В Елисейския дворец: Шестима души съпровождат Путин в тоалетната

Очевидно не се е чувствал в безопасност
13 дек 2019 20:50, Елка Василева
211

 

„На срещата на върха за Украйна, състояла се в понеделник в Елисейския дворец в Париж, шефът на Кремъл Владимир Путин очевидно не се е чувствал в пълна безопасност“, пише германският таблоид „Билд“.

„Първоначално, както се вижда от видеозапис, той отива в тоалетната, съпроводен от шестима мъже. След това Путин се появява в залата за преговори заедно с въоръжен телохранител с богатирско телосложение.

За преговорите с президента на Франция Еманюел Макрон, канцлера на Германия Ангела Меркел и украинския президент Володимир Зеленски той го акредитира като член на делегацията“, твърди изданието.

„Бивш шеф на една от германските разузнавателни служби каза пред „Билд“: Това е възмутително, Путин днес си позволява всичко. Това се случва, когато му разрешават всичко“.

„Наличието на въоръжен човек в залата по време на такива преговори е „открита провокация и заплаха. „Представете си, че така постъпи всяка делегация – тогава при тях в залата за преговори ще има една малка армия!“.

По думите на бившия шеф на спецслужба Путин съзнателно нарушава границите, пише германското издание, цитирано от Newsru.com.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, навремето западните лидери се ровеха в екскрементите на Брежнев, кенефджийска им работа - това беше върхът на западната геополитика. И досега са си до колене в л....та
114
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
132Али, ти не си на себе си.......ако това ти говори неЩо?
113
1
 
2
 
! Отговори
Симоооооо Ванатаааа преди 4 години
Това е новия прякор на Симеон 2 Сакскобурготски. А защо? Защото?
112
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 128 СПРЪНДЖАТА - Дай им на заем от твоите
111
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 126 Русомраз - И ти да ги ядеш, ха ха ха...
110
8
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
А памперси няма ли в оРисия...
109
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия неща не може да не са съгласувани със сътрудниците на Макрон, които отговарят за сигурността и охраната по време на срещата. И това са напълно нормални мерки за сигурност, които трябва да са двойно и тройно подсигурени. Така че руската охрана добре действа.
108
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте не е правилно да сравнявате ББ с Путин.Първият е мутра от ромски произход (доста кафявичък за българин не мислите ли,не разбирам що е тая свенливост относно произходът то и бащицата на камунизма и негов наставник бай Тошка беше доста тъмен) а вторият Владимир Владимирович е креатура на няколко организации и институти освен това се бара за лидер на световно ниво.
107
3
 
20
 
! Отговори
рон бургунди преди 4 години
Естествено, че няма да е сам. Аз не бих вярвал за НИЩО на западняците. За една дума не им вярвам. Цялото западно общество е изтъкано от лицемерие и предателство. Да го лигавят сополив - станаха вече черен континент.....хаххаа нещастници
106
2
 
15
 
! Отговори
:(( преди 4 години
Ама и вие какви новини пишете... Що не се заемете с реални проблемиНапример, малко истинска журналистика - нещо смело, актуално, патриотично, важно за обществото и интелигентно написано, с широк поглед и култура по проблема.Аман от тия дребнави клюки и интригиИ с 60 или 600 души да ходи до тоалетната, какво променя това?
105
5
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
А, с колко гавази ходи Бойко, когато се разхожда между свои бабички-фенки ?Нормално е Путин да е предпазлив, когато гостува на Запад. Въпреки доброто отношение на Макрон напоследък към Русия, очевидно Путин няма пълно доверие. И правилно !Не вярвай на данайците дори, когато ти носят дарове ...Западът е доказал много пъти, че е лъжлив и лицемерен партньор в преговорите. От какво се пази толкова нашия *** обаче ?Нали народът уж го обича и постоянно гласува на избори за него ?
104
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хазарите са така. Шестима гои ги съпровождат до тоалетната.
103
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следавщия път ни съобщете и кога aka.Да не забравите да ни съобщите и за режима на akaщuте пpъдльовцu и от останалите държави!
102
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е какво толкова е станало, в Русия като ходи да играе хокей го пазят 150 човека.
101
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГОРКИЯТ! АЗ БИХ ПРЕДПОЧЕЛ В КЛОЗЕТА ДА МЕ СЪПРОВОЖДАТ ЖЕНИ, НО...
100
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами що му разрешавате, сами си викате вълкът в кошарата!
99
2
 
9
 
! Отговори
Сегашно историческо преди 4 години
Ромеите се опитват да убият ювиги кан Крум по време на преговори.
98
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чак пък "армия", даже и взвод няма да се събере. При това зле въоръжен. Какво е пистолет пред "Калашников" или "РПГ"!...
97
8
 
21
 
! Отговори
Одобрение преди 4 години
Много добре прави. На западняците и укрите никаква вяра. На Уго Чавес как му " помогнаха" да заболее от рак ? Затова си има приказка: "Покритото мляко котките не го лочат"
96
4
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
показно е - НЕ ВИ ВЯрвам!