Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му

Кандидатката за Кремъл го определи като "кървав палач и престъпник"
Обновена: 29 окт 2017 18:26 | 29 окт 2017 18:24, Красимир Ангелов
406
Собчак за Сталин: Няма оправдание за престъпленията му
Снимка: Reuters

Руската телевизионна водеща Ксения Собчак, която каза, че ще се кандидатира за президент на Русия, обяви, че никой не е извършил с народа си такова престъпление като Йосиф Сталин и в това отношение няма никакво съмнение, предаде ТАСС.

Собчак изрази мнението си в Инстаграм ден преди отбелязвания в Русия Ден на памет за жертвите на политическите репресии.

Собчак определя Сталин като "кървав палач и престъпник", враг на "руския, украинския, белоруския, литовския, грузинския, всеки народ, населявал тази страна".

Сталин е унищожавал най-добрите, най-умните, най-смелите хора. "Това по същество е пълномащабен геноцид на руския народ", заявява Собчак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какъв флаг се вее в Крим?
52
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крим е руски, свикнаха ли западняците????
51
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е велик, Русия е велика не ни занимавайте със тая позьорка. Дайте нещо за Великия Император Путин.
50
2
 
9
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Западът има един голям проблем-опитва се да прилага собствените си мерки спрямо всички.Досега номера минаваше,поради голямата икономическа и военна сила,но вече не е така и по-лошо ще става(за тях).Накратко-което е добро за Америка,не винаги е добро за Китай,Русия или други.Опитите да се вкарат всички в един коловоз само вредят.Сталин наистина е бил диктатор,но вкарва Русия в 20-ти век!Вярно,по един брутален начин,но дали други щяха да успеят,запазвайки целостта и?
49
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 години в ЕС - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.
48
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Украински офицер, свидетел на покушението срещу малайзийския самолет, потърси убежище в Русия
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 33 Цар Борис не е избил 100 000 българи ,а велможи и родовете им заради държавна измяна!
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази соросоидка много се бои от един Сталин, защо ли ? Днес всички виждаме как милиони либарали унищожават хиядолетна история и си плачат за ГУЛАГ Нещо за Cорос нема ли да каже ?
45
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37 Лъжеш!! Германците на всички фронтове дават 14млн.жертви/без австрийските/Не забравяй ,че на източния фронт освен германци се бият ,италианци,унгарци,румънци,холандци,босненски мюселмани,финландци,различни руски антикомунистически части/над 2 млн./ и други нацистки формирования от Европа.
44
2
 
12
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Все си мисля,че за да те изберат за президент,трябва да се харесаш на собствения си народ(избиратели),а не на чужди правителства(задокеански).Ама може и да не съм прав,кой знае?Изобщо тезата на руската опозиция се свежда до:"Клякаме пред САЩ и върху нас се изсипва манна небесна".Много хубаво,ама няма общо с истината-вече руснаците го разбраха веднъж-при Елцин,няма нужда от повторение.Ако тия наистина искат властта-нека измислят начин хем Русия да е добре,хем да не е васал-тогава евала!
43
6
 
11
 
! Отговори
7 преди 6 години
Какво пишете за тая луда мързеливка добре че баща натрупа пари в ссср и тя харчи сега и се занимасе с глупости
42
12
 
6
 
! Отговори
Крим не е руски!!! преди 6 години
Путин трябва да бъде съден като военнопрестъпник за цивилните жертви от свалени пътнически самолети, от окупирани народи избивани масово от руските войски , и избиване на собствената си опозиция.
41
2
 
5
 
! Отговори
свинаря преди 6 години
До дo 23Може ли да ми дадеш определение за велика държава? Какво трябва да притежава една държава и народ за да бъдат наречени велики
40
5
 
14
 
! Отговори
дo 23 преди 6 години
По полека кой си бил камшика, че на НАТО партенките им треперят от страх пред Путин Ако Путин тръгне към Берлин с днешните оръжия ще загинат милиарди а над Берин ще се вее руското знаме, тъй че внимавай на кой се репчиш Путин е велик Русия е велика Крим е руски.
39
0
 
7
 
! Отговори
свинаря преди 6 години
До 36Ми не можаха ли да ги пратят в някое луксозно имение,ами за тяхната сигурност ще ги държат в Гулаг?
38
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кака, така избори не се печелят, нали алтернатива на Путин нещо го даваше. Руснаците все повече си връщат доверието в Сталин и започват да разбират истината за него.
37
8
 
5
 
! Отговори
Дискретен преди 6 години
До АнонименСамо че през годините на ВСВ населението на Земята е малко под 4 милиарда. Май Сталин е спасил тези 4 и поне още 6 милиарда Марсианци. На знам дали на Марс е имало концлагери за 6 милиарда, ама е факт, че Сталин е унищожил 2 пъти повече жители на СССР в лагерите си, отколкото всички други диктатори до тогава. Хитлер е бил просто един жалък имитатор.
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18 Има ,лично по негово нареждане са убити стотина човека,това от архивите.След смърта му ,натегачи комунисти за да са в крак с партийната линия,която е заклеймила Сталин ,започват да говорят и пишат за стотици избити ,даже милион от Сталин,по -късно,много от тези партийни функционери се отказват от думите си ,като се оправдават с партийната линия която е против култа към личноста на Сталин!
35
5
 
10
 
! Отговори
факт преди 6 години
Тази е кукла на конци,с нейните последни изказвания не знам кой ще гласува за нея,поредната пешка...
34
11
 
6
 
! Отговори
губещия "победи преди 6 години
германците на всички фронтове дават 6 милионна жертви,СССР дават 30 милиона жертви.Някой ще ми отговори ли защо руснаците се имат за победители като имат толкова жертви и победата не е само тяхна а на коалиции от държави и войски?????