В Тайланд арестуваха руснаци, водили секс курс

Повдигат им обвинения, че са работили без разрешение
26 фев 2018 22:20, Елка Василева
47
В Тайланд арестуваха руснаци, водили секс курс
Снимка: архив, Reuters

В Тайланд бяха арестувани 10 руснаци, водили курс по сексуално обучение за свои сънародници в морския курорт Патая, предадоха ТАСС и Ройтерс, като се позоваха на местната полиция.

На руските граждани ще бъдат повдигнати обвинения, че са работили в Тайланд без разрешение, но не и за водения от тях курс. Един от тях ще бъде обвинен и в просрочване на визата си, а трима - за незаконно влизане в страната без паспорт.

Сред задържаните е известният блогър Алекс Лесли, самопровъзгласил се за секс гуру, който влезе във водещите новини миналата година, когато обяви, че планира да се кандидатира за президент на Русия, отбелязва Ройтерс. Лесли, чието истинско име е Александър Кирилов, обаче не е регистриран като кандидат на изборите през март.

Групата водила курса по сексуално обучение на над 40 руски мъже и жени в хотел в Патая. "Учениците" платили по над 20 000 бата (около 520 евро).

Самият курс не е незаконен, уточни тайландската полиция.

Представители на руското посолство в Тайланд са пристигнали в Патая, за да окажат помощ на задържаните.

Курортът Патая, прочут с нощния си живот, включително стриптийз клубове, някои от които управлявани от руснаци, привлича много руски туристи. Много надписи в центъра на града са на руски език, отбелязва Ройтерс.

На официалния сайт на Алекс Лесли, който има над 36 000 последователи в Инстаграм, наскоро бе публикуван видеозапис с хора на плаж на близък до Патая остров. Някои от мъжете бяха облечени с тениски с надпис "Секс аниматор".

Сайтът рекламира курс по сексуални техники от 17 февруари в Тайланд.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде стига с руснаците! Нека погледнем нашите кривици! Руснаците имат положителен прираст, ние - отрицателен. Това значи ли нещо? Хайде да съберем броя на"статиите" с ключова дума "Русия" в този сайт за последните 3 месеца, сумата от отзиви на читатели и да направим някакъв извод. А, и имената на "работилите по публикацията"! Смях и срам!
11
1
 
5
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
Защо само секс блогъри, комици, елитни *** и т.н. се кандидатират за президент в Русия? Няма ли поне един свестен политик, който да бъде алтернатива?
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БУДИСТСъщо така не съм таоист, нямам никаква религиозна принадлежност. Запознат съм с всичките широко изповядвани религии от чисто академична гледна точка, от там идва и заключението ми, че таоизма е най-малко вредната измежду тях. Както вече споменах, практически погледнато, таоизма дори не е религия, а просто философия, макар че определено има усилия да бъде превърнат в религия, разбира се както при всички други религии, подбудите за това са негативни.Религия = зло, чисто и просто
9
0
 
1
 
! Отговори
Кекси преди 6 години
И аз давам такива уроци. Първият клас е безплатен.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Арестувани руснаци за нелоялна секс конкуренция в Тайланд. Абе тия руснаци много способен народ. Всеки ден поставят рекорди. Рекорд по употреба на допинг, рекорд по доставки на кокаин с дипломатическа поща, рекорд по освобождаване на свободни народи, рекорд по бързо измиране на спецназ, рекорд по нелоялна секс конкуренция. Нямам представа след ден два с какъв нов руски рекорд ще осъмнем. После се сърдят че света се бил напълнил с русофоби. Работата хич не е за сърдене другари руснаци.
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Арестувани са защото не са си взели разрешение за работа на бардака. Като истински руснаци те са решили да се пишат за по умни от другите и под учебен секс курс са се опитали да отворят публичен дом.
6
2
 
3
 
! Отговори
До №1 преди 6 години
До Анонимен 1Готвите ли се за Шипка? Гответе си дирниците за голям лобут, ако решите да направите и една антируска изцепка! Омръзна ни и още как!А статийката е поредната антируска дриsня! То за секс в Тайланд наистина трябва да имаш подготовка - как да не пипнеш спин и разни венерически, как да не наскочиш на някой травестит и т.н.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заловен 400 кг наркотик в руското посолство
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички знаят за тясната връзка на руските криминогени,покровителствани директно от политици.Бизнесът в Тайланд се върти от руснаците,и това е световно известна тайна. Проблемът на руските дипломати е, да не се даде възможност на съдът да докаже на къде пътуват парите от бизнесът ,и към кого.
3
3
 
11
 
! Отговори
Моряк преди 6 години
След като рускините почнаха и в тайланд да си вдигат краката явно русия няма никакво бъдеще
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рускиня не е националност а професия
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СКОРО И НА ШИПКА