Силно земетресение от 6,8 по Рихтер удари Турция

Епицентърът е в провинция Малатия
Обновена: 24 яну 2020 21:31 | 24 яну 2020 21:08, Анисия Иванова
132
Силно земетресение от 6,8 по Рихтер удари Турция
Снимка: архив, Reuters

Силно земетресение от 6,8 по скалата на Рихтер удари Турция. Засега не се съобщава за жертви, но двама души са пострадали, има и няколко рухнали сгради, съобщи вътрешният министър Сюлейман Сюйлу, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Трусът е регистрирано в 20:55 часа местно време (19:55 часа българско време).

Епицентърът е на 10 километра от град Доганьол, провинция Малатия и на 32 километра от град Елязъг, чието население е приблизително 400 000 души. Земетресението е на дълбочина 2 километра.

Трусът е усетен в Сирия, Грузия, Армения и Либия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още по темата: Турцияземетресение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До нареклия се ,,сезгин Защо мразиш много турците,ще си кажеш ли? Определено е на лична основа. И статията е за природно бедствие,а ти се пениш като болен пенсионер.
16
0
 
13
 
! Отговори
Валентин Тодоров преди 4 години
Земетресение с магнитуд 6.8 или 6.9 е много сериозно бедствие.Приведено на нормален език това се равнява на освободената енергия от взривяването на 239 005 тона ТНТ за 6.8 или 337 604 т ТНТ за 6.9.Последното е равно на 23 атомни бомби като тази в Хирошима. Падобно заметресение нанася щети в радиус от сто км. Не мисля,че първоначалните съобщения за липса на разрушения и жертви ще останат дълго такива.
15
0
 
4
 
! Отговори
Друг преди 4 години
цензурираха ми к.ел.еш
14
1
 
17
 
! Отговори
RR преди 4 години
До Анонименне забравяй свищов и стражица:(
13
3
 
14
 
! Отговори
Друг преди 4 години
До Сезгин ХристиянинаНапротив. Аз съм против идеята да се омаловажава това. Но такива активисти като теб не помагат на никого, и най малко на историята. Агресията поражда само агресия, щом не си го разбрал още, значи или си ***, или не си се поучил достатъчно от живота си. И не се пени толкова. Никой не ти връзва така или иначе
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Сезгин ХристиянинаСезгине, ти ли си наказващият орган, че не разбрах? И ти ли си съд и присъда? Виновните са мъртви от векове. Искаш да плащат хора, които нищо не са ти направили. Или просто си придаваш важност, защото арогантността ти не ти дава мира, когато осъзнаеш, че от теб нищо не зависи. Лягай си.
11
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се радвайте българи защото труса е ударил кюрдски градове ,тоест вашите братя
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 14Никой от тези хора не е жив. Има ново поколение хора. Никой в момента не иска да те коли и поробва (пък и ако ще се оплакваш от робство, първо виж нашето управление). Не насаждай излишна омраза. Историята е да се помни, за да не се повтаря, а не да се преживява излишно всеки ден.
9
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия поганци не мога да ги жаля!
8
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те и турците така милостиво и с разбиране се отнасяха с нас 5 века.Гиди джендъряци европейски!
7
6
 
13
 
! Отговори
Друг преди 4 години
До Сезгин ХристиянинаКак да не си, бре, льольо?! Цитирам те: "ДАНО БОГ ГИ НАКАЖЕ". Ако наистина се имаш за християнин, прочети малко за това какви са християнските ценности и какво означава смирение. Защото това, което пишеш и проповядваш няма нищо общо с християнството и колкото и да се вериш и кълнеш, че си го приел, за запознатите е пределно ясно от коя страна на монетата си в момента.
6
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Туркия ке падне!
5
5
 
18
 
! Отговори
Православен преди 4 години
До СезгинНедей да мъpcиш и да си приписваш Християнство, което очевидно не познаваш и не следваш! Библията изрично забранява злорадството!
4
4
 
50
 
! Отговори
Българин преди 4 години
На хейтърите долу под мен искам да кажа, че съм православен българин и че ПАТРИОТИЗМЪТ е ДА ОБИЧАШ собствената си държава и народ и да работиш всеки ден за тях, а не да мразиш чуждите.По света има 200 чужди държави и какво ще спечелим, ако на другите им е зле. Още повече, че ако съседите ни са зле, няма как и ние да сме добре.Не че ми харесват неоосманските претенции на някои турци, но в такива моменти не трябва да злорадстваме, а да си помагаме.
3
5
 
44
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Съболезнования на съседите, дано да няма пострадали хора и материални щети.
2
16
 
8
 
! Отговори
BOIKO преди 4 години
EH TEA AMERIKANCI NEMA DA GI OSTAVIAT
1
55
 
13
 
! Отговори
1234 преди 4 години
малко им е !