Германската полиция застреля мъж, нападнал хора в хлебарница

Мотивът за нападението засега не е ясен
13 апр 2018 13:15, Елка Василева
40
Германската полиция застреля мъж, нападнал хора в хлебарница
Снимка: архив, Reuters

Въоръжен мъж нападна рано сутринта купувачи в хлебарница в германския град Фулда, в централната провинция Хесен и беше застрелян от полицаи, съобщиха в Тwitter градската полиция и прокуратурата, цитирани от Франс прес и ТАСС.

Инцидентът е станал в западната част на Фулда около 4.30 ч., преди отварянето на магазина. Нападателят е ранил служител и доставчик.

"Неизвестен мъж нахлу в хлебарницата и нападна хора, някои бяха сериозно ранени", се казва в съобщението на органите на реда. Мъжът започнал да хвърля камъни по пристигналите на място полицаи и накрая бил застрелян. Засега мотивът за нападението не е ясен.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В никакъв случая не е аллахакбаровец, а отново психично болен, изпуснат от психиатриите. Тези шваби не си контролират лудите и те си правят каквото искат, най-често да убиват християни. Нещо им светнало на швабските полицаи, да стрелят по у//рода. Крайно време беше. Така трябва да е всеки път, първи стрелят и после, се установява, че е мирен муслиман, лекар и IT специалист.
10
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният психично болен, а?
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Успокоих се. Обади се. Не е паднал в неравната борба за социал.
8
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредният слънчасял кришнар. С една гънка в мозъка, ...Tози е безгънков. Не се моли по 5 пъти на ден. Най-много в неделя да иде на църква ама стои до вратата.
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хвърлял камъни по полицаите и те го застреляли. за сравнение у нас бандидите стрелят по полицаи / надзиратели - а те стоят като статуи...
6
1
 
7
 
! Отговори
Циник преди 6 години
ЕМИГРАНТИ В ГЕРМАНИЯСомалийски емигрант единпристига със семейството в Берлин.И на площада черните поганцисрещат двама някакви германци:Благодарим сърдечно, мили хора!В труден миг ни станахте опора!Дадохте ни покрив и парии безплатни доктори дори.И други там, доксан докуз гювечи...Децата, всички девет, учат вече!....А хилейки се, викат тез сладурциНий не сме германци, ний сме турци.Срещат друг и също тъй човечноблагодарят му черните сърдечноИ им вика тоя *** цъpвyлСбъркал
5
2
 
21
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Поредният слънчасял кришнар. С една гънка в мозъка, образувала се вследствие на 5 пъти молитви на ден и биене на главата у пода. Стоп мерси благодаря ;)))
4
0
 
26
 
! Отговори
Стефан преди 6 години
Прекалено много станаха навлеците в тази държава и започнаха да си пречат! Социала не стига за всички и живота им се стъжни..Затова са тези случаи, вероятно ще се увеличават.
3
1
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Всичко започнало ,когато посетителя попитал хлебаря : " Мек ли е " ?
2
0
 
31
 
! Отговори
Тц,тц,тц преди 6 години
доживяхме и германците да започна да стрелят по тия. Има надежда!!!
1
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В месарниците се продават меса, в питиепродавниците се продават питиета, значи в хлебарниците се продават ***.