Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

По тялото на жената били открити над 10 рани
10 мар 2019 08:00,
234
Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

500 души се събраха на бдение в град Вормс след като 21-годишна жена бе убита в германския град от кандидат за убежище от Тунис, чиято молба била отхвърлена, предаде ДПА.

Пред дома на жертвата, където тя е била убита, участниците в бдението запалиха свещи и оставиха цветя. Всичко премина много спокойно, заяви представител на полицията на Вормс. Активирани са мерки за полицейска охрана на кмета Михаел Кисел след получена смъртна заплаха, добави полицейският говорител, без да уточни естеството и мотива за заплахата.

Жената била убита в нощта срещу сряда в къщата на родителите й, където била намерена с многобройни прободни рани. Тя живеела на последния етаж на триетажната къща, предава БТА.

Според прокурора общо й били нанесени между 10 и 15 прободни рани в гърба, шията, гръдния кош и ръцете. 22-годишният й приятел тунизиец е задържан по подозрение в убийство. Мотивът му все още е неизвестен, но прокуратурата обмисля да поиска психиатрична оценка на отхвърления кандидат за убежище.

Мъжът се предал на сдутринта след инцидента и обяснил, че е убил приятелката си при скарване. Предполагаемото оръжие, с което е извършено убийството - голям кухненски нож, е открито.

Молбата за убежище, която мъжът подал през октомври 2017 г., е била отхвърлена и германската полиция го издирвала за депортиране по времето на убийството. Той бил известен на полицията във връзка с поредица престъпления, включително причиняване на телесна повреда, наркопрестъпления и принуда. Той излежал и триседмична присъда затвор за кражба през октомври. Според полицията е използвал няколко самоличности.

Единствената му адресна регистрация била в приемния център за бежанци в Карлсруе, като бил настанен първоначално, но след това нямал постоянно местожителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
23
 
! Отговори
ГХК преди 5 години
Сега името на тази жена, заедно с имената на други жени, загинали след приемане на ИК, да бъдат прожектирани от Германския Хелзински комитет върху сградата на немския парламент.
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един незачетен интегрирал се.
28
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О,въобще не ги жалете такива като тая.Сама си го е изпросила.В Германия и Европа е пълно с нормални млади мъже-ходят на работа,възпитани,културни,бели с нормални родители.Ама нее тя ще се хване с някой брадат талибан,клошар и наркоман дошъл отнякъде си заради социалните помощи.И кво готино ли е да живее с голтак на социални помощи?И понеже е и луд и наркоман като превърти а те тия отпадъци лесно откачат вади ножа и я коли като кокошка.И в Бг имаше такъв случай с оня готвача и манекенката.
27
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами продължавайте да ги приемате!Не бил одобрен, за депортация бил.Какво прави в цивилизования свят тази ***?!Скапана система.Всичко е объркано от гейските "велики" умове.Дано си научи европееца един ден урока и спре с тази криворазбрана демокрация!
26
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво мисли фанатизирания арабин - че всички са му подчинени и длъжни да изпълняват прищевките му, че като е " мъж " това му дава право да коли наред друговерци и жени, че неговия измислен бог ще го възнагради на оня свят, че джихад е свещена война и другите нямат право да живеят, да граби и завзема всичко чуждо, да мързелува, да не работи, да яде и отделя и да се размножава безконтролно като животно. Е, това са те - генетично и изначално са увредени още в зародиш!
25
1
 
48
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Германците отвориха вратите на Европа за най-кръвожадната религия, а именно - ИСЛЯМА. Германия, Франция, Белгия - държави, чиито предци-кръстоносците, дадоха живота си за Христовата вяра, ПЛЮХА върху тях и паметта им и пуснаха главорезите мюсюлмани в Европа. Хак им е сега!
24
1
 
30
 
! Отговори
Не може да бъде преди 5 години
В Германия ИК е приета и там домашно насилие няма. Такова нещо има само в страните дето не са я приели.
23
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мили ми германци, с бдения няма да си решите такива проблеми! що оставяте да ви колят?! другарката добре дошли меркел, трябва да я изправите пред съда, и да я осъдите!
22
1
 
28
 
! Отговори
Циник за Мотива преди 5 години
Ахмед - "Давай да подписваме, че ще ме изгонят!"Синтия - "Не..не искам!"Ахмед - "Така ли ***?!! Земи тоя кухненски нож тогава!"
21
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дали германката е знаела, че въпросният отпадъk е крадец и наркодилър? И че е обявен за издирване? Според мен - да.
20
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като си го слагат с талиббании Истанбулската Конвенция не може да ги спасии ще се родят други таллибаниФюрера щеше да се обърне в гроба
19
0
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
гмо мозъците не разбраха че нямат работа с мъже от друга вяра приятел 3 ета жпък скандал и накрая я убил
18
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина е отвратително и античовешко извращение от страна на всички европейски власти и политици, които вкараха тези животни в Европа и им дават права, които изобщо не заслужават!
17
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чета статията полиция и съд в Германия не са по различни от България.
16
1
 
43
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Ахмед Т. заклал Синтия... имал няколко самоличности ... бил "познат" на полицията разследван за търговия с дрога ... изнудване...кражби...побоища...лежал.в затвора за кражба...Но кмета на Вормс (SPD) призовава гражданите за спокойствие ( получил заплахи за саморазправа) И днес на онлайн страницата на FOCUS четем , че SPD иска да вдигне "джобните" на бедничките мигранти!Не мога да спра да повръщам!
15
4
 
53
 
! Отговори
Е преди 5 години
За 21годишната германка нямаше ли германци, та се е хванала с тунизиец! Не мъжете, а жените предават бялата раса, хващат се с араби, ннегрии, раждат маймунчета и после ревът! Българките са същите, колко българки има омъжени в Сирия ...
14
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кой и кои институции изобщо са позволили този доказан престъпник да е стигнал до Германия. Ценен кадър за икомомиката им ли, че са го оставили да вилнее?! Такива трябва да бъдат убивани по същия начин, по който те са умъртвили жертвите си! Това е справедливост и да им е за урок на другите като него дръзнали да убиват невинни хора!
13
3
 
54
 
! Отговори
ТОЙ БЕШЕ ПРАВ преди 5 години
СЕГА ЦЕЛИЯ СВЯТ ЩЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ ФЮРЕРА БЕШЕ ПРАВ АМА КЪСНО ЧАДО ЗА КИТКА!!!ЕВРЕИТЕ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ БЯЛАТА РАСА И КАТО ЦЯЛО НАЙ-СТАРИЯ КОНТИНЕНТ!!!КОГА ЛИ ЩЕ СЕ ПОЯВИ НОВИЯ ФЮРЕР!?!?
12
0
 
67
 
! Отговори
Циник преди 5 години
ЦИТАТ: "Всичко премина много спокойно, заяви представител на полицията на Вормс"------------------'Рутина братче! С други думи - свикнаха да ги колят!!!Друг коментар е излишен!
11
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези безмозъчни същества съсипаха Европа.....