Гадже и съпруга – къде се крият разликите?

Доста неща се променят, след като си кажете: "Да"
18 мар 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
50
Гадже и съпруга – къде се крият разликите?
Източник: Pexels.com

Животът след брака се променя, това е закон. При някои хора се настанява чувството на комфорт, обич и дори зависимост към другия, при други, за съжаление, се наблюдава едно отчуждаване и просто първичен навик и удобство.

Без значение в коя категория спадате, ще забележите, че отношението към половинката ви се променя. Тя самата неминуемо се променя и в един момент констатирате със смесени чувства, че до вас не е същата жена, с която се запознахте преди еди-колко си години. Какви са разликите?

1. Виждате я всяка сутрин без грим

Преди имаше месеци, в които се чудехте как успява всеки път да изглежда толкова добре. Дори рано сутрин тя винаги беше будна преди вас – гримирана, с прическа... Сега понякога дори се питате как малко сенки и молив могат буквално да сложат ново лице на половинката ви. И тя все по-често иска да е „натурална“, което може и да не ви допада.

2. Голотата ѝ вече не е секси

Когато бяхте по-млади, нямахте търпение да свалите дрехите ѝ и да се насладите на голото ѝ тяло. Сега вече толкова сте свикнали с него, че дори не се вълнувате, когато тя легне до вас вечерта по бикини. Освен това вече се чувствате доста комфортно един с друг и дори не се стараете (и вие в това число) да пазите форми и да поддържате стегнато тяло.

Вижте кои са останалите разлики на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: браксъпругапромени
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тея жени вече ...5 год е твърде много. Почват тихи и плахи ...после само проблеми. Явно доста комплекси имат жените и си мислят че някой като ги обича могат да ги показват. Ама накрая сами с деца.
25
1
 
27
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
сипала му и малко коняк ,слушали музика и си говорили.Ели "закачили " няколко пъти за момичетата в курса ,ама то нямало какво да и каже.Пило топло и приятно ,някак си паузите в разговора започнали да стават по дълги , атмосферата като ,че ли се променила ,момчето започнало да се чувствува притеснено и някак си развълнувано.Нещо витаело в хола ,а то не знаело какво е.Не никой не го бил подготвил за това ,то можело да преодолява препятствия , да стреля,да скача с парашут, да води взвода на занятие
24
1
 
27
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Когато есента се уволнило и започнало да следва,продължавало да е все така срамежливо и плахо.Една зимна вечер прибирайки се от тренировки в къщи заварило,да си тръгва "кака" Ели ,позната и колежка на майка му от друга външнотърговска организация,била идвала два -три пъти през годините у тях.Знаел за развода и , за малката и дъщеричка ,за родителите дипломати.Момчето тръгнало да я изпраща, но по пътя само Ели говорила , а то по навик гледало в земята.Стигнали до кооперацията ,в която живеела Ели,било студено и тя го поканила да пие чай ,за да се стопли.Било приятно и хубаво подредено ,сипала м
23
1
 
29
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
По време на "тъмния и човеконенавистен" едно момче.Произлизало от комунистическо семейство от горния край на средната социалистическа класа-баща АБПФК,нач.управление в едно министерство ,майка партиен член-главен счетоводител в една външно търговско централа.Учило се добре и спортувало не лошо.Момчето било много срамежливо стеснително ,когато говорило с момиче гледало в земята и се изчервявало. Когато дошло време да кандидатствува ,влезнало от" раз" в най-елитния факултет на ВМЕИ,а есента в школата за запасни офицери, а втората година,като старшина- школник в един парашутно-.десантен батальон
22
1
 
29
 
! Отговори
Алоооу, 22 преди 6 години
Каква собственост , кви 5 лева ? Никой на никого не е собственост , да не сте крепостни селяни ? В кой век живееш ? Ако обичаш и държиш на някого , дай му свобода !
21
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
EDNATA E TVOYA SOBSTVENOST,A DRUGATA SASOBSTVENOST S MNOGO DRUGI.
20
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не съм имал любовници, само съпруги. Не мога да кажа.
19
5
 
43
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
Избора на съпруга е като да бръкнеш в торба със змии и да си избереш една. От торбата със змиите ще извадите два вида: първият са малки и отровни, тровят ви животеца постоянно и хапят за най-дребното; вторият са големи и ви се увиват около врата ви и душат докато сдадете богу дух. Има и трети вид, като моята например - хем се е увила около врата ми, хем ме трови ежедневно.
18
1
 
34
 
! Отговори
Коко преди 6 години
С гаджето е добре , защото е само чук и чао. Тя Нети пере на.***. ни.те *** и чорапи, не ти готви и пр ангажименти.С гажето е до време , а със съпругата - за. всичкото време/ цял живот/.P.S Човек. се жени за старите години , когато си млад можеш сам и дори и любовница ще имаш.Когато. остарееш си желан само от жена си.
17
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Трябва редовно да сменяш гаджетата, за да ти се възхищават и прочеее, знаеш го. Иначе с всяка нещата стават като със съпруга. Защо тогава ти е съпруга?
16
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова младите вече не се занимават с кокошки. Оправяйте се сами, мили дами!Къш!
15
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените са жени, но са различни във всяко едно отношение. Дори когато правят любов. Когато се целуват в докосването в прегръдката. И в това са много различни.
14
2
 
52
 
! Отговори
Люси преди 6 години
Потресена съм ,че по тази инфантилна , първобитна публикация е работил цял екин.
13
8
 
26
 
! Отговори
+++ преди 6 години
ОТ +++С 23 год. брак съм и с 2 деца(момче -на 22; и момиче - на 19/20). Жена ми вече е професор. Е пак има хър-мър. Когато се оженихме, не ни даваха повече от 2/3 год. брак. И аз като всеки мъж ходя в Еврофутбол, а ако се заседя в къщи - жена ми ме праща там, за да не и досаждам.Така, че успех на всички.
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7. Позна мъжът си от толкова коментари???? Искам да те познавам....
11
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти много я обичаш за това си и угаждал, така! А си възпитан благ човек. Имаш голямо уважение към жена си, освен че я обичаш. Мъжете които обичат и уважават, така угаждат.
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена ти в чужбина ли е? От колко години е там!?
9
6
 
25
 
! Отговори
+++ преди 6 години
Моята жена, като ми заговори, че не мия съдовете и не чистя - казвам й:- Има секс, има измити съдове, няма секс - забрави за всичко!!!Малко след като се оженихме, тя основно спеше , а аз чистех и миех съдовете. Един ден се върна от при майка си (аз бях се постарал да почистя). Влезе и каза: - Какво пък толкова, не личи да си чистил?А аз:- Така ли? А сега ти да видиш.? Палачинката ще се обърне!Сега й казвам:- Нали искаше да живееш в приказка: - Перем, готвим чистим - имаш я!!!
8
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената ме ядосва и ме праща на м, айната да пия с приятели. Гаджето ми скъсва нервите, но оставам боязлив, разнежен в страстни любови. М, ама му стара и двете са жени, като пикат не клякат. А колко са различни!Изумително!!!!
7
9
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената спи облечена. Гаджето ме чака гола. Жената вечно е уморена и няма време за тези неща. Гаджето още не ме е видяла и ще ме по бърка от любов. Жената мърмори и е недоволна. Гаджето ми се възхищава. Дори да сътворя свещенна глупост, жената ме отрича. Гаджето е удивено.Жената се сърди и не ми говори. Гаджето ми се цупи и ми върти номера. Но след два часа не може да не ми проговори. Едната жената ме иска! Гаджето ме желае.