинги и шофьорите трябва да сигнализират незабавно за всяка кражба или подозрителни действия.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес САЩ подържат военни бази в Германия, Италия, всички страни от ИЕ. За в бъдеще обаче, ако ЕС оцелее и се превърне във федерация със собствена армия, прокъратура и всички структури, САЩ ще трябва да си обура крушите и край с влиянието му в Европа. Отделно ЕС ще се превърне в суперсила и ще измести САЩ на международно ниво а еврото щросто ще изяде долара. ЕС няма да е зависим от шейховете защото, отървавайки се от САЩ ще въведе нов тип икономика с минимум петрол. Е как няма да бомбят?
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другото важно нещо което става след тази среща на ЕС и шейховете е това, че Франция напуска НАТО (остава само като политически наблюдател). Изисква си златния резерв който е около 300 тона злато депозиран в САЩ, игонва САЩ армията от територията си и закрива всички САЩ бази. В замяна САЩ ги изолират тотално от процесите в Индокитай и си присвояват колониите им (неуспешно, както се видя по късно). Не се заблуждаваите, противопоставянето САЩ-Русия е стар номер. Войната е САЩ и Со. срещу ЕС.
27
1
 
1
 
! Отговори
манго преди 6 години
До Българина Цитат на Петко Бочаров ,,А дано , ама надали ! ".
26
4
 
6
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
Всички проблеми идват от недостатъчното използване на ядрени оръжия!Ким сега ще ви покаже как става!Нет человек нет проблемъи!
25
0
 
7
 
! Отговори
КаймакАМ преди 6 години
До Гадорян.Не генерале ! Изкустствения интелект ще е началото на края на човечеството.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъпо. Това единствено може да разтрои транспорта, но няма потенциала да разпали гражданска война. Може единствено да бъде използвано като фон за отвличане на вниманието, но като цяло няма голям потенциал.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В резултат на това ЕС организира и подкрепя военните преврати и налагане на светски режими (антишейховете) в повечето арабски страни.В резултат на това бързо започва да излиза от петролната криза. А в края на 80те Ирак продава на ЕС петрола в Екю, което и провокира САЩ и шеиховете да организират унищожението на Ирак и Садам.Израел оцеля и се стабилизира и шеиховете не дадоха и 1 долар в подкрепа на Сирия, Египет и Йордания.Днес виждаме какво се случва в ЕС и как купените от САЩ и Сорос действат.
22
0
 
11
 
! Отговори
ФАКТ! преди 6 години
До АнонименТва за 70-те и СА не го зам но е факт че европейците пълнят гушите на арабите чрез петрол и газ и ония за тва се разрастнаха толкова!
21
0
 
24
 
! Отговори
Нема нужда, преди 6 години
Че ми дерайлират онази работа! БДЖ-то у назе си е дерайлирало отдавна,даже и биз терористи!
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 70те години на 20 век делегация от Новосформиращия се ЕС посещават Саудитска Арабия. Искат от шейховете да им продават петрол извън правилата на ОПЕК и Борсата. В замяна шеиховете искат да им се разреши да построят джамия с 30% по голяма от катедралата Св. Петър е Рим и то точно срещу нея. Такива условия са поставени и за останалите столици от ЕС. Европейците са вбесени и си тръгват. На изпроводяк шеиховете им казват, че така или иначе САЩ нямат нищо против и пак ще стане на тяхното.
19
0
 
10
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
По моя преценка изкуственият интелект и роботите скоро ще завземат работните места и тогава тия пришълци ще са тотално излишни, че и не само те. И тогава да видим накъде ще поеме света.
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се хабете. Това което става днес е планирано още през 1943 г., че и по рано. Тогава САЩ (ционистите) се договарят с арабските шейхове петрола да се продава само в долари. Да не се закачат евреите когато си строят нова държава в палестина. Шейховете искат две неща. Да се премахне британския колониализъм и да не им се пречи да насаждат исляма (сунитската версия, салафизъм и незнам си какво още) е Европа. Договора е подписан и си действа, от близката история се вижда, че се изпълнява стриктно.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 13Ние не искаме денонощно да бъдем в стрес заради безчинствата на терористите!ти пък от какво си се стреснал бе ?
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ...., един такъв да ми падне, ще му извия врата като на куче.
15
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Скъпи германци, изберете си пак мама Меркел, която докара тази беля в цяла Европа! За благодарност! А, всички убити, ранени и изнасилени от тези п-р-и-м-а-т-и, бог да ги прости!
14
12
 
5
 
! Отговори
Bolt Thrower преди 6 години
Като се сетя каква сraн се беше събрала в Москва ( пред най-голямата джамия в Европа) в ПОДКРЕПА на рохините-терористи...Все едни такива интегрирани " руснаци".Тъй че ако в ЕС мюсюлманите правят атентати, то в Русия контролират държавата и я превземат от вътре.
13
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТ, централата на тероризма е в Москва.
12
5
 
13
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
Кой каквото си надроби - това ще си сърба ! Честито на евро....г.....ейците !
11
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този геноцид срещу нормалните трудещи се хора християни до кога ще продължава? Ние не искаме денонощно да бъдем в стрес заради безчинствата на терористите!
10
3
 
19
 
! Отговори
Малко мисъл преди 6 години
Афганистан,Ирак,Либия,Сирия............Кой разруши тези държави създавайки организации като Ал Кайда и ИД. Запада Тези хора вие ги създадохте объчихте и въоражихте. Когато убиваха деца в Би бяха борци за свобода. Сега са терористи. Вие сте терористите.Когато терорист от ИД се гръмне на Запад това е friendly fire понеже е от вашите къчи синове