След заплахите на Тръмп: Все по-възможно е Пхенян да удари САЩ

Външният министър на Северна Корея нарече Тръмп "ментално увреден човек"
Обновена: 23 сеп 2017 22:33 | 23 сеп 2017 22:32, Венцислава Вельова
181
След заплахите на Тръмп: Все по-възможно е Пхенян да удари САЩ
Снимка: Reuters

Външният министър на Северна Корея Ри Йонг-хо нападна американския президент Доналд Тръмп още в встъпителните думи на речта си пред Общото събрание на ООН, като го нарече "ментално увреден човек, обсебен от мегаломания", предава AFP, цитира "Фокус".

Освен това, севернокореецът каза, че заплахите на Тръмп да "унищожи тотално" Северна Корея са направили възможността ракетите на Пхенян да посетят американската северноамериканска територия по-вероятна.


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
1
 
! Отговори
sante_dog преди 11 месеца
всъщност истината е че СК още я има защото не е икономически интересна - там няма природни богатства, народа е беден и не може да бъде използван да се продават американски стоки. Просто няма причина да си дават зор американците. Иначе САЩ могат да приключат Ким за 3-4 години само с икономически санкции. Гладът е силен мотиватор...
151
0
 
6
 
! Отговори
Helleborus преди 11 месеца
Първо трябва да е ясно, че населението там е невинно и не може да се рискува неговия живот. И второ, че Северна Корея е куче, което лае, но не хапе. Имам предвид, че те са капсулирани, не са правили бели на комшиите си, светът не се е оплаквал от тях до сега. Не могат да се считат за заплаха, без да има прецедент. Ако ще борим строя, ще е заради самите хора, а не защото са някаква заплаха за нас. И по-добре да спрат с глупостите, заплахите и самолетите, трябва им плавна перестройка някаква.
150
16
 
2
 
! Отговори
Дистройър преди 11 месеца
Северна Корея в този си вид е една безсмислена държава и трябва да бъде залята с бомбена лава, занулена и рестартирана. Огъъън бий!!! Напаааалм хвърли!!! Бомби, бомби, бомбиии! Килотонове детонации! Ракети, лазери, взривове - тотален овъркил!!! Сега!!!
149
1
 
14
 
! Отговори
Баце преди 11 месеца
Пичове ,ще ви помоля да си поемете дълбоко въздух и да погледнете какво сте сътворили. Чета призиви - Да се почват, ядрени удари аааааа ууууу. Че и Русия и Китай да се включат. Наясно ли сте....явно не . Срамувам се че ви има, че сте българи . И колко от вас , ще хванат калашник и сумка, ще сложат газ и наметалото в името на България (да не дава Господ) , ако се наложи. Не е като кол уф дюти.
148
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Никой не може да се е..а със САЩ.Велика държава с огромни възможности."

Никой освен Ким Мадуро, Китай, Русия, Индия, Иран. Дотук 3/4 от планетата. Толкоз за велика Кравария.
147
1
 
6
 
! Отговори
NedoU4en преди 11 месеца
"Още докато лети с електромагнитен импулс може да бъде унищожен детонатора и да падне, като парче желязо и нищо повече"

Значи целият ядрен арсенал на планетата е купчина желязо, така ли?
То бива олигоффрения и деббилизъм, ама твойто на нищо не прилича.
146
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Меркел,преизбрана,Тръмп удря Северна Корея,Европа приема 20 милиона севернокорейци да ги интегрира,веднага да произведете 10 милиона плюшени мечета и да сте готови за посрещането!
145
6
 
4
 
! Отговори
:) преди 11 месеца
Всеки, който се страхува от нападение с ядрено оръжие е наивен. Отдавна е измислена защита от такъв тип ракета.Още докато лети с електромагнитен импулс може да бъде унищожен детонатора и да падне, като парче желязо и нищо повече.Така, че дебелия е прецакан.Няма полезен ход ако решат да го приключат, единствено могат да лаят, нищо повече.
144
3
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 11 месеца
До Анонимен 147 Ми те всички държави обичат САЩ с изключение на СК , Русия и Венецуела. За Куба е съмнителна.Не отдавна Сергей Лавров заяви: Целия свят мрази Русия... А де?
143
5
 
3
 
! Отговори
Така е преди 11 месеца
Дали ще спят американските военни през това време? Ракетите на СК ще бъдат свалени почти веднага след излитането.Никой не може да се еб..а със САЩ.Велика държава с огромни възможности.
142
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хайде да удрят, какво чакат? Да, ама не. Защото има едно после, което ще изпари дебелото Жълтурче, не да го изпече. Празни приказки, пълни със страх и фанатизъм. И със скритата надежда, да не става това. Не 20 милиона армия да имат, 200 милиона да е. Кой ще ги напада по суша, ракетите ще свършат работата. И това ще е края на Дебелачето.
141
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ами да ударят. Те САЩ точно това чакат за да ги смажат като хлебарка. Важно е СК първа да удари за да покажат американците на Русия и Китай какво ги чака агресорите.
140
0
 
3
 
! Отговори
редник преди 11 месеца
Вкараха Тръмп в капан ! Като щракне , хилъристите са "спасители" и победители !
139
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Американците няма да нападнат Северна Корея. Те нападнаха и унищожиха Ирак и Либия защото:
- нямаха ядрено оръжие и не можеха да навредят на САЩ.
- имаха петрол който американските компании искаха
- имаше вътрешна опозиция която да използват като маша
В Корея няма никаква печалба, имат ядрено оръжие което може да достигне американски траектории, народа е зомбиран от соц пропагандата и е единен и сплотен. Предната корейска война още им държи влага на американците. Войната би била тежка и кървава
138
5
 
7
 
! Отговори
Ангел до 149 преди 11 месеца
Нима мислиш че СК разполага с ракета която да достигне континенталната част на САЩ.Това е Абсурдно, но дори и да е така ,такава ракета ще бъде пресрещната ,прехваната и унищожена хиляди километри преди да достигне САЩ. Американците имат капацитета да изстрелят едновременно хиляди ракети а СК нито разполага с такова количество нито с необходимите ракетни установки.Още дори не са завършили изпитанията на ракетите.Ако се случи това ще е Най-Кратката война в историята на човечеството.
137
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До 149 :

Всичко се знае.Това ,че ти незнаеш ,незначи ,че хората които трябва незнаят също.
136
2
 
5
 
! Отговори
до 148 Ангел до 145 преди 11 месеца
Това са само догадки . Северна Корея е затворена страна и никой няма информация какво имат а може да се разбере само при конфликт.
135
6
 
3
 
! Отговори
Ангел до 145 преди 11 месеца
Към момента имат бомби които да достигнат само остров Гуам.Само жителите на острова са застрашени! Но Американците знаят това и със сигурност ще разчитат на ПРО-тата .По опасно ще е за Южна Корея или Япония в случая.Там Американците трябва да насочат жащитните си сили.Но си мисля че Северняците няма да имат време да реагират.Всички ще приключи бързо.
134
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
САЩ умишлено провокират ядрена война като сънуват, че са недосегаеми но те ще бъдат напълно унищожени. Много държави " обичащи" САЩ ще се обединят срещу новия хитлер.
133
6
 
7
 
! Отговори
до 145 ангел преди 11 месеца
А, колко живот ще остане на САЩ ? Северна Корея ще отговори с целия си ядрен арсенал.