Китайки в драма: Не ги пускат след пластични операции

Жените променили външността си в чужбина, но как да се приберат...
10 окт 2017 22:09, Петя Славова
20
Китайки в драма: Не ги пускат след пластични операции
Снимка: Daily Mirror

Три китайки имали проблеми на паспортния контрол на летище, заради променено лице вследствие на пластични операции, съобщава Daily Mirror.

Жените били в Южна Корея по време на празник, който се отбелязва в продължение на седем дни. Там те си направили пластични операции и решили да се приберат у дома, но така и останали на паспортния контрол.

Заради променения си външен вид след оперативната дейност, лицата на трите дами били в бинтове и отоци. Те по никакъв начин не приличали на снимките от личните си документи, които представили.

Фотосите, на които трите бинтовани туристки седят на летището с документи в ръце и чакат имиграционните служби да вземат решение за случая им, придоби огромна популярност в китайските социални сайтове и събра над 51 хиляди харесвания. Изданието така и не уточнява дали жените са успели да се завърнат в Китай.

Още за живота четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
муспи преди 6 години
Прави са китайските власти - че това са туркини! Те имат право на санаториум в България, и докарване на роднините си след това - по десет деца и удинадесет сестри! Всички в себепроизводителна възраст, и интереса в България към тях е голям! Българският народ няма представа какво са китайците, те не са арапи с ножове и - алах абкар, - те са стохиляден мравуняк и докато го гледаш е станал на милион!
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демокрацията е била практикуванаот пещерните първобитни. Тя енегодна и неадекватна за модерниячовек.Където се практикува водидо масова дегенерация - примере съвременното америгуанскообщество.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бях там и да знаех китайски - голям смях. Полицая към китайката - Другарко, лицето ви не съответства с това в паспорта. Ха ха ха
13
5
 
9
 
! Отговори
Жу суи Геро преди 6 години
Приличат на евроатлантички. Ако са дърти дайте да ги дадем на Макрон. Той ще ги оправи. Грозните бабички са мощен афродизиак за Галският кукуругу.
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По - красиви са от туркини. Няма впредвид натурализирани туркини и техните наследнички.
11
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грозни са като туркини
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12Пещерният антикомунизъм също не помага. Синият талибан Радан Кънев сложи директор на Терем от ДСБ и кумът му получи договор за правно обслужване. Сега Радан е адвокат на Николай Ненчев. Ненчев стана министър със 7 хил. гласа за партийката му, назначи любовници и членове на кликата в МО. България изгуби милиони за ремонта на МИГ-овете заради него. И продължават да го канят по медиите. А САЩ са затънали в дългове, там властват корпорациите (дълбоката държава) и одържавяват само загубите им.
9
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Над половин век комунизъм не прощават. Така е в Китай, Русия, Северна Корея, Куба и България. Това са бастионите на комунистическия изврат,
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и нашите пaрантии с надутите джуки не трябва да ги пускат никъде, най-вече между нормални хора хора, за да не предизвикват погнуса и отвращение.
7
0
 
16
 
! Отговори
Абориген преди 6 години
Симпатяги :)
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така като ги гледам на снимката и аз не бих ги допуснал през граничен контрол, то на хора не мязат. Дори когато отоците спаднат, ще виждам три лица, които ми представят документи с имена, чиито лица не съотвестват с това, което виждам на картите.
5
0
 
9
 
! Отговори
БРАТЯ КАРАМАЗОВИ преди 6 години
ГРАФИНЯТА С ПРОМЕНЕНО ЛИЦЕ ТИЧА КЪМ ЕЗЕРОТО!
4
1
 
7
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Правилно!Китай не е запада!!!
3
3
 
15
 
! Отговори
ko kaza ko преди 6 години
Какви операции какви 5 лева? Пребили са ги като кучета ,но ги е срам да си кажат.
2
0
 
20
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До страхилЮ.корейския д-р Енчев май е попрекалил!(хи-хи)
1
1
 
26
 
! Отговори
Шега преди 6 години
Леле колко красиви са станали!