Белгийски изтребители прехванаха руски бомбардировачи

Инцидентите с руски военни летателни средства зачестяват
15 яну 2018 18:58,
219
Белгийски изтребители прехванаха руски бомбардировачи
Снимка: Архив, Reuters

Два изтребителя Ф-16 на Военновъздушните сили (ВВС) на Белгия от база край Брюксел са прехванали тази сутрин два руски стратегически бомбардировача Ту-160 над Северно море, съобщиха местни медии, като се позоваха на "военен източник".

Уточнява се, че Белгийските ВВС са поели от миналата седмица от Холандия осигуряването на безопасността на въздушното пространство в държавите от Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург).

До август двойка белгийски изтребители остава в постоянна готовност за намеса при нужда, пише БТА.

Медиите допълват, че тревога може да бъде подадена към ВВС например при появата на летателни средства без обозначение или с които е невъзможна радиовръзка.

Добавя се, че инцидентите с руски военни летателни средства зачестяват напоследък, след като почти не са били наблюдавани след края на Студената война.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До SpaceX 92Ти на заработването на пари вече "помощ по лейд лиза" ли му викаш!? Че то много удобно така, ти трупаш пачки, а някой друг се бие и ги отстрелват!!! Япония ПАК РУСНАЦИТЕ Я ДОВЪРШИХА! А колкото до разрушаването на мирните градове тила Дрезден и другите.....те краварите САМО ТОВА МОГАТ ДА ПРАВЯТ! Не е като да строиш я!И са го направили нарочно, и в края на войната само и само да не остане в ръцете на Съветската армия! Така че по подлост краварията може да съперничи само със сатаната!
92
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шматкаТрябва да се има предвид, че до ден днешен в ГДР управлява Линке, социалистите, зелените... това до някъде обяснява защо още не могат да се съвземат въпреки налятите стотици милиарди от ФРГ. Комунизма още не е умрял в източните провинции, а а като цяло Германия доста олевя.
91
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лудото ленче лиси,квото си.Туй тук където участваш се нарича коментарно студио онлайн.Пише се на български,защото участниците са такива.Маймунският език не се използва.
90
2
 
1
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 74Чакай сега.Сравняваме Източна със Западна Германия.Защо ли е обезлюдено и защо няма обезлюдено село в ЗГ
89
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
77 - кратката справка в Уикипедия може ли да ни освети за поне едно действащо хиперзвуково оръжие (изключваме междуконтиненталните балистични ракети , които в някаква част от траекторията си достигат хиперзвукови скорости ) . Ту 160 грее много красиво на всеки радар , машината е създадена за да се доближи на примерно 2000 км до някой обект летейки над морето , да стреля и да изчезва максимално бързо преди да го застигне отговора . В момента в който е прехванат от Ф 16 е пътник
88
4
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 6 години
....paranoia....NATO-vska...ot breme na vreme rashkite vi raztichvat..da ne evrozaloiasate a i vi go vrashtat zaradi svoevoliatavi da ruskite granitsi !
87
2
 
5
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Гоце е прихванал трипер!Буда е прихванат с подслушвателни средтсва в разговори с Мишо Бирата!Пеевски е прихванал тежка форма на хранителен дисбаланс и обмяна на вещества!Доган прихвана селяни прости и реализира хидроинженерен проект за един милиард!Деси Банова прихвана Росен Плевнелиев, след като беше наритан от президенството и семейното ложе!Волен Сидеров е прихванал тежка форма на шизофриниия, хем подкрепя евроатлантическия кабинет на ГЕРБ, хем го притиска и изнудва!Селяни???Джони!ЦРУ!
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Василев,че нийй кат ги изгоним рашките от морето и ще настане миграция на морските влъци.
85
5
 
6
 
! Отговори
SpaceX преди 6 години
89 Помогнаха и много в точния момент . Ленд лийза е доста впечатлителен . Освен това не забравяй че ангажираха маскимално Япония и тя не отвори втори фронт на СССР и отвориха нови фронтове на Германия и в Италия и в световните океани. И на края разсипаха от бомбардировки Германия
84
2
 
7
 
! Отговори
Кънчо П. преди 6 години
Снощи и яз прехванах една 19 годишна рускиня.Не мога да се оплача.Добре се представи девойката.
83
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кво като са ги прехванали.Бутнали са или какво.
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
81 то по твойта логика ще излезне че американците са освободили Русия.
81
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и у кои точно небеса го прехванахте, че не стана ясно, у ваши ли у неутрални ли? май само някакви активи си пишете, преди ви е мързяло да припкате след тях, сега са ви дали заповед и бройката се увеличи изкуствено
80
1
 
3
 
! Отговори
До85 преди 6 години
Абе спецалиста.Колко няколко седмици,1,2,3 колко.
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та какво е станало?
78
2
 
9
 
! Отговори
SpaceX преди 6 години
82 Не можеше да постъпи по друг начин . Трябваше да изпревари Сталин който се е подготвял да го удари. Било е въпрос на няколко седмици. За това и в началото на войната руснаците дават толкова жертви . Те са се готвили за атака а не за отбрана . За това е трябвало инициативата да е немска ,а от там и изненадата .
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУССКИЙ ОККУПАНТШом казваш Фейк, фейк да бъде ! Хитлер също сметна казаното от Бисмарк за руската мечка, за фейк но .......но обективно погледнато (извън личните пристратия) не отчете лютата зима и помоща от великобритания по схемата "ленд лийз" с танкове чърчил и матилда.но основно е руската зима
76
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хитлер трябваше да не напада Русия. Имаш цяла Европа, вместо да си седи под някоя палма и две блондинки да му разтриват гюлетата, он тръгнал да гони михаля у сибир... Това няма да ти го простя, Ефрейторе! Щото ако беше спечелил войната сега България щеше да е като Швейцария, само че още по-красива! И разни *** и малцинства нямаше да има! Настроение - тъжно!
75
9
 
10
 
! Отговори
SpaceX преди 6 години
76 Хитлер не си беше направил добре сметката с американците . Щом се включиха те на него не му останаха никакви шансове. Иначе за три месеца стигна до Москва . Н руснаците им трябваха три години да го върнат на границата си .
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
77 Той е точно като патица на стрелбище за еф-ките . Такива бомбардировачи без ескорт са нищо