Терористични организации с призив: Дерайлирайте влакове!

Транспортната инфраструктура е "привилегирована" мишена
17 сеп 2017 09:12, Елка Василева
60
Терористични организации с призив: Дерайлирайте влакове!
Снимка: архив, Reuters

Освен прегазването на хора с автомобили и нападенията срещу униформени служители по сигурността джихадистите призовават напоследък последователите си да предизвикат дерайлирането на влакове в Европа, изрази безпокойство френската полиция, цитирана от Франс прес.

"Важно е да се подчертаят неотдавнашните призиви на терористични организации, насочени към "вълци единаци", които са подстрекавани да причинят в Европа дерайлиране на влакове, горски пожари и отравяне на храни", се казва в телеграма на Генералната дирекция на националната полиция от началото на септември, разкрита от в. "Паризиен".

Според текста транспортната инфраструктура и средства имат "много структурни слабости" и са "привилегирована мишена", особено гарите.

Туристическите места също трябва да се наблюдават по-бдително, тъй като в случай на атентат има потенциал за повече човешки жертви.

Заради зачестилите атаки с автомобили в документа се казва, че управителите на паркинги и шофьорите трябва да сигнализират незабавно за всяка кражба или подозрителни действия.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
26
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Всеки коментар вече е излишен за предателите в европа, колкото по зле стане толкова по бързо чаршафите ще бъдат изселени и исляма забранен
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господ да пази децата ни,които всеки ден пътуват за да учат и да работят ,за да плащат с отработените си данъци помощите на т.н.бежанци поканени от меркел!
7
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България влаковете си дерайлират и без талибани :D Като дерайлира влак и Идилци веднага ще поемат отговорност за атентата :D
6
1
 
26
 
! Отговори
до 4 АНТИ преди 6 години
Сорос спонсорира световния тероризъм.
5
2
 
24
 
! Отговори
Merkel преди 6 години
Добре сте дошли, ела те и взривявайте, колкото Ви душа иска!
4
4
 
2
 
! Отговори
Oriz преди 6 години
Teroristite meriat parlamentite, ministerstvata i prezidentite.
3
0
 
28
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Соррос е главния виновник !!
2
1
 
17
 
! Отговори
Шерлок преди 6 години
Идеята не беше лоша но сили извън Европа предизвикаха всичко свързано с тероризма и подкрепата му.
1
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изпуснаха контролът благодарение на политиката да заселват хора с произход от държави където тероризмът е всекидневна професия.Бутат църкви ,строят джамии избират си политици които строят светло бъдеще със "миролюбиви" ислямизирани фанатици..Насърчават уличните банди с млади гангстери от Африка получаващи няколко вида социални помощи.На последните избори пак си избраха екзотичен фен на социалните експерименти... За мен тези неща които се случват там са логично развитие на безумието им.