Гадже и съпруга – къде се крият разликите?

Доста неща се променят, след като си кажете: "Да"
18 мар 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
50
Гадже и съпруга – къде се крият разликите?
Източник: Pexels.com

Животът след брака се променя, това е закон. При някои хора се настанява чувството на комфорт, обич и дори зависимост към другия, при други, за съжаление, се наблюдава едно отчуждаване и просто първичен навик и удобство.

Без значение в коя категория спадате, ще забележите, че отношението към половинката ви се променя. Тя самата неминуемо се променя и в един момент констатирате със смесени чувства, че до вас не е същата жена, с която се запознахте преди еди-колко си години. Какви са разликите?

1. Виждате я всяка сутрин без грим

Преди имаше месеци, в които се чудехте как успява всеки път да изглежда толкова добре. Дори рано сутрин тя винаги беше будна преди вас – гримирана, с прическа... Сега понякога дори се питате как малко сенки и молив могат буквално да сложат ново лице на половинката ви. И тя все по-често иска да е „натурална“, което може и да не ви допада.

2. Голотата ѝ вече не е секси

Когато бяхте по-млади, нямахте търпение да свалите дрехите ѝ и да се насладите на голото ѝ тяло. Сега вече толкова сте свикнали с него, че дори не се вълнувате, когато тя легне до вас вечерта по бикини. Освен това вече се чувствате доста комфортно един с друг и дори не се стараете (и вие в това число) да пазите форми и да поддържате стегнато тяло.

Вижте кои са останалите разлики на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: браксъпругапромени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак добре че не парфюмира на децата дрехите уж ги е изпрала.
5
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С гаджето е по-сладко.
4
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз си взех такава. Било е за заблуда. Сега аз ррябва да се геижа за всичко, включително и за детето. Ако не пусна прахосмукачка къщата ще заприлича на пещера. Промени се и стана изключителен мързел.
3
5
 
57
 
! Отговори
Абе преди 6 години
аз мога да ви кажа нещо много просто което научих. Вземете тази която освен къде ви е спалнята и банята се поинтересува да види кухнята!
2
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със съпругата си всяка вечер с гажето когато тие кев
1
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С гаджето не правиш такъв секс какъвто със съпругата.