2019-nCoV – биологично оръжие? САЩ: Глупости!

Китай има два врага: Вирусът и слуховете!
9 фев 2020 21:42,
55
2019-nCoV – биологично оръжие? САЩ: Глупости!
Снимка: БГНЕС

Китайският посланик в САЩ Цуи Тянкай нарече слуховете, че новият коронавирус е биологично оръжие „глупости“, цитира думите му РИА Новости.

Той отбеляза, че има различни спекулации. По-специално, някои твърдят, че "вирусът идва от военна лаборатория в Китай или САЩ", предава "Фокус".

Още по темата

"Как можем да вярваме на всички тези глупости? Това е абсолютна глупост", заяви дипломатът пред американския телевизионен канал CBS.

"Китай сега има двама основни врага: коронавируса и "слуховете за масово унищожение"“, заяви посланикът. Според посланика учените все още не могат да определят откъде идва новият вирус.

"По предварителни данни от някакви животни. Но ние трябва да научим повече за това", подчерта Цуи Тианкай.

В същото време дипломатът призна, че реакцията на място на първите съобщения за появата на вируса може да не е била достатъчно бърза.

"Това може да се случи навсякъде. Но ние правим всичко възможно да го поправим", увери посланикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
blq blq blq преди 4 години
NoCVirus corona Virus .Хората грешат и има последствия .Човешка небрежност на 20 километра от град "Wuhan" ( население 15 милиона) е заразен с (Био Химично оръжие) NoCV. Американци и Китайци си правят експерименти с животни. NoCVirus е на свобода ( човешка грешка)заразява всичко с по пътен вятър към Wuhan .
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно интересно видео с доста стряскаща информация относно факта,че някои смята земята за пренаселена и е необходимо да се намали населението до 15%.Всичко това го казва и коментира Бил Гейтс:https://youtu.be/xkPOW4SW-i8
39
0
 
6
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Една лъжа повторена сто пъти става истина. Сама по себе си информацията действа на ниво колективно съзнание.Всеки знае,че рекламите въздействат на подсъзнанието ни и бебетата добре показват,че една реклама е добре направена и действа.Как се говори за грипа и масово хората заболяват?Започнеш ли да вярваш в едно нещо то се превръща в убеждение и човек сам благодарение на него започва да материализира реалността си.
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във всяка лъжа и глупост има и някакйв процент истина , тогава какво правим!
37
2
 
22
 
! Отговори
РАзсъждения преди 4 години
Каква е ползата на САЩ ако коронавируса е тяхно биологично оръжие? Смъртността е ниска на фона на заболелите въпреки че има много заразени. От икономическа гледна точка обаче нещата стоят другояче. Затворени граници за китайци, Ограничени полети до Китай, спиране на туристическия поток към Китай, нуждата Китай спешно да инвестира милиарди долари за ограничаване на заразата. Ограничен търговски обмен между Китаи и други страни. ТОВА СА ОГРОМНИ ЗАГУБИ в МИЛИАРДИ ДОЛАРИ. Е коя държава има Интерес?
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Т.ШакБАН ще имат пръст в тази работа.Прилича на тяхна разработка.
35
2
 
11
 
! Отговори
Били Гейдс преди 4 години
Едрата шарка също са я създали китайците в лаборатория , 1200 г. пр.н.е .Факт!
34
3
 
9
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Ако това е биологично оръжие, значи някой не си е свършил работата с тая 2% смъртност.
33
4
 
20
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ! преди 4 години
Гледам темата КОРОНАВИРУС. През 2 коментара някой дава мнения за Русия. Както се казва "НЕРДЕ ЯМБОЛ, НЕРДА СТАМБОЛ".Важното е да се наплюе Русия( тази малката загубена азиатска и дива страна).После поглеждам в дясно и гледам лайковете. 10 към 1 в подкрепа на "СКАПАНАТА РУСИЯ"!Ти да видиш! УЖАС!Работи са мошно за очернянето на Русия, а пък то: 70% от "простия" български народ я обича.ЩО ТАКА БЕ?
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,Корона Вирус'' може и да се причини и от бирата ,,Корона''. Ако пиеш от чужда бутилка разбира се.Който пие Каменица и Загорка,и после пита и за ракия,за такива няма страшно.
31
11
 
17
 
! Отговори
вирусолог преди 4 години
И децата вече разбраха, че този коронавирус е биологично оръжие разработено в англииска лаборатория с спонсор Бил Гейтс и други бизнесмени мразещи човечеството.
30
6
 
28
 
! Отговори
В преди 4 години
100% Американците са им пуснали вируса,с цел да наклонят везните в своя полза в икономическата война с Китай.Преди вируса губеха на всички фронтове,сега вече печелят след като почти цялото Китайско производство е спраяно...
29
0
 
7
 
! Отговори
лекар преди 4 години
До 35 Горещ ВятърТази сутрин защо не сте си вземали хапчетата ?
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв по-елегантен и по-дипломатичен начин да дадеш световна известност на слуховете, че коронавирусът 2019-nCoV е биологично оръжие, като ги наречеш глyпoсти? Да започнат хората да си задават въпроса това слухове ли са или централна версия?
27
27
 
11
 
! Отговори
Горещ Вятър преди 4 години
Аз съм спокоен защото руснаците обявиха, че вече работят по ваксина за вируса. Китайците още не са им изпратили щама но те си работят. Нещо като онези лудите които тренирали плуване в празен басейн. Обещали им като се научат да плуват ще им напълнят и басейна.
26
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма дим без огън, щом има слух значи има доза истина.
25
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китай има най-голяма полза от коронавируса.1. От него умират възрастни китайци, на които инак ще плащат пенсии. 2. Разреждат населението, щото са твърде много. 3. Демонстрират сила. 4. Демонстрират, че могат да се оправят с такава ситуация. Неслучайно мерките за справянето им с вируса са по всички ТВ, а и показаха как за една седмица вдигат онази полева болница. 5. Сплотяват китайците около партията и държавата, а това става най-добре по време на голяма криза. 6. Международен имидж.
24
6
 
9
 
! Отговори
Евгений гр. Москва преди 4 години
Притеснява ме американците много често започнаха да изпращат сонди до разни метеорити и астероиди. Не би ме учудило вече да имат технологията да изпратят няколко такива "космически гости" по Москва и Петроград.
23
29
 
11
 
! Отговори
Россия-Капут преди 4 години
Информационната партенка беше разтръбена по Канал 1 на руската телевизия по заръка на Отдела по дезинформация на Кремъл. АзиатскатаКлоака наречена Россия смърдиТа не се трае.
22
21
 
33
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Вижте иой има най-голяма полза от случващото се в Китай и ще разберете в чии лаборатории е създаден коронавирусът.САЩ е световно зло, което трябваж да бъде унищожено за доброто на човечеството !