Тръмп плаши със санкции, ако Турция не махне С-400

В НАТО нямало място за руски ракети
11 ное 2019 07:49, Александър Попов
89
Тръмп плаши със санкции, ако Турция не махне С-400
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп ще предупреди турския си колега Реджеп Тайип Ердоган тази седмица, че на Турция може да бъдат наложени санкции заради купуването на руска противоракетна система. Това каза вчера съветникът по националната сигурност на САЩ Робърт О'Брайън, цитиран от ДПА.

"В НАТО няма място за С-400", каза О'Брайън в ефира на телевизия Си Би Ес. "В НАТО няма място за правене на големи оръжейни покупки от Русия. Това послание ще му отправи много ясно президентът тук във Вашингтон".

Съветникът каза, че ако Турция не премахне произведената в Русия противоракетна система С-400, ще последват санкции, за които има огромно двупартийно мнозинство.

Ердоган ще посети Белия дом в сряда.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
До анонимен 41Ти си уникален човече!Комунистическата федерация нарежда на Тръмп!? Коя е тази ком. федерация и как някой ще нарежда на Тръмп, който както знаем всички е доста странен, възпитано казано?
56
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАТО няма място за правене на големи оръжейни покупки от Русия.Аха, а има място за покупки на многокротно по-скъпи американски ракети с по-калпаво качество
55
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тея санции включват ли закриване на амирканските бази в Турция.
54
4
 
17
 
! Отговори
Ahmed Yesevi преди 4 години
Тръмп плаши гаргите. Така могат да изнудват някоя държава-джудже с теляшка армия и история. Ердоан такива заплахи ги смачква и изхвърля в кошчето.
53
0
 
8
 
! Отговори
TOP SECRET преди 4 години
Има един Док.филм не знам на български дали го има аз го гледах с субтитри на немски където как FBI прави опити да смачкат съдателя на MEGA Kim Dotkom в Нова Зеландия ако някой въобще е чувал и знае за този световен скандал за сваляне на музика и филми Така че Америка спъва всеки който не играе по техните си измислени Правила , всички правила на този Свят са реално измислени за да има все пак някакъв Контрол но измислени не от други а от американци , не случайно
52
4
 
9
 
! Отговори
д преди 4 години
До Анонимен Че кой е Тръмп - мрасен дори в САЩ Срещу него има импичман само катили като теб могат да кажат това
51
1
 
2
 
! Отговори
ggg преди 4 години
До АнонимеН На мама умничкото. Я гледай колйко било просто И вместо да питат на мама катичето хиляди мислят какво да сторят срещу Путин а до дебилчето имамо отговор
50
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп ще ги сложи на място китайци, турци и прочие печеливши от глобализацията. Няма как бай Ердо да се качи на главата на Тръмп... На ЕС могат всичко, ама на Тръмп няма да стане
49
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
американците искат да управляват цял свят, кога ли ще свърши търпението на някой който не лае само както тръмп и да започнат снимките на пърл харбър 2
48
10
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Я ПОСТАВЯМ НА КОЛЕНЕ ЗА 1 ГОДИНА АКО СЪМ ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ !! САМО НАРЕЖДАМ НА САУДИТСКА АРАБИЯ ДА ПРОДАВА ПЕТРОЛА НА 20$ ЗА БАРЕЛ, ТЯХНАТА ПРОИЗВОДСТВЕНА ЦЕНА ПЛЮС ТРАНСПОРТА Е 10$ ЗА БАРЕЛ!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Я ПОСТАВЯМ НА КОЛЕНЕ И АКО СЪМ ПРЕЗИДЕНТ НА УКРАЙНА ДОРИ!! САМО ИМ КАЗВАМ ДА НАПУСНАТ МОМЕНТАЛНО ДОНБАС И ЛУГАНСК ИНАЧЕ СПИРАМ ТРЪБАТА С ГАЗ ПРЕЗ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО!!!!! УКРАЙНА НЕ Е ПОЛУЧИЛА ПОМОЩ НИТО ОТ ЕС НИТО ОТ ФАЩ РЕАЛНО!
47
3
 
5
 
! Отговори
До 45 Sichtpunkt преди 4 години
на мен за какъв дерт ми е да знам за пирамидата на маслоу ?
46
5
 
16
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
"Това послание ще му отправи много ясно президентът тук във Вашингтон"Ще му накривят феса. Султанът много добре знае какво и колко може да си позволи и отлично използва силните си страни. НАТО не може да се лиши от втората си сила- Турция , защото ще стане куц кон (вече понакуцва). Европа бива шантажирана с милиони мигранти и не смее да каже гък, дори си плаща. А Ердоган си прави свои сметки и не се съобразява с никой.
45
1
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Ердоганя ще...варди и нас с руските зенитни ракети,ако ни нападнат...талибаните.Те имат 1 самолет,ама...лети и Боко много го е страх,защото може да дойде до Банкя.Нали е...аркадаш с Ердо,тоя му е обещал...защита и нашия спи...спокойно,няма да напълни гащите.
44
5
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Не познавате оръжията. Но това е нормално за днешната младежИ за къф дерт ми е да ги познавам. Нито хранят нито възпитават, само смърт.Ти чувал ли си за "Пирамидата на Маслоу"?
43
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 40Ами каквото се случи и с ц200 ц300 и ц400 - НИЩО. Ако не си разбрал до сега в живота си... Важно е не какво оръжие имаш, а колко пари имаш. САЩ моцта да затрият военно всяка държава за минути. Имат както ресурса, така и техниката. Но САЩ не са нападали голяма държава... И не са заплаха за никой. Най малко за русияяя. Просто последната си поддържа режима с тея филми вече 80 год :)
42
8
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 43НЕ САМО , ЧЕ НЕ МОЖЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА ТУРЦИЯ АМИ Е В ПОЗА ПАРТЕР ПРЕД СУЛТАН ЕРДОГАН И ТОВА СЕ ВИДЯ МНОГОКРАТНО ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА!!!*** Е КОНКУБИНА НА ЕРДОГАН! А ТРЪМП Е МЕТРЕСА НА ***!!!РЕАЛНО СМЕШНИЯ СУЛТАН ЕРДОГАН Е НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ ЧОВЕК НА СВЕТА В МОМЕНТА!
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотни бисери! Федерацията не можела да се опълчи на Ердоган, но нареждала на бай Дончо. :)
40
4
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТРЪМП НЕ ПРАВИ НИЩО АКО НЕ ГО Е СЪГЛАСУВАЛ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!КОГАТО ТУРЦИЯ ГИ КУПИ И МОНТИРА ТОГАВА ТРЪМП СИ МЪЛЧЕШЕ :DКОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАРЕДИ НА ТРЪМП ДА НАЛОЖИ ЕМБАРГО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЗА ДА МОЖЕ ТЯ ДА СИ ПЛАСИРА СТОКИТЕ ТАМ И ДА КУПУВА ЕВТИНО СТОКИ ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!ТРЪМП Е АБСОЛЮТНА 100%-ТОВА МАРИОНЕТКА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!
39
2
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТРЪМП ВЕЧЕ НЕ ПРАВИ НИЩО АКО НЕ МУ Е НАРЕДЕНО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЕЧЕ ПРОДАДЕ РАКЕТИТЕ ТЪЙ, ЧЕ И Е ВСЕ ЕДНО А ЕРДОГАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБУЗДАН ЩОТО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЯКО НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ОПЪЛЧИ !
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Краварите си умират от ужас , само като чуят С-400 !"----------------Какво ще се случи с пиндостанците, след като Русия приеме на въоръжение С-500, наречен "Прометей"?