Руски милиардер блъснат от три коли на Острова. Убит ли е?

49-годишният Обрететски е разхождал кучето си, когато бил ударен
5 дек 2019 16:15, Нели Христова
137
Руски милиардер блъснат от три коли на Острова. Убит ли е?

Преди една седмица руският милиардер Димитрий Обрететски излиза да разхожда кучето си в британският град Сурей. Но така и не се прибира.

Преди седмица полицията в града обявява, че мъж на около 40 години е бил блъснат от кола. Оказва се, че това е именно 49-годишният Обрететски. Според данните на властите, в инцидента са участвали три коли.

Днес приятелят на бизнесмена Павел Бороков се усъмни, че той най-вероятно е убит. По думите му, Обрететски от дълги години живял във Великобритания, но често се връщал в Русия.

"Знаете, хората на Острова карат внимателно. Не изключвам, че елиминирането му е било планирано“, казва Бороков пред руското издание Life. Това е поредната мистериозна смърт на руски гражданин. Още повече, че се случва, когато отношенията между Русия и Запада са изключително обтегнати.

Тримата шофьори, които са участвали в инцидента са спрели на мястото. Полицията е иззела кадрите от камерите в колите. Кучето също е загинало в катастрофата.

Димитрий Обрететски е натрупал своето състояние във Волгоград след разпада на Съветския съюз, преди да се премести във Великобритания със семейството и децата си. Той се превръща в герой за руските футболни фенове, след като кадри от Евро 2008 показват, как развява руския флаг сред море от холандски привърженици. Тогава Русия побеждава Холандия с 3:1.

Според властите Обрететски е бил в кома в продължение на няколко дни преди да почине.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
13
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
До Рибе Наречена УандаПо-скоро е типично в стила на любимите ти диваци от Рушия.
54
16
 
32
 
! Отговори
рускиня преди 4 години
няма нужда да се разследва - Путин е бил в едната кола, в друга - Шойгу, а в трета Мария захарова. Хайли лайкли - Русия е виновна . САНКЦИИИИИ!!!!!
53
11
 
31
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Няколко лидера от ЕС заговориха за по добри търговски и икономически отношения с Русия, докато шефа на НАТО Столенберг твърдо иска да легитимира Русия и Китай като врагове на НАТО. И като се почнаха пак, шпионски скандали, дипломати изгонени, жълти клюки, сега "Скрипал" номер 2. Понеже Путин обича да елиминира неудобните точно когато е най-неподходящото време.Кукловодите дето ни представят тоя цирк нямат капка въображение.
52
7
 
29
 
! Отговори
Рибе Наречена Уанда преди 4 години
Започва да става крайно подозрително, отново има жертва домашен любимец. Това е типично британски почерк.
51
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сурей, бе наборе! Ни знайш ли Сурей, дет пихме троянски първак къде ланския Гергьовден, бе?Благодаря за разсмиването, днес! Нямате равни!
50
1
 
27
 
! Отговори
Confused преди 4 години
Моля като копирате информация, да я копирате правилно - няма такъв град. Областа се казва Съри (Surrey), а града е Оксшот (Oxshott). Малко почетете и се образовайте.
49
3
 
42
 
! Отговори
Кандидат милиардер преди 4 години
Ако стана милиардер кракът ми няма да стъпи в Англия, много инциденти стават.
48
13
 
11
 
! Отговори
пецата преди 4 години
наглосаксовете винаги дават големи обещания за сигурност и защита на капиталите и живота на чуждите милиардери а после сами си ги очистват и използват сензацията за омаскаряване на русия, и милиардерите в русия се чустват несигурни и така се получава един непрестанен кръговрат, много интересен парадокс
47
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
прическа 85 година,като Корнела с бретончето
46
0
 
2
 
! Отговори
vvv преди 4 години
До хахаSurrey , ***..... пък ти си го чети както искаш
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре бе да му се не види,какъв е произхоът на милиардерите по просията,все едни дълбоко интелигентни длбокоселски мут/ри,е го и тоя.....85
44
9
 
12
 
! Отговори
дали в Лондон преди 4 години
или на площада в Кремъл, пресече ли пътя на руската олигархична мафия на криминалният престъпник от Ленинград и бивш КГБ агент Вовка Путин, православния господ ще го прибере на отчет.Дали ще се самоубеси, самоотрови или ще връхлети пред бързо движещи се автомобили съдбата на грешниците е една - на отчет пред православния светец Сталин за да каже защо не се е отчитал редовно на архангел Путин и семейството му.
43
1
 
36
 
! Отговори
Surrey преди 4 години
Толкова сте неграмотни, че чак ми е неудобно от вас! Surrey, (на български - Съри) е административна област в Англия, а не град.Откъде ги намирате тези писачи на статии?!
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ми пука
41
0
 
11
 
! Отговори
хаха преди 4 години
това "Сурей" звучи като арабско.
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С какъв чин са били шофьорите на колите?
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дари и в Съри да е станало, то това е име на област. Поне напишете в коя част на Англия е, защото от тези фонетични преводи нищо не се разбира.
38
0
 
10
 
! Отговори
? преди 4 години
По шосето ли го е разхождал това куче?
37
0
 
14
 
! Отговори
Еее! преди 4 години
Surry е квартал на Лондон, но никой не го произнася по този начин.
36
0
 
5
 
! Отговори
шоп преди 4 години
До Анонимен35пишат ти, че е умрял, чети!