Мъж стреля в църква в Тексас, има убити

Нападателят е застрелян от полицията
Обновена: 5 ное 2017 22:15 | 5 ное 2017 22:00, Красимир Ангелов
54
Мъж стреля в църква в Тексас, има убити
Снимка: Reuters

Неизвестен засега мъж е открил огън в църква в Съдърленд Спрингс, на около 50 км югоизточно от Сан Антонио в американския щат Тексас, предаде Франс прес.

Броят на жертвите и тяхното състояние засега не се уточява, но според местни американски медии има убити и ранени. Според информация на CNN убитите са над 20, а още поне толкова са ранени.

Местен шериф, цитиран от Асошиейтед прес, потвърди, че има няколко убити, а нападателят е застрелян.

Стрелбата в Първа баптистка църква в градчето в южен Тексас започнала около 11,50 ч. местно време, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
До № 36 преди 6 години
До до Хиляди ЗагиналиИ аз не знаех за съветски бомбардировки над Варна през ВСВ. И никой не знае. Виж,за англо-американските бомбардировки над София,Враца, Кюстендил знаят мнозина, макар че вече някои намаляват броя на жертвите! Може би хайванчето е чуло-недочуло за това, че през ПСВ руски кораби са обстреляли Варна, при което за загинали 9 души, едната от които е рускиня!Невежеството на писачите нарича това вместо "артилерийски обстрел" - бомбардировка.Терминът важи само за въздушно нападение!
43
0
 
1
 
! Отговори
сащ суперсила ,хаха преди 6 години
Пак ходете да ви .....ба и глупаците. Тука си ми е екстра...
42
3
 
5
 
! Отговори
111 преди 6 години
До МладежЕми ти не искаш ,но никой не дава пет пари за теб.За сметка на това ,стотици милиони по света мечтаят да живеят в САЩ.По-добре си извади червена карта за Русия и ходи да мизерстваш повече от колкото тук.
41
6
 
2
 
! Отговори
Младеж преди 6 години
Това е бленувания "рай" за зелена карта. Не искам да я виждам и на картата даже тази сбъркана ГМО психиатрия наречена сащ.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tozi ubietz DEVIN KELLY e ot "Antifas" koito biaha zaiavili tche ne 4ti noemvri edna godina ot izbiraneto na Donald Trump, chte zapotchnat civilna voinadokata go svaliat.
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Това терористичен акт ли е ? или не ? и защо ?"Там в Америка вече не можеш да разпознаеш кое е тероризъм и кое - ежедневие. Всеки ден излиза по някой такъв американец да стреля по хората.
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички изписани неща са доста показателни за манталитета на повечето ни съвременици. От този начин на мислене до това поведение дето го четете тук няма космическа дистанция. Всъщност крачките са само няколко.
37
1
 
16
 
! Отговори
Ники преди 6 години
Хора, изтрещели сте. Като ви гледам коментарите и лошо ми става. Най-нормалното е да имате някакво състрадание. Убити са невинни човешки същества, било то и американци, тексасци, баптисти и т.н.т. Утре това могат да бъдат ваши близки.
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но забравят, че Бог е създал човека Свободен!...Като го е създал свободен защо тогава му е спуснал заповеди? Защо го наказва когато ги наруши и защо му поставя условия които да изпълни за да спаси душата му?Само питам.
35
0
 
3
 
! Отговори
Сотир преди 6 години
Бивш военен е, но доста промитите мозъчета са зомбирани на тема араби
34
2
 
3
 
! Отговори
РРТ преди 6 години
Някой изперкал сектант ще да е ,разбира се по- удобно е да е от някоя държава която е разбомбена ,но е някой изперкал сектант .
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мирна исляма
32
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О ! Хубава новина сабалян чай си налея една водка вместо кафе
31
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уамерика ако не те грьмне некой полисмен или вафриканец най много да те схруска некоя акула докато си плуваш в Балчик е много по безопасно от Уамериканските скьсани нещати
30
3
 
3
 
! Отговори
до Хиляди Загинали преди 6 години
Извинете, че се намисам в дискусията ви, но каква е разликата ако бъдете ограбен от съседа ви срещу вас или този от осмия етаж?Предполагам, че и в двата случая ще се почувствате ограбен и обиден!псДо Анонимен---------Аз например не знаех, че Червената армия е бомбандирала Варна през ВСВ!Бихте ли могли да бъдете по-конкретен?
29
4
 
1
 
! Отговори
Знай преди 6 години
До Анонимен-26=Двата БОГА ALLAHU AKBAR и ОТЧЕ НАШ са сключили коалиция за тероризъм с/у човечеството!
28
4
 
16
 
! Отговори
ХИЛЯДИ ЗАГИНАЛИ преди 6 години
Преди да ти кажа за Варна, искам да чуя мнението ти за бомбардировките над София.Нещо отбягваш да отговориш?
27
3
 
12
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Как Бог е допуснал такова нещо и то в храм? --------Мнозина като вас задават подобени въпроси при подобни трагедии!Но забравят, че Бог е създал човека Свободен!С правото му от рождение на свободна воля и свободен избор, но и с последствията които носи свободния избор на всеки от нас - да стори добро или зло.Всеки един от нас е уникална личност - с чувства, емоции, въображение... а, не програмиран биоробот.Живота е тест - едни го преминават успешно, други го провалят!
26
1
 
4
 
! Отговори
До не се страхувайте преди 6 години
И до другият ка вал" до до не се страхувайте", мишлета вие някакви космически инженери ли сте че не можах да разбера какво имате против кой как се труди? Срамно работа няма, само за справка в Германия например не можеш се вредиш за подобна работа. Доходностна е както и ***- събирачите или хората които работят в сметосабирането, но това едва ли ви засяга вас, вие сте заети да патентовате иновации, мишлета
25
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 16А да кажеш нещо за нападението над Варна от Руската военно морска армия? ?? Над 2 часа бомбардировки по града и цивилното население? ?? Или това удобно не си го "учил" :)