Българи от Германия не могат да преминат през Австрия

Те биват връщани обратно
21 мар 2020 10:30, Нели Христова
77
Българи от Германия не могат да преминат през Австрия
Снимка: БГНЕС

Австрия е затворила в 5 часа сутринта сухопътната си граница за българи и румънци с леки коли, те биват връщани обратно в Германия, по данни на посолството ни във Виена.

Унгарските граничари пропускат товарни автомобили, а леките преминават през нощта.

От Румъния към Унгария леките автомобили минават за около 40 минути,  забавен е товарният трафик отнема повече време, съобщи МВнР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
10
 
! Отговори
Един преди 4 години
Аз живея в Германия.Полета ми няма да се състои, писаха ми от компанията.Имам близки, семейство в БГ, но НИКЪДЕ НЕ СМЯТАМ ДА ХОДЯ!!!Стоя си тук и се питам защо са тръгнали тези потенциално заразени люде към Родината.Да заразят там и други ли?Що за *** народ!
64
7
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Прави са последните коментари! И като се махнете от страната, каква полза от вас? Да не би като ви умрат родителите ще пратите пари на мен!?
63
16
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Чисто математически като ви няма няма ви и толкова! И хиляда хора да играете, и хиляда мартеници да си сложите и пр., като никога няма да сте тука нито вие, нито децата ви, какви българи сте? Който е тук, буквално опира пешкира, както се казва, все нещо се мъчи да прави, колкото го може. А вие - в готовата уредена държава! Че и обиждате нас, като че ли ви правим нещо?
62
7
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Разбира се,, че е прав който казва, че само тук са българите - нали като се махнете всички, кой ще остане, а, задавате ли си този въпрос? И милиарди да имате, и Нобелови награди, като ви НЯМА?
61
0
 
2
 
! Отговори
Статистик преди 4 години
Кои се връщат,какъв статус,защо,някой да знае,всеки решава сам,свободен избор!
60
2
 
3
 
! Отговори
Българка преди 4 години
До анонименДали е така ?Българи които са в България , но фирмите им имат чужди наимования и колко смешно и жалко изписано със български букви , език замесен от чуждици и жаргон , всичко вносно е модерно или вкусно . "Yo man" култура при младите?Кючекът е станал национален танц, дали го боли българинът когато експлоатира сънародници ?Българи които са българи има и тук и там. Живи и здрави !
59
11
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
БЪЛГАРИН Е САМО ТОЗИ, КОЙТО Е ТУК! ВСИЧКО ДРУГО Е ДРЪН - ДРЪН. КАТО ГО НЯМА И НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ, МНОГО ВАЖНО КАКЪВ БИЛ, НАЛИ ОСТАВЯ СТРАНАТА НА ДРУГИ ЕТНОСИ!? БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
58
2
 
12
 
! Отговори
Българка(продължение преди 4 години
До Българка Разбира се българи но и човеци не са тези , които си идват заразени или несигурни дали са болни ...
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 47 Имаше статия за Германия , че при тях ниската смъртност се дължи на 2 причини . 1-во , масовото тестване на населението . Правили по 150 000 теста седмично , с което изпреварвали дори Корея / засега тя бе давана за пример в това отношение с 15 000 теста дневно/ , и така откриват в много ранен стадий болните . А втората причина , преобладаващата част от разболелите са под 60 години
56
3
 
5
 
! Отговори
Българка преди 4 години
До Българка PS Които учат семейството си и околните за безстрашните ни и велики войводи , който плачат при първият звук на българската гайда , които си идват само и само да си покръстят чедата в българска църква , българи са дори тези които от смесени бракове държат Първо на първо децата им да имат Български паспорт! Тези които тачат България , тези са Българи . Бог с вас !
55
5
 
4
 
! Отговори
Българка преди 4 години
До НаблюдателНе е така , много българи етнически и живеещи в България не са българи , Ако не милеят Родината и не са горди българи да се наричат . А що е България ? Териториа ? България си е променила границите много пъти в миналото ... България е история , етнос със специфични традиции , култура и език . България е там където са българи , които изглеждат български деца с български песни и приказки , които учат децата си у дома българска история и гордост за произходът им . Които учат семейството си и околните за безстрашните ни и велики войводи , който плачат при първият звук на българската
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е добре Германия - 70 умрели и 21 000 заразени.
53
0
 
18
 
! Отговори
притеснен преди 4 години
абе кифлите - миски, чалгарки, плейки и другите кухи *** прибраха ли се от екзотичните места където бяха да си "почиват"?!фейсо и инстаграмо празни, нема снимки!
52
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 47Искам човека, дал ми негативен вот, да се аргументира! Кое точно, е грешно?
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 53На тебе нищо не ти трябва, защото не си човек.
50
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой, някога е бил и в българска и в немска болница ще ме разбере:Тея ненормални ли са, да се натискат за България?
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От. 48Жалко за страната, наистина. Надявам се, да не ми отне ат имушестякто, сега с тая криза само. Че хептен нищо няма да ме свързва вече ... Половината авери и рида се изнесоха. Сега въпросът е, да изнесем и другата половина.
48
2
 
2
 
! Отговори
Съвет преди 4 години
Има много начини да се подминат тези проверки, просто трябва да се гледа картата....
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нужда от цензура. Политокирктната ера свърши.
46
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ОняАбсурд е да се върна в България, защото имало болест. А и като виждам, че България ще се сменя режима (за кой ли път вече), ще кажа - не благодаря :)