Нанси Пелоси подкрепи Джо Байдън за президент

Той е гласът на разума и издръжливостта в момента, каза тя
28 апр 2020 07:30, Анисия Иванова
16
Нанси Пелоси подкрепи Джо Байдън за президент
Снимка: БГНЕС

Председателката на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси подкрепи Джо Байдън за президент, като се присъедини към списъка на водещи демократи, които неотдавна дадоха подкрепата си за бившия вицепрезидент, предаде Ройтерс.

В разпространено днес видеообръщение Пелоси изтъкна опита на Байдън в управлението, включително ролята му в приемането на Закона за достъпно здравеопазване, като доказателство за лидерските му качества. Тя каза, че Байдън притежава способността да поведе страната в продължаващата епидемия от коронавируса.

"В момент, когато се борим с коронавируса, Джо е гласът на разума и издръжливостта, който притежава ясна визия, за да ни изведе от тази криза", каза Пелоси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
0
 
! Отговори
Циник до 14 преди 3 години
Селяни прости без други аргументи... освен собствената си простотия... сте ми скучни и безинтересни.
10
2
 
1
 
! Отговори
Циник до 12 преди 3 години
И ако е така - кое е грешно?Който ме е чел по-рано, знае колко се отвращавам от комунисти.В последните години (особено след 2015, когато милиони алахогъзни шебеци от Азия и Африка) напъплиха Европа, си желая политици като Тръмп и Путин!Получаваме обаче такива, като Мурксул и Макрон - кафъролюбци и предатели на собствените си народи!
9
2
 
5
 
! Отговори
Циник преди 3 години
Джо Байдън - разследван за пeдoфилия реnтил. Адренохром партита... И пицагейт скандали. Тръмп е гаден - защото строи стена по границата с Мексико...Тръмп е гаден - защото нарича Мурксул изкукала подготвяща ислямизацията на ЕвропаТръмп е гаден, защото е против мултикулти,глобализацията, Copoc, и за националните държави. Тръмп е гaден, защото поставя добруването на избирателите си на първо място.Тръмп е гаден, защото казва неудобни истини - "Право куме в очи!"Трябва ни един Тръмп в Европа!
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
групата на дементните пенсионери е превзела върховете на американската политика
7
2
 
9
 
! Отговори
кпсс на сащ преди 3 години
Според 80 годишната понамирисваща Пелоси, 77 годишен старец имал ясна визия за...
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хей Хамериканци-обирайте Оранжевия клоун, че ви направи за смях! Не избрахте великия американец Джон Маккейн навремето ,а Бонго Бонго и сега ще си патите....
5
3
 
6
 
! Отговори
Байдън преди 3 години
И да не стана президент,отдавна съм президент на частната си държава украйна!
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шефката на Сената на 81г.,кандидат за президент Байдан на 78г.,действащ президент Тръмп на 74г.!!!Хора които не могат себе си да управляват ,а уж ще управляват най-голямата икономика и демокрация!Или по-точно пионки на някой които действително управляват!
3
3
 
13
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Гущерите изпълзяват!
2
2
 
13
 
! Отговори
Гейза Мейза преди 3 години
Каква прекрасна ..нещо!Видно е човеколюбието което излъчва,като микровълнова печка, радиация!Потресаващо е от какви "неща" зависи целия свят!Господ да пази Тръмп!
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия дъртаци в САЩ всичките са в будна кома.