Руски милиардер блъснат от три коли на Острова. Убит ли е?

49-годишният Обрететски е разхождал кучето си, когато бил ударен
5 дек 2019 16:15, Нели Христова
137
Руски милиардер блъснат от три коли на Острова. Убит ли е?

Преди една седмица руският милиардер Димитрий Обрететски излиза да разхожда кучето си в британският град Сурей. Но така и не се прибира.

Преди седмица полицията в града обявява, че мъж на около 40 години е бил блъснат от кола. Оказва се, че това е именно 49-годишният Обрететски. Според данните на властите, в инцидента са участвали три коли.

Днес приятелят на бизнесмена Павел Бороков се усъмни, че той най-вероятно е убит. По думите му, Обрететски от дълги години живял във Великобритания, но често се връщал в Русия.

"Знаете, хората на Острова карат внимателно. Не изключвам, че елиминирането му е било планирано“, казва Бороков пред руското издание Life. Това е поредната мистериозна смърт на руски гражданин. Още повече, че се случва, когато отношенията между Русия и Запада са изключително обтегнати.

Тримата шофьори, които са участвали в инцидента са спрели на мястото. Полицията е иззела кадрите от камерите в колите. Кучето също е загинало в катастрофата.

Димитрий Обрететски е натрупал своето състояние във Волгоград след разпада на Съветския съюз, преди да се премести във Великобритания със семейството и децата си. Той се превръща в герой за руските футболни фенове, след като кадри от Евро 2008 показват, как развява руския флаг сред море от холандски привърженици. Тогава Русия побеждава Холандия с 3:1.

Според властите Обрететски е бил в кома в продължение на няколко дни преди да почине.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е сега, всички знаем, че когато Путин реши да трепе някой, трябва да е толкова очевидно, че са руски шпиони, че да се вижда от космоса...
94
0
 
31
 
! Отговори
рмт преди 4 години
Сурей е Съри и е област, не е град.И не е смешно, ами е трагично положението.Смятай такъв доктор като *** Христова да те лекува.
93
7
 
26
 
! Отговори
панчо преди 4 години
заради развято знаме в чужда но цивилизована и толерантна агитка този бил герой...а дали е герой по начина по който е направил млрд? да им имам ценностите и разбиранията на тези по руските земи
92
13
 
18
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
едната кола го блъска в жлъчката другата в бъбреците а третата в кокалчето на левия крак....много любопитно и не ясно как така наведнъж го блъскат 3 коли водачите спират предават записите от камерите а руските приятели се усъмняват не е ясно в кого ? в британците че са го ликвидирали или в свои руски ликвидатори?със сигурност британците ще разнищят случая без скрито покрито защо ли всички от русия и изтока бягат на запад ако запада е толкова лош?
91
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдааа,тоз Сурей изби рибата-не бях се смял от сърце скоро-смях и СРАМ за писачите.
90
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, отново пак. И пак на Острова.
89
1
 
25
 
! Отговори
guncho преди 4 години
Surrey е област, а не град. И се чете Съри
88
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не платил на Путин месечната вноска ...
87
12
 
20
 
! Отговори
Англичаните преди 4 години
Ми 6 Англиските тайно служби са убили хиляди хора . Нека не забравяме Георги Марков
86
14
 
18
 
! Отговори
sd преди 4 години
руските олигарси знаят къде е лайфа! Колкото по на запад, толкова по-добре! Само нашия президент със чорапи цвят МНО не е разбрал още игрите и днес е дрънкал глупости - че Китай и Северна Корея държат първенство в света по иновации!?!
85
10
 
9
 
! Отговори
13 преди 4 години
Ако е бил с такава перука и аз бих го блъснал без да се замисля. Само кучето щях да пощадя.
84
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек с толкова милиарди няма право да загине при нещастен случай.
83
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простичко: Не плащаш данък на Жужу и ти уреждат среща с убит партизанин.
82
2
 
10
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПОЧЕРКА НА МАФИЯТА
81
6
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Дализа мозъка на Путин не знам...Но ако уточниш нещо за ТВОЯ мозък, ще е добре..Иначе:..-ЦЕЛИ ТРИ КОЛИ са натиснали *** на газта за го елиминират?....Интересно!..Спазили ли са некакъв ред?..Примерно:-"Кола 1 блъска въпросния отзад".."Кола 2 връхлита от страни".."Кола 3 "оправя" кучето му"..?Обаче и тримата водачи остават на място докато дойде полисмена..?..защо ли надникнах тук?!..Дреме ми за некакъв руски мутрьо,последвал съдбата на стотици други мутрьовци..От целия свят..
80
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съвсем ясно е че е планиранои осъществено от британскитетайни служби.
79
21
 
16
 
! Отговори
Дали преди 4 години
Има ли някой който да се съмнява,че е дело на болният мозък на путин.
78
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руски милиардери се разхождат така без охрана, доста тъпичко
77
8
 
16
 
! Отговори
Градът е Съри преди 4 години
Милиардерът е оцелял при катастрофата. Лечението след това се е оказало лабаво. Странно е, когато това се случи тъкмо с такъв човек, дори и да не е бил здравно осигурен. За лечението обаче отговарят англичаните.
76
1
 
12
 
! Отговори
Mockingbird преди 4 години
защо бива трито така упорито едно разумно предположение?има ли разумен отговор по въпроса?та,това убийство може да се окачестви като особен вид оувъркил с три автомобила. или по стара, английска традиция времето е било мъгливо.