Тръмп плаши със санкции, ако Турция не махне С-400

В НАТО нямало място за руски ракети
11 ное 2019 07:49, Александър Попов
89
Тръмп плаши със санкции, ако Турция не махне С-400
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще предупреди турския си колега Реджеп Тайип Ердоган тази седмица, че на Турция може да бъдат наложени санкции заради купуването на руска противоракетна система. Това каза вчера съветникът по националната сигурност на САЩ Робърт О'Брайън, цитиран от ДПА.

"В НАТО няма място за С-400", каза О'Брайън в ефира на телевизия Си Би Ес. "В НАТО няма място за правене на големи оръжейни покупки от Русия. Това послание ще му отправи много ясно президентът тук във Вашингтон".

Съветникът каза, че ако Турция не премахне произведената в Русия противоракетна система С-400, ще последват санкции, за които има огромно двупартийно мнозинство.

Ердоган ще посети Белия дом в сряда.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 39Не знам какво ще стане, но германците имат на въоръжение S600 и да ти кажа, него поне съм го виждал как функционира. Всички свеждат глава като се появи който и да се вози вътре.
76
1
 
4
 
! Отговори
Бож.,до 67 преди 4 години
Тия със "съвецките" души нещо не драпат за Евразия и водката- повече ги блазнят НАТО и уискито!
75
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп ще изкриви носа и ще оскубе мустака на тоя наглец с два бързи шамара накръст!
74
9
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
След санкциите окончателно ще се изравнят турската и руската лира :)))))))))))))))Обява от Ердоган: Спешно продавам С-400, чисто нови с опаковката :))))))))))))))))))))
73
5
 
6
 
! Отговори
Бай Хой преди 4 години
Тръмп плаши със санкции, ако Турция не махне С-400 яйцето ще санкцоинира кокошката
72
4
 
6
 
! Отговори
джо преди 4 години
Няма страшно . Като нарежем С - 300 ще си купим Прашки от САЩ за 1000 000 000 и готово. Тъкмо като докарат осемте самолета и окомплектоваме две три батареи с прашки и държавата ще я закрием.
71
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той пък Ердоган как се изплаши! Турците за нищо на света няма да се откажат от С-400! Стават третата страна в света, след Русия и Китай, разполагаща с тези ракети. С тях решават кардинално зашитата на небето си от когото и да било. С изключение на Русия, с която явно ще имат дългосрочно сътрудничество. И какво могат да им предложат американците? "Пейтриът" - вчерашния ден на техниката! Турците таман ще се отърват от недоразумението F-35, на което руснаците се подиграват и наричат"полуфабрикат"!
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Представете си на какво унижение са подложени нашите управници пред тази Велика сила. Как се подмазват и лазят пред Силния. Как зависят от благословията му и как с една дума Началникът може да ги свали от власт, просто като ги обяви за персона нон грата и спрат да ги приемат в Берлин, Вашингтон, Брюксел.
69
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новият "Велик диктатор" слага всичко на мястото му.Дано не разберат от ЦРУ, че България има с-300, защото ще накарат васалите си в България да ги нарежат на скрап.
68
4
 
18
 
! Отговори
Краварника епизод999 преди 4 години
САЩ да върне парите дадени от Турция за новите бомбардировачи ,,краварски 01". А като дойдем на думата за С-400 Турция няма да маха С-400 и ако НАТО искат да изкарат Турция извън съюза нека го направят. Турция ще я приемат с удоволствие Евразийския съюз там са истинските мъже а не като от НАТО и Европа пълно с л.збийки и г.йове и педофили
67
3
 
14
 
! Отговори
999 преди 4 години
До руменЗА ТОВА СТЕ НА ТОЗИ ХАЛ В БЪЛГАРИЯ - ЗАЩОТО МНОГО НАДЦЕНЯВАТЕ АМЕРИКАНСКИТЕ САНКЦИИ ...В БЪЛГАРИЯ БЕЗРАБОТИЦА ИМА ЛИ? - ИМА!БЕДНОСТ ИМА ЛИ? - ИМА!САНКЦИИТЕ СРЕЩУ ТУРЦИЯ, ВСЪЩНОСТ Е ЕДНА ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ,ОТ КОЯТО ТЯ ДО МОМЕНТА МН.ДОБРЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА!!!ЗА БОГА СЛЕД 2Г.ТРЪШКАНЕ НА ТУРСКАТА ИКОНОМИКА - СЕ СТИГНА ДО ТАМ: СВЕТОВНИТЕ АГЕНЦИИ ПОЧНАХА ДА ВДИГАТ КРЕДИТНИЯ РЕЙТИНГ НА ТУРЦИЯ!ИСКАШ ЛИ ДА ТИ ИЗРЕДЯ ПОЛЗИТЕ НА ТУРЦИЯ ОТ СРИВА НА ТУРСКАТА ЛИРА?
66
3
 
11
 
! Отговори
празни надежди! преди 4 години
До къде бяхте преди?45 години със затаен дъх нощем слушахме Гласът на Америка и Свободна европа! Нищо!
65
4
 
9
 
! Отговори
къде бяхте преди? преди 4 години
45 години ви чакахме да ни освободите нас и цяла източна европа от съветския ботуш!Заминахте за северна корея, чийто сираци ги прибирахме в България! Сега е късно!Душите ни вече са съветски!
64
2
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Пак всичко им е по евтино от стабилна българия и имат по голяма покупателна ВЪЗМОЖНОСТТИ ПА МНОГО СИ ЧЕЛ! НЕ СЕ КАЗВА "покупателна ВЪЗМОЖНОСТ", А "покупателна СПОСОБНОСТ"СЯДАЙ ДВОЙКА! :D
63
0
 
9
 
! Отговори
Техеран преди 4 години
Търси противоракетна система С400 изгодно
62
8
 
6
 
! Отговори
румен преди 4 години
МНОГО ПОДЦЕНЯВАШ АМЕРИКАНСКИ САНКЦИИ--А ТЕ МОГАТ ДА СА КАТО ЗА ИРАН...НАЛИ ЕС ПОДПОМОГНА СВОИТЕ ФИРМИ КАТО ИМ НАРЕДИ ДА НЕ СПАЗВАТ САНКЦИИТЕ---ВЪПРОСА ЗА ВСИЧКИ ОБАЧЕ Е СЛЕДНИЯ......ИЛИ ПРАВШ БИЗНЕС С ИРАН ИЛИ С САЩ.. АКО ИМ ПРАСНАТ ТАКИВА САНКЦИИ- ТУРЦИЯ СЕ СРИВА ИКОНОМИЧЕСКИ---ПОЗНАЙ КАКВО ИЗБРА ДОРИ И ГАЗПРОМ---ДАЛИ ДА ПРОДАВА И КУПУВА ОТ ИРАН...ИЛИ СЪС САЩ..А КАТО ТИ ОТНЕМАТ И ПРАВОТО ЗА . РАБОТА С ВИЗА,МАСТЕР КАРД И ДР--КАКВО СТАВА- СЛУЧАЙНО ВСИЧКИ КРЕДИТНИ КАРТИ В СВЕТА СА АМЕРИКАНСКИ
61
1
 
6
 
! Отговори
Rdugan преди 4 години
Продавам втора употреба чисто нова противоракетна система С400 изгодно и бързо
60
7
 
14
 
! Отговори
До 61 Sichtpunkt преди 4 години
Напълно зомбиран мозък ! И какво като се е сринала лирата ? Пак всичко им е по евтино от стабилна българия и имат по голяма покупателна възможност така, че не се опитвай да се правиш на умен след лато ме си такъв.
59
6
 
17
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Тръмп плаши гаргите. Така могат да изнудват някоя държава-джудже с теляшка армия и история. Ердоан такива заплахи ги смачква и изхвърля в кошчето.Видяхме предходните икономическите санкции, как сринаха лирата буквално за три дни. Никой не иска слаб комшия, но щом това би вразумило пашата, така да бъде.
58
0
 
3
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
на мен за какъв дерт ми е да знам за пирамидата на маслоу ?Без оръжия е по-добре и за предпочитане, но "Пирамидата на Маслоу" дава основи на нуждите на човек. Ако си наясно с нея, няма да имаш нужда от това да мислиш за оръжия,защото те не присъстват в нуждите на нормалният човек.