Меркел: Може да "ожесточим" санкциите срещу Русия

Лидерите на Г-7 имат готовност за това, ако обстановката в Украйна се изостри
Обновена: 23 сеп 2017 15:52 | 23 сеп 2017 15:50,
391
Меркел: Може да "ожесточим" санкциите срещу Русия
Снимка: Reuters, архив

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че лидерите на Г-7 са готови да засилят санкциите срещу Русия, ако обстановката в Украйна се изостри, предава РИА Новости.

"Ние сме съгласни, че премахването на санкциите е свързано с имплементирането на Минските споразумения. В случай, че се наложи, сме готови, макар и да не го искаме, да ожесточим санкциите", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кратко и ясно,но законите трябва да се прилагат и срещу нелегалните емигранти.
237
4
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Merkel da ne zabravya zima idva.priroden gaz 6te i tryabva.Turcia i Rusya,Nyama da im davat 6te se Molyat za priroden gaz..
236
5
 
7
 
! Отговори
ssdd преди 6 години
До редникИма допълнителни системи на борда ,които липсват при Ф22 и Ф35,но това няма нищо общо със стелт технологията.Тези системи могат да бъдат добавени и към американските изтребители.Да не забравяме и ,че Ф22 е на 20 години ,а СУ-57 още дори не е влезнал във въоражение и все още не покрива изцяло изискванията за 5-то поколение изтребител.Дори и да го направят ще имат 5-10 броики от него,докато САЩ имат над 400 стелт изтребителя,а скоро може да извадят и 6-то поколение дет се вика.
235
8
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Фюрерката да се наслаждава на руския газ,и да брои бежанците,че иден ден ще станат повече от арийците.
234
5
 
7
 
! Отговори
редник преди 6 години
Темата е " санкции" Е , аз мисля че са бумеранг !
233
12
 
7
 
! Отговори
редник преди 6 години
Според изследвания на австралийски експерти, руският изтребител от пето поколения Т-50, който се маскира против радарите, по много показатели превъзхожда съвременните модели на американските изтребители F-22 и F-35. До този извод е стигнал доктор Карло Коп от научно-изследователския център на ВВС на Австралия, публикувал първите резултати от тестването на ефективната отразяваща повърхност (RCS- ЕОП) на Т-50, достъпни за широката публика.
232
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е в 13-ти век.Каша, самагон, махорка и камшик от Батюшката.
231
4
 
9
 
! Отговори
ssdd преди 6 години
До редникБи ли ни казал ,кое е това което е с 10% "по-ефективно" от стелт технологията ,защото засега най-модерния им изтребител си се вижда ясно на радарите :)
230
9
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Най адекватната санкция с/у Матушката русь ще бъде, ако Европа намери алтернатива на газта и, тогава белите араби ще разберат, че това което изтича от Бензиноколонката им, не става за ядене .... Но пък "братушките" са изобретателни, като им свърши водката и сельодката, може и газ да пропият, или пък да минат трайно на антифриз и препарат за вана ... !!!
229
10
 
7
 
! Отговори
редник преди 6 години
Това което ползват вместо стелт руснаците е около 10% по ефективно ! Но не в това е въпроса ! Русия няма как да е технологично изостанала , а със санкциите ще и се наложи да дръпне и в битовите отрасли.....е ? Това ли целят санкциите ?
228
9
 
9
 
! Отговори
ssdd преди 6 години
До редникРуснаците още немогат още да направят двигател за новия СУ-57 ,който да му покрие изискванията за 5-то поколение.Айде стига с тея двигатели :)Руснаците също така още немогат да разработят добре стелт технологията и са новаци в това,а това е нещо което американците направиха преди 60години. :)
227
9
 
9
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Да кажеш ,че Русия е технологична страна е все едно да кажеш че Нигерия е световен лидер.-------А ти не се съмнявай!Щото в Пентагона са на друго мнение, доста са притеснени от високите темповите с които се развиват високите технологии в Русия, при това изводите им са от откритите източници, а за технологиите под графата "Строго секретно" разузнаването им може само да гадае.
226
9
 
10
 
! Отговори
редник преди 6 години
ДО 268 В ред съм:)Американците опитаха да направят и се взриви на стенда ! Затова пак купува НАСА от Русия ! Чети ако се интересуваш наистина ! Такова е положението :)
225
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До редникТи май не си много в час.Причината поради която се ползват 2-та типа руски двигатели на американските ракети на НАСА,е защото излиза много по-евтино и също така държи качество.Русия от много години насам се стреми да разработва такива двигатели,докато американците не чак толкова.Естествено ,че САЩ могат да направят по-качествени двигатели ,при положение,че най-добрите световни инжинери са в САЩ,но това ще отнеме много време,затова е много по-лесно да се купи от руснаците за без пари.
224
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето западняците си мислеха, че като подкупят пияницата Горбачов ще заграбят природните ресурси и несметните богаттва на Русия.Само че сметките им излязоха криви. Путин нито е продажен, нито е глупав.
223
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може една дропла, която не е родила и отгледадала дори едно дете да управлява държава като Германия. Това е парадокс. Явно немците вече не са това, което бяха. И логично след като повечето от тях са църньовци или в най-добрия случай мелезаци.
222
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германия вече е превърната в мултинационално гето. Благодарение на тази дебела злобна ялова кра-ва.
221
6
 
5
 
! Отговори
редник преди 6 години
И като стана въпрос :) Нали се сещаш че бойните ракети и те с такива двигатели джиткат ? :)
220
5
 
11
 
! Отговори
Урод...ливо, преди 6 години
Сата...нинско изчадие.
219
13
 
13
 
! Отговори
редник преди 6 години
"" Да кажеш ,че Русия е технологична страна е все едно да кажеш че Нигерия е световен лидер "" -- НАСА не мисли така :) Особено след като с пълна техническа документация не можаха да си направят двигателите , та преподписаха с Русия :)