Тръмп на среща с военни: Това е затишие пред буря!

Той не уточни какво има предвид, само каза: "Ще разберете"
6 окт 2017 18:00, Елка Василева
96
Тръмп на среща с военни: Това е затишие пред буря!
Снимка: Reuters

Едно изказване на американския президент Доналд Тръмп, направено на среща с висши военни в Белия дом, стана едно най-цитираните в медиите, пише в. "Вашингтон пост".

Докато позираше за официална снимка с военни и съпругите им, поканени на вечеря в Белия дом, Тръмп посочи хората край себе си и попита малката група допуснати репортери: "Знаете ли какво е това, момчета?". След провиквания: "Кажете ни" президентът отговори: "Може би е затишие пред буря".

Журналистите поискаха да научат какво точно има предвид, каква буря се задава. За Иран ли става въпрос, за "Ислямска държава" ли?

"В тази зала са събрани най-страхотните военни в света, това ще ви кажа", отвърна Тръмп и добави: "Благодаря на всички ви, че дойдохте".

В отговор на последен репортерски опит да стане ясно за каква точно "буря" говори президентът, Тръмп каза: "Ще разберете".
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
21
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
ФАЩ световен терорист номер 1!Не на краварската агресия !
32
6
 
9
 
! Отговори
Сун Дзъ преди 6 години
Тръмп е решил да нападне ЕС и вече никой нямa да го притиска да напада тук и там заради параноята и шизофренията на клоуните от Брюксел.
31
6
 
17
 
! Отговори
До 33 преди 6 години
Ами точно 1 милион китайци подпукаха американците и ги гониха до 38-я паралел. Там където сега е границата. И ако китайската армия тогава беше по-добре въоръжена, сега щеше да има една Корея. СЕВЕРНА
30
4
 
15
 
! Отговори
Ала_Бала преди 6 години
Когато говорите за Северна Кореа, мислете за Китай. Северна Корея е Фатерланда на Китай. Колкото до американските военни, това са най-големите грабители на собствения си народ, защото техните войни са измислени и никога не са били за защита на Отечеството! Това да не са Холивудските измишльотини!
29
17
 
7
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Кога викаш китайците са изритали САЩ от Корейския полуостров? Преди или след САЩ да изравни със земята почти всеки град в КНДР? Май нещо не си чел историята. А тя е на път да се повтори. КНДР веднъж са яли пердах от САЩ, вторият път ще им е за последно!
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На такава възраст, дъртите започват да се държат като хлапаци. И ако не е наблизо Мелания, ще изтърси колко мацки е оправил вчера. Та и за бурята му, причината е че не става вече за мъж.
27
2
 
10
 
! Отговори
Голям политик преди 6 години
Политик е който едно говори, а друго прави (или пък нищо не прави). Бай Дончо е голям политик! Е, не е чак колкото Суджуков, но се опитва чилякът все пак..
26
3
 
17
 
! Отговори
ей,глупав народ преди 6 години
Какво пържене,какви смъртни присъди!?Това са политически демонстрации бе,хора!Тръмп бие по тъпана,и търси подкрепа от висшите военни!За първи път САЩ изпадат в подобно унизително положение,а той не може да вземе решение!
25
5
 
14
 
! Отговори
fov news преди 6 години
Американски учени са в паника от това,че се събуди супер вулкан ,който ще унищожи половин Америка .Това стана след като точката на кипене в калдера на вулкана Йелоустоун е достигнала критичната си точка .Вече е ясно,че изригването предстои и то може да стане във всеки един момент,което ще доведе до унищожение на по гол;ямата част от територията на САЩ,изригването ще се отрази пагубно на цялата планета.Заради Йелоустоун президента свика спешно на заседание началниците на службите и Пентагон
24
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Ким му е през 21-вия пръст какво приказва хахото в Белия дом.Ако САЩ тръгнат да изравняват КНДР, ще си припомнят началото на 50-те и как китайците ги изритаха от Корейския полуостров.А ако Тръмп е достатъчно ***, че да започне ядрена война, то всичките му фенове тук, не следва да се радвате... освен ако не сте самоубийци.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пардон,планета.....
22
14
 
8
 
! Отговори
:) преди 6 години
На дебелият психопат Ким май не му остава още много. Сигурно пак ще разбере по новините, че Тръмп му е решил смъртната присъда.
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние си имахме Баба Ванга, а САЩ си имат Тръмп
20
17
 
7
 
! Отговори
А ДАНО преди 6 години
Може би Тръмп най-после е решил да изравни със земята руската империя на злото!
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБе то ще питаме японците ама хайде покрай тях да питаме и виетнамците колко янки сложиха по дупките а?Ако не схващате мисълта ми ще я развия.Северно виетнамската армия и Виетконг направиха американците за смях и това го видя целия Свят .Те ....затова от тогава не отразяват вече така на широко ами -''влязохме в битка със 200 иракски танка и не загубихме нито един.Това само при Капитан Америка го има.Имахме един такъв шемет старшина във Враня.Досущ като капитан Америка беше....
18
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Тръмпе,наш приятеле- скъсай гьона на червените мафиоти!
17
10
 
10
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Тоя е жалък клоун...въпроса е колко милиона американци ще се изпарят когато на МАРШАЛА му писне.....
16
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До AMERICAN BOYГладна кокошка - просо сънува!
15
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май ще eбaт Ким свиняятааа
14
3
 
18
 
! Отговори
редник преди 6 години
Тръм явно не е виждал други военни !