В Елисейския дворец: Шестима души съпровождат Путин в тоалетната

Очевидно не се е чувствал в безопасност
13 дек 2019 20:50, Елка Василева
211

 

„На срещата на върха за Украйна, състояла се в понеделник в Елисейския дворец в Париж, шефът на Кремъл Владимир Путин очевидно не се е чувствал в пълна безопасност“, пише германският таблоид „Билд“.

„Първоначално, както се вижда от видеозапис, той отива в тоалетната, съпроводен от шестима мъже. След това Путин се появява в залата за преговори заедно с въоръжен телохранител с богатирско телосложение.

За преговорите с президента на Франция Еманюел Макрон, канцлера на Германия Ангела Меркел и украинския президент Володимир Зеленски той го акредитира като член на делегацията“, твърди изданието.

„Бивш шеф на една от германските разузнавателни служби каза пред „Билд“: Това е възмутително, Путин днес си позволява всичко. Това се случва, когато му разрешават всичко“.

„Наличието на въоръжен човек в залата по време на такива преговори е „открита провокация и заплаха. „Представете си, че така постъпи всяка делегация – тогава при тях в залата за преговори ще има една малка армия!“.

По думите на бившия шеф на спецслужба Путин съзнателно нарушава границите, пише германското издание, цитирано от Newsru.com.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
4
 
2
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Просто демонстративно показва недоверие в системите за сигурност и безопасност на ЕС. И има право.
154
2
 
4
 
! Отговори
Мъдуро преди 4 години
Джобния диктатор вече явно го е страх от сянката си, освен това вече сам не може да си сменя памперса, та се налага други да помагат! Но реши ли някой да те светне и 10 телохранителя няма да те опазят, пример Жоро Илиев, Поли Пантев...
153
1
 
2
 
! Отговори
тагъдък преди 4 години
До АнонименКато гъби по половите органи.
152
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сцьlкло, одним словом!
151
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Диктаторите много обичат такъв вид показност. Инъче какъв диктатор ще си???
150
8
 
15
 
! Отговори
тръмп преди 4 години
Джуджето го е страх.
149
6
 
16
 
! Отговори
толуп преди 4 години
СИГУР ШЕ МУ СМЕНЯТ ПАМПЕРСА
148
13
 
17
 
! Отговори
Ибрикчиите на Жужу преди 4 години
КАКВО ИСКАТЕ ДЖУДЖАН Е СТАР ЧОВЕК. Трудно му е да ходи по нужда. Има нужда от помощ.
147
8
 
26
 
! Отговори
не може да бъде! преди 4 години
Трябва правилно да се тълкуват знаците от тази ситуация,както брошките на г-жа Мадлин Олбрайт.Путин не прибягва до такава охрана на други срещи,а е направил това само на тази.С това той казва,че няма повече никакво доверие на Меркел и Макрон,че те са стигнали до там,че може да се опасява даже от атентат срещу него-който никак не е изключен от страна на западните спец.служби!Няма световен лидер от последните 100 г,срещу когото да е водена такава мръснa кампания и да са изречени толкова лъжи!?
146
4
 
9
 
! Отговори
мюнхаузен преди 4 години
Пък от брекзитащ журналист какво да очакваш, този ако му четеш статиите все едно е учителя на журналята в ДнесБГ!Няма да коментираме, че около Елисейският дворец е пълно със снайперисти, а много от тях са калени в битките за демокрация в Либия, Судан, Ирак и Афганистан и много от тези западни охранители носят фамилни и собствени имена, като на новата "американска" посланичка у нас?!?Има основание да се пази на място където не една кралска особа е завършвала с изобретенията на д-р Гилотен ')
145
4
 
12
 
! Отговори
мюнхаузен преди 4 години
Бивш шеф на германските служби - възмутен?!?!Същият ли който с Хелмит Кол му изпадна пълнителя на прием в Белгия или се лъжа?!??!В смисъл забелязва се глобално, че всички бивши в нещо се изказват за неща, от които нито си имат понятуе, а и само да врякат.!?!Защо Макрон и/или Меркел не се оплаква и/или изказват мнение?! А и защо е тази пропаганда и най вече злоба, която е обхванала раята и ще се задави в собствената си слюнка от цъкане на минуси само ако и буква се разминава от мнението им!
144
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да си луд,за да се довериш на мазни политици,особено западни такива.Наромално е пази се човекът.
143
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук има доста познавачи на гей-порното като гледам...
142
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз приятелка си имам и опрделено не влизам със ШЕСТ мъже в тоалетната като онова с името на детеродния орган ....Най добре и той да си намери че така с главната женска роля в гей филм 18+ е смешен ...
141
3
 
12
 
! Отговори
аз преди 4 години
От къде тази злоба младеж? Намери си приятелка.
140
20
 
28
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 години
Ми човека ви нема доверие, немците нападат Русия след подписване на мирен договор, пуча в Украйна организиран от умни и красиви, подкрепата на Франция за ислямска държава... списъка е безкраен. Путин ви възприема като терористи с вратовръзки.
139
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какво се плюнчите бреедин банкянски комунистически *** ви е яхнал и ви дой за сметка на краваршингтонте се занимават с путиннеговата е лесна джепане си има и не бръсне никогоа това че гербавите храненици си *** по форумите за него е доказателсктво че е на прав път
138
13
 
20
 
! Отговори
sofeto преди 4 години
Нема лошо, помагат му да изкара "сюргюня" или да му "ГО" намерят!
137
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов: Трудът на българите става все по-добре оценен. България се развива, заводите никнат като гъби.
136
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов: Сигурността на България е гарантирана само в НАТО.