Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

По тялото на жената били открити над 10 рани
10 мар 2019 08:00,
234
Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

500 души се събраха на бдение в град Вормс след като 21-годишна жена бе убита в германския град от кандидат за убежище от Тунис, чиято молба била отхвърлена, предаде ДПА.

Пред дома на жертвата, където тя е била убита, участниците в бдението запалиха свещи и оставиха цветя. Всичко премина много спокойно, заяви представител на полицията на Вормс. Активирани са мерки за полицейска охрана на кмета Михаел Кисел след получена смъртна заплаха, добави полицейският говорител, без да уточни естеството и мотива за заплахата.

Жената била убита в нощта срещу сряда в къщата на родителите й, където била намерена с многобройни прободни рани. Тя живеела на последния етаж на триетажната къща, предава БТА.

Според прокурора общо й били нанесени между 10 и 15 прободни рани в гърба, шията, гръдния кош и ръцете. 22-годишният й приятел тунизиец е задържан по подозрение в убийство. Мотивът му все още е неизвестен, но прокуратурата обмисля да поиска психиатрична оценка на отхвърления кандидат за убежище.

Мъжът се предал на сдутринта след инцидента и обяснил, че е убил приятелката си при скарване. Предполагаемото оръжие, с което е извършено убийството - голям кухненски нож, е открито.

Молбата за убежище, която мъжът подал през октомври 2017 г., е била отхвърлена и германската полиция го издирвала за депортиране по времето на убийството. Той бил известен на полицията във връзка с поредица престъпления, включително причиняване на телесна повреда, наркопрестъпления и принуда. Той излежал и триседмична присъда затвор за кражба през октомври. Според полицията е използвал няколко самоличности.

Единствената му адресна регистрация била в приемния център за бежанци в Карлсруе, като бил настанен първоначално, но след това нямал постоянно местожителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо, нищо, това са културни особености, толерастия и либерастия трябва да има
9
0
 
57
 
! Отговори
Хм преди 5 години
Съвсем очевидно е,че има само едно решение на проблема-окончателното!Цялата ..л.ач трябва да бъде изритана обратно,откъдето е изпълзяла!Без изключения!
8
1
 
51
 
! Отговори
а преди 5 години
Този явно не се е запознал с Истамбулската конвенция.Значи не е виновен.Вместо да се наказва да му се проведе курс.След това той вече няма да прави така.
7
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германка е едно,германска гражданка съвсем друго.Може да е всякаква.И когато живееш с човекоподобен престъпник,възможността да те заколят е огромна.Мароканците и тунизийците са едни от най-големите *** сред ***.Германия се напълни с такива.
6
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това са новите ценности на евролиберастията...сега ще го оправдаят тъй като е бил псих подтиснат от отказа
5
2
 
62
 
! Отговори
Harry преди 5 години
Германците са заблудени и промити от десетилетия. Говори им де от малки как са виновни и как трябва да изкупват вина. Колкото и да убият новопоканените тези ще останат весели и хрисими. Просто промивката им е хванала як дикиш.
4
3
 
52
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Меркелски ценности....Баба Зомби и ***,пак ще вреди от гроба!Дяволско(Соросово) изчадие!
3
1
 
55
 
! Отговори
Зарин Заринов преди 5 години
Тази новина е поредното доказателтво, че африканско-азиатските парапитеци са няколко звена надолу в еволюията! Депортиране извън Европа, за дръзналите да останат дасе приложат методи от Втората Световна Война, смятани за античовешко, варварски, фашистки!
2
4
 
47
 
! Отговори
ПЛОВДИВ преди 5 години
Е КАКВА ЛИ ГЕРМАНКА, ГУШКА СЕ С АРАБИН, КОЙТО Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН, МОЖЕ БИ НЕ Е ЗНАЕЛА ВСИЧКО ТОВА, ЕДНА ЗАСЛЕПЯВАЩА И КРАСИВА ЛЮБОВ
1
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво му е виновна жената, че да я убие по този зверски начин?!! Комплексиран престъпник, за който не трябва да има милост.