Двама ранени при нова експлозия в Остин, в щата Тексас

Предишните взривове вероятно са свързани
19 мар 2018 08:25, Елка Василева
8
Двама ранени при нова експлозия в Остин, в щата Тексас
Снимка: Reuters

Най-малко двама души бяха ранени при нова експлозия в Остин, столицата на щата Тексас тази нощ, след като при три взрива по-рано този месец в други райони на града бяха убити двама и бяха ранени двама души, предаде Асошиейтед прес.

Спасителните служби на Остин съобщиха в Тwitter, че при експлозия в югозападната част на града са ранени двама души на около 20 години, които са приети в болница.

Още по темата

Не се знае какво е предизвикало експлозията.

При взривяването на бомба в къща в източен Остин на 2 март загина 39 годишен мъж. На 12 март в други райони на града избухнаха две бомби. Убит беше 17-годишен младеж, а майка му и възрастна жена бяха ранени.

Експлозията тази нощ стана часове след като властите повишиха от 50 000 на 115 000 долара наградата за информация, която да доведе до арест на виновниците за първите три експлозии .

Служители допускат, че предишните експлозии са свързани и може би са мотивирани от омраза, но не изключват и други мотиви, добавя АП.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: остинексплозия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решение ала Тромпетов: Веднага всички да си купят оръжие, а които имат, по още едно. Да върви търговията де, не за друго!
6
0
 
3
 
! Отговори
!? преди 6 години
И старши комисар Хочнер къде блее, че не и разрешил случая , в краен случай да врътнат един телефон на Патрик Джейн- да им обясни че взривовете са дело на Червения Путин - първороден син на Червения Джон.
5
3
 
1
 
! Отговори
българина преди 6 години
сащ лидер на света... лицемерни ***.. идва разплата....
4
0
 
5
 
! Отговори
А бе преди 6 години
К'ви са тия бомби,не може така!Да не би да искат "Колт" да фалира?Веднага да грабват пушки,пищови и прочее и да мятат джепането!Оборот да става,пък и традициите трябва да се пазят!Тексас е това,не Бейрут...
3
0
 
12
 
! Отговори
Козяк преди 6 години
Скумрията захариева веднага туит- ние сме с вас Путин е виновен
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама уахабити и един салафит са се скарали за парко място и салафит,а е взривил колата на уахабитите, които по една случайност са били вътре.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TAKA E VAMERIKA.