Топлото време накара хиляди мигранти да тръгнат за Европа

Само за 48 часа испанските служби спасиха близо 500 от удавяне
67
Топлото време накара хиляди мигранти да тръгнат за Европа
Снимка: Reuters, архив

Испанските служби за спасителни операции по море спасиха през последните 48 часа 476 мигранти в Средиземно море, предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Мигрантите са се придвижвали с 15 малки плавателни съда, потеглили от африканските брегове.

Изглежда благоприятните метеорологични условия в Гибралтарския проток са довели до засиления миграционен поток.

Всяка година хиляди мигранти опитват да достигнат Испания и други европейски страни в предоставени от трафиканти лодки и корабчета.

Хиляди мигранти се давят ежегодно, защото тези съдове са негодни за плаване в открити води.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
РАМ,от Аляска преди 5 години
И на мен ми е топло,но си седя в държавата.Това е замислен ход,срещу Европа като цяло.Конспирация на глобалистите
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези нахлуват от континента на мънкитата.И с тяхното ДНК са.Личи си от снимката.
35
0
 
5
 
! Отговори
реални мерки преди 5 години
Спасени,обезпаразитени и върнати обратно откъдето са дошли.
34
0
 
7
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Помните ли когато не бяхме в ЕС и българи се опитваха да отидат да работят на запад?Даже и от Гърция ни връщаха като мръсни кучета, никой не можеше да се надява на какъвто и да е статут, още пък повече да им дадат да работят. А сега какво? Дойдоха нео-либералите на власт и решиха, че всичко живо им право да се засели в Европа, и всички заедно сме длъжни да им помагаме. С такъв зор бутат хората към огромна мултикултурна манджа наречена Съединени Европейски Щати........
33
0
 
7
 
! Отговори
Послеееден валс! преди 5 години
Сбогом,Европа - загиваш понеже,дъската ти хлопа..
32
0
 
3
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
...Те тия жп линии, не се правят за да е удобно на колонизираните. За местене на войска и ресурс са направени...
31
0
 
2
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Ами реално погледнато и Османската империя е прокарана железница на наша територия. И? Да отида да им плана свещ ли сега? Или прасе да им заколя? Аре ще пия една чаша вино по тоя повод...
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво са ги ограбили колониалистите, бе? Още ползват на нейно величество жп линиите. Аз имам приятелка от Нигерия и жената казва всеки 5 години управляващите им окрадват един брутен вътрешен продукт на Англия. Парите текат навън като река. Ако са малко по организирани и хванат сопата и имат капацитет да се самоуправляват и не се продават за жълти стотинки (приликите са случайни) Африка е супер богат континент..ама не...
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Само за 48 часа испанските служби спасиха близо 500 от удавяне" Чудесно, човешкият живот е свещен, но сега ги върнете обратно към родните им странни защото тъпотата също е свещена!
28
0
 
3
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
До JimmyЗа съжаление няма как да стане. Те това им е мотото на тия велики сили - възползвай се сам от позитивите, раздели със съюзници негативите. За пример - едно време англичаните са усвоили всички богатства на Индия. Перлата в короната. Ама сега индийците и пакистанците не са само в Англия. Та затова и на нас и на други източно-европейски страни, които никога не са имали колонии, ни слагат квота за бежанци. Някой някога бъркал в л.ай.ната и сега сме длъжни да шеърваме негативите и ние... ЕС!
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така става, когато цяла европа се управлява от д-ли. Буквално насила ще накарат европейците да се обърнат към фашистки и рубладжийски партии.
26
1
 
14
 
! Отговори
Jimmy преди 5 години
Бившите колонии да си отиват при господарите защото те са ги ограбили. Европейските страни без бивши колонии не са длъжни да ги приемат
25
4
 
11
 
! Отговори
IYI преди 5 години
Турция прочисти части от Северна Сирия и направи зони за сигурност-буфери, където имигрантите да се заселят и намерят мир.ЕС трябва да направи същото със Северна Африка-да почерпят опит и помощ от втората по големина натовска армия-турската.
24
0
 
17
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
Кадафито каза: след мен ще се отворят вратите за милионите африканци към ЕС.Европа трябва да сложи войски в Северна Африка съвместни натовски бази .Границата трябва да се измести в Либия....
23
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще има и нови болести.Такива които не подлежат на лечение с лекарства."Нова чyма ходи по света" -каза един много умен човек неотдавна.
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27Как да не търпи?Например когато тия на снимката станат 50-60 милиарда ще умрат от глад и болести.Природата има идеален баланс.Хората го повреждат с измислени глупости които наричат спасяване на бежанци.
21
0
 
27
 
! Отговори
42 преди 5 години
До 35Ти не се грижи за демографията, Европа и България са били в пъти по-малки, но не са ни трябвали чужденци, за да се увеличи прирастта.
20
0
 
13
 
! Отговори
сори преди 5 години
До две години така още и ще кажем "сбогом" на Европа.
19
0
 
19
 
! Отговори
42 преди 5 години
До 29Явно си поредният невежа, който не е наясно, че това са лъжи в нашата история, особено за тюркския ни произход, у българите тези гени са около 5%. Така че и с турците не сме били близки, както твърдиш. По- скоро те носят повече наша кръв заради кражбите за харемите.
18
2
 
17
 
! Отговори
42 преди 5 години
Топлото време или съдействието на илюминатите като Сорос...