В Москва събират подписи за кандидатурата на Путин

Като независим кандидат трябва да има над 300 000
5 яну 2018 22:14,
81
В Москва събират подписи за кандидатурата на Путин
Снимка: Архив, БТА

В Москва бяха открити пунктове за събиране на необходимия брой граждански подписи, нужни за да е валидна президентската кандидатура на Владимир Путин, съобщава ТАСС.

Тъй като действащият държавен глава ще се яви на президентските избори през март като независим кандидат, той ще трябва да събере не по-малко от 300 хил. подписа.

Путин се отказа да се възползва от правото на своята партия "Единна Русия" за издигане на кандидатура без доказване на гражданска подкрепа. Според законодателството на Русия, политически формации, които покриват определени условия имат право да издигат кандидати за президент без да е нужно събиране на граждански подписи, пише "Фокус".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците се различават от севернокорейците само по красота, иначе са си лика прилика. Един вожд, един лидер или император е достатъчен на народ непознал свободата. Руснакът никога не е живял свободен и алкохола подтиска желанието да се бори. Да започват да строят новия мавзолей на следващия кумир. Венсеремос!!
30
4
 
5
 
! Отговори
по-географ преди 6 години
До географ,айде бе, то тя и Монголия е много по-голяма от Норвегия по теритирия, ама по природни ресурси е далеч назад от последната! За Канада да говорим- най-богата е на водни ресурси държава в света, с най-големия хидроенергиен потенциал! Притежава огромни нефтогазови залежи, а също и залежи на всевъзможни други видове руди и полезни изкопаеми като цяло, също както и Русия! Само че Канада има едно предимство, а именно това, че подобно на Норвегия, има сравнително малко население!
29
8
 
10
 
! Отговори
чейнчаджия преди 6 години
До антизападопоклонникВ РФ с рубли можеш да си купиш пирожки и кефир. Всичко останало се продава в ДОЛАРИ. РФ е доларова и крайно зависима от износа на непреработени полезни изкопаеми икономика. Ако от ФР щракнаст с пръсти "великия" Путин це им прави "като вятъра".
28
5
 
3
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
Малко материал за размисъл на заблудените западопоклонници! Греман Греф, който се явява шеф на най-голямата руска банка-Сбербанк, същевременно влиза в съвета на американската банка J.P.Morgan Chase! Явно не всичко е такова, каквото изглежда или за каквото ни се предстравя! Защо ли Путин не му "покаже вратата" на този? Може би ще разберем когато Грудинин започне да им изкарва "кирливите ризи"!
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 27:Колкото Кръстникът е независим от Мафията, толкова и Путин ще е независим от КГБ-то !
26
2
 
7
 
! Отговори
географ преди 6 години
До по-географВсъщност поста ми целеше да обърна вмимание на факта, че руснаците, макар и пребогати на природни ресурси живеят мизерно, благодарение на Путин. А иначе е близко до акъла е, че на най-голямата територия има най-много природни ресурси. Канада и Бразилия могат да се конкурират с РФ единствено по дървесина. По природни изкопаеми и фосилни горива РФ няма равна.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин щял да се кандидатира за президент като независим, но не става ясно, от КГБ'то или от собствената му партия ще е независим !
24
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разликата между Путин, Ердоган и Хитлер е във формата (или липсата) на мустачки. Иначе същите шизофренични страхове за враг пред портата, същите заклинания за загниващия запад, управляван от евреи, илюминати, масони и мистични извънземни кръволоци от планетата Нептун. Същото митологизиране на Бащицата-спасител на нацията, без който тя е обречена.Същото гонене на журналисти и опозиционери под предлог, че са евреи/гейове/агенти и тн.Същия прoсташки патриотизъм и фанатизъм от севернокорейски тертип
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката:Защо са обръснали мумията от мавзолея ?
22
8
 
6
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 6 години
До анонимен 15,За твое сведение Зюганов този път няма да участва в изборите! Вместо него от подкрепата на КПРФ ще се възползва нов, интересен кандидат- Павел Грудинин! За Путин не бери грижа, ами отивай ти да се подписваш за онази *** Ксения Собчак, че само тя е заложила в програмата си връщането на Крим на Украйна!
21
9
 
11
 
! Отговори
Путин = фашист преди 6 години
Путин изолира и скара Русия с Европа и със САЩ. Заради наложените визи, младите руснаци пътуват трудно на Запад. А те не се интересуват от политиката или от съветските догми на чички, като Путин. Това са младежи, които просто искат да живеят, да пътуват и да работят свободно където искат. Путин им отнема това право, все едно са в СССР. Путин се скара с най-близкия народ на руския (Украйна), а наложените санкции отслабиха икономиката. Скара се със съседите си и създаде диктатура.
20
12
 
4
 
! Отговори
по-географ преди 6 години
До географ,От това, което си писал е вярно само, че Русия е най-голямата по тертория държава в света! Спрете се вече с тази мантра, че Русия е най-богатата на природни ресурси! Природните ресурси са твърде различни в различните страни, че да може да бъде безспорно определено коя е най-богатата на природни ресурси държава в света! Аз пък мога да кажа, че например Канада е най-богатата на природни ресурси държава в света или пък Бразилия! Айде да видим как ще ме оборите!
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ако нещо се обърка и не успее да ги събере....
18
4
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Ха дано, да го изберат, че да отмени крепостното право...
17
4
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Еееее в маскава толкова ли са го закъсали за някакви си 300 000 подписа, те само от рушката диаспора в бургаския регион ще ги съберат, а и *** ще им съдейства, лично на ген.Решетников ще ги достави ... !!!
16
5
 
16
 
! Отговори
географ преди 6 години
РФ е най-голямата по територия и най-богатата на природни ресурси държава. Парадоксално единствено в Москва и отчасти в Петербург има хора които не са притеснени финансово. Олигарси, бандити и корумпирани чиновници. Цялата останала огромна територия е "WC" и това "благодарение" на вездесъщия Путин.
15
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много съм притеснен, че Путин няма да успее да събере необходимото количество подписи. Призовавам всички руски тьотки да се подпишат под кандидатурата на Путин за да може да се яви на изборите като равностоен противник на останалите супер кандидати Собчак, Зюганов, Жириновски и т.н. последният да затвори портата на Кремъл.
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин от коя раса е?
13
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТАНяма проблеми Путин да събере не 300, а 3 милиона подписа и то само в Москва.По ме притеснява опозиционерката на Запада, Ксюша Собчак как ще ги събере. Така, че послушай собствения си съвет и бегай да се разписваш
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените да кажат Гея от кой пол беше.Че нещо гледам големи моралисти пък ги ръководеше Гей.