Тръмп имал рекордни постижения, ще се бори за втори мандат

Ако трябва ще се изправи и срещу Опра Уинфри
11
Тръмп имал рекордни постижения, ще се бори за втори мандат
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп безусловно смята да се кандидатира за втори мандат в Белия дом на изборите през 2020 т., защото постиженията му говорят сами за себе си, каза пред журналисти снощи неговият заместник - говорител Хоган Гидли, цитиран от ДПА.

Той говори пред представители на медиите на борда на президентския самолет, с който Тръмп пътуваше за среща с фермери в Нешвил - столицата на щата Тенеси. Те го попитаха за коментар на словото на популярната телевизионна водеща Опра Уинфри в Лос Анджелис в неделя. То бе изтълкувано от много наблюдатели като заявка за възможно нейно кандидатиране на президентските избори през 2020 г. от Демократическата партия.

"Ние бихме приветствали всеки съперник на президента в борбата му за преизбиране, независимо дали това е Опра Уинфри или някой друг", каза Гидли. Той уточни, че не знае дали Тръмп е гледал речта на телевизионната звезда, която е сред най-популярните медийни личности в САЩ и е първата чернокожа жена-милиардер, владееща собствено киностудио, тв канал и списание.

"Който и да се кандидатира срещу Тръмп, той ще се изправи срещу един президент, който има рекордни постижения за рекордно кратък срок досега в Белия дом", подчерта говорителят.

В словото си 63-годишната Опра Уинфри каза: "Много великолепни жени, намиращи се в тази зала, а и някои много достойни мъже, решително се борят, за да станат лидери".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
scbg преди 6 години
да изкара първия, като доживее тогава да мисли за втори..
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След издънката с Хилъри и Сандърс, нищо чудно демократите да припознаят Опра за кандидат президент. Те просто нямат друг разумен ход за опонент на Тръмп. А тя има същия профил...тв звезда, голяма популярност, милиардер и бизнесмен. Ще е интересна кампания.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Моряк и половина 1Лошото е, че ЗАСЕГА много още зависи от това какъв клоун стои на върха на тази краварска колибка! Но ЯВНО ВЕЧЕ МУ СЕ ВИДИ КРАЯ! Щом толкоз квичене се раздава оттам, ЗНАЧИ ПРОЦЕСИТЕ ВЪРВЯТ ПРАВИЛНО! Едно много ме разва, колкото повече вършат г.л.упости тия говедца, толкоз повече им се смъква завесата пред очите на ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НОРМАЛНИ ХОРА ПО СВЕТА И вече спокойно могат да кажат - "АМИ ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ"!!!!
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз се чудя, но има Тикви с по три мандата. Мътериалът си ги тачи.
6
1
 
8
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Тръмп е пълен ***. На САЩ пропагандата обаче явно работи - всеки път като п р ъ д н е, ни уведомяват.
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След всички л...а, които изръси, смее да иска втори мандат? Егати нахалството!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Дончо, никой няма да ти даде втори мандат. Много са ти набрали триполовите и глобалистите. Разваляш им рахата, те са свикнали лошите да са руснаците и за всичко да винят тях. Истинското зло е юдейския глобализъм и дядки като Ш0р0ш, а ти си маша в ръцете им. Сега те използват като Плашило за да мобилизират прогресивното войнство (онези които ходят голи в метрото, организират прайдове, спасяват давещи се ислямисти, исках да кажа бежанци и раздават мечета и целувки на мюсюлмани по улиците).
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обама доста разнебити американската политическа върхушка.Преди него беше ясно кои фамилии могат да имат президенти .След Обама всеки може да се набута в Белия дом .
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя скоро ще го освиделстват и ще го приберат в една усмирителна риза.
1
4
 
8
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
Ей не спират да го рекламират този! Всеки ден Трумп това, Тръмп онова... Саше, айде напиши нещо, дето българите да ги интересува!