Грета Тунберг пристигна в Мадрид с влак

Там ще се състои шествие на екоактивисти
Обновена: 28 фев 2020 15:14 | 6 дек 2019 11:33, Елка Василева
168
Грета Тунберг пристигна в Мадрид с влак
Грета Тунберг при пристигането си в Мадрид. Снимка: Reuters

Екоактивистката Грета Тунберг пристигна с влак в Мадрид, където в момента се провежда глобална климатична конференция под егидата на ООН, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата

Очаква се по-късно днес шведската тийнейджърка да се присъедини към хиляди други младежи, които ще участват в шествие в испанската столица с искания преговарящите и политиците да предприемат реални действия за справяне с повишаващите се температури на планетата.

Тунберг, която предпочита да използва нисковъглероден превоз при пътуванията си, пристигна в Мадрид от Лисабон след нощно пътуване с влак. В португалската столица тя пристигна по-рано през седмицата от САЩ с яхта, с която прекоси Атлантика, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: МадридГрета Тунберг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Да ходи в Китай"Китай, те и без друго са и шефовете и главен герой в плана Европеидната Раса да бъде Унищожена!"Бъркаш ги с ев реите.
85
19
 
4
 
! Отговори
Лора преди 4 години
Харесвам това дете. Искам и моите деца да са като нея - смели, с ясни идеи и борбени, за да отстояват идеите си. Може да си затваряме очите и да отричаме, но природата се срива, изчезват животни и растения. Трябва да има хора като Грета, които да викат високо, за да чуят останалите.
84
2
 
22
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Това дете го лекувайте,а не го показвайте като панаирджийска мечка...
83
1
 
4
 
! Отговори
Саше-Заше-Цачеве преди 4 години
С менталитета, интелигентността си и предаността си Грудка може да оглави най-еко партията в БеГе, партията ГЕРБ на Винитуе Винетуесов и Цецуе Цецуев.Само къ ше дъ се впише одейки из метрото и ахтубаньте на Буко,, я по-полека с това на Бука на Буко,да не излезе мЪнистъро по калитурата да ни кае че батья Буко е написал операта НАБУКО,,, ее ех Грутульо Шведульо дека си завре пластмасовата четка за тръканье на пломбираните зъби, майнаГрета е супер,Гретуля е некаква никаква, като Цашева от РъпФакъ
82
10
 
2
 
! Отговори
12-то Соу 2008 жклас преди 4 години
Евала Грета всички умни сме с теб.И раница на Дъкайн евала.Шут в гзо на чалга немските автофенчета русофили.
81
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лишенията не са решение. Равновесието е решение. Караш обличаш се, ядеш, летиш, кефите да караш 5 литров мустанг - всичко това е ОК. стига да вземеш обрато вългеродния диоксид от атмосферата. Как? Има много начини. Нали за това плащане акциз на бензина! Щото бил вреден. Ами с тези пари (които не са никак малко) да вземат да залесят няколко дървета. Така ще има равновесие и всички ще са доволни.
80
2
 
11
 
! Отговори
13 преди 4 години
За това време можеше да посади 1000 дървета, вместо да си вози *** на яхти и влакове без памперс и да дриска от прозореца. В Китай производството в близко бъдеще ще е екологично като в Германия, ако не и по-екологично, тогава Америките ще останат основен замърсител. Но Китай не се хвали със слънчевите и ядрени мощности които строи, чиито пропорции повечето от вас не можете и да си представите. А там не е ходила Грета да дриска и хлипа на микрофона, всичко е до държавна политика, а не схеми!
79
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 74Не каузата е проблемна, каузата сама по себеси добра. Проблем е начина по който Грета пропагандира тази кауза - това че хвърля и насажда вина на грешните места, а реалните проблеми и решения се премълчават. Едно натрапено изместване на фокуса.
78
0
 
15
 
! Отговори
До 84 преди 4 години
Точно там е проблема, че вместо да се стремим да направим Европа силна, ние благодарение на Грета и нейните фенове социопати, ние сме поели твърд курс към дъното и даже смятаме, че темповете на пропадане били много бавни и трябвало да ги засилим. Безумие, религиозен фанатизъм, затъваме жестоко, но очевидно ще трябва да стигнем дъното, да стане нетърпимо, за да се осъзнаем.
77
1
 
13
 
! Отговори
Wow преди 4 години
Нито яхтата, нито влака са екологични превозни средства! Да се придвижва с колело! Тотални еколицемери са тия!
76
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грета защитава измислена виртуална кауза, създава се истерия и напрежение, от проблем който реално не съществува! Много отдавна нещата преминаха границите на разума и се пренесоха на полето на политическата и религиозна пропаганда. Климата е нещо което се променя непрестанно, ако това ни е проблем, ние като единствения разум вид на тази планета трябва да измислим механизъм за неговия контрол, а не да изпадаме в религиозен транс и да организираме лов на вещици.
75
3
 
5
 
! Отговори
до 81 преди 4 години
Европа е вече там - третият свят, ама европейците са много заспали за да го осъзнават, Европа няма един завод за продукт от 21 век - няма процесори, няма компютри, няма нищо. скоро, еврата ще приключат, а и евра вече никой не иска - нито русия, нито китай ги приемат за разплащания!!
74
1
 
10
 
! Отговори
Попа преди 4 години
И ще им дам деца (по ум) за князе, които детински ще владеят на тях. И людете ще бъдат угнетявани човек от човека и всеки от ближния си. Детето ще се големее против стареца и нищожния против почтенния. Изгледът на лицето им свидетелствува против тях и те като Содом вършат греха си явно, не го крият. Горко на душата им. Исая
73
1
 
17
 
! Отговори
До 74 преди 4 години
Тунберг е лицето на зелената секта, най-деградимната, най-античовешката религия възниквала някога в Европа. Ако няма фабрики, заводи и бизнес, се връщаме в каменната ера, но не собствениците им, а всички, мизерия и гладна смърт - трябва да си с много нисък интелект за да не осъзнаваш това.
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам Грета да посети София за да се убеди колко е чист въздуха.
71
0
 
10
 
! Отговори
до 74 преди 4 години
Нещо не е направило детето и нищо не зависи от нея. Тя просто се бута от родителите си да става известна с една чувствителна тема. Това се подема от група журналисти и хоп героиня. Всичко е много фалшиво и нереално.
70
1
 
8
 
! Отговори
Конче с каляска преди 4 години
Да пътуваш с магаре до Мадрид сега е ....студено...Трябва печка....,но с какво ще се запли кюмбето?С ***?
69
0
 
8
 
! Отговори
до 74 преди 4 години
не, заради шефовете на Крета, нямаме фабрики, заради тях всичко е Мейд Ин Чина.
68
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този малък злобар ако имаше власт, щеше да избива масово хора като нацист. Не газови камери, а гладна смърт ви чака, ако се водите по акъла на Тунберг и останалите екоталибани - техния враг сте вие и въобще всички хора.
67
1
 
11
 
! Отговори
Ж преди 4 години
Влак с дизелов локомотив ;)