Елизабет II към британците: Никога не се отчайвайте!

Кралицата направи обръщение към народа
22
Елизабет II към британците: Никога не се отчайвайте!
Снимка: БГНЕС

Британската кралица Елизабет Втора почете вчера загиналите във Втората световна война в деня на 75-ата годишнина от победата над нацистка Германия и използва случая да изрази гордостта си от начина, по който британците се справят с пандемията от коронавируса, предаде Ройтерс.

Още по темата

В телевизионно обръщение 94-годишната кралица заяви, че онези, които са се били във войната с нацистка Германия през 40-те години на миналия век, биха се възхитили на начина, по който потомците им се справят с COVID-19 и ограничителните мерки, наложени за спиране на разпространението на заразата.

В началото перспективите изглеждаха мрачни, краят - далечен, а изходът - несигурен, припомни Елизабет Втора, говорейки за войната и допълни: "Никога не се отказвайте, никога не се отчайвайте, това беше посланието на Деня на победата".

Тя отбеляза, че най-голямата отплата към хората, дали живота си, е че страните, които през войната са били врагове, сега са приятели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
5
 
! Отговори
Кралицата преди 3 години
Не се отчайвайте!Ако хванете вируса зависи от имунната ви система - ако имате добра имунна система ще преминете, ако нямате ще пyкнeтe я в къщи, а в мизерните британски болници обгрижвани от индийските лекари и пакистанските мед сестри.Ако пък аз или някой от кралското семейство се разболее, за него ще се грижат професори от медицинския университет и най-доброто оборудване и медикаменти.
16
1
 
1
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Монархиите са голяма отживелица, и ги има единствено, понеже става въпрос за много пари. Както и преди, така и сега - никой не смее да каже че царя е гол.
15
2
 
1
 
! Отговори
анонс преди 3 години
Кралицата е най-големиия поземлен собственик в ЮК. С най-много приходи, включително от имоти които се ползват от други частни лица или правителството - за тях получава пари от т.нар цивилна листа. Нормално е да каже ще се оправим :)
14
1
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
анлииската дипломация нито една дума срещу русия а помпео и останалите 9гла=ва=на=ци излизат с декларация срещу 20 милиона загинали във воината зада има мир сега по света
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честит празник и на всички българи в деня на победата над фашисткаГермания Германия.Макар че някои хора оспорват това и ние сме дали жертви срещу фашистка Германия при Драва-Соболч.И въпреки това,по зла участ и по настояване на великите сили,пак са ни"наредили"наравно с победените вместо с победителите.
12
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво честити тоз рептил, та тя е от същата кръвна фашистка кръвна линия ,,
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабариха ще удари 120 години. Да е жива и здрава. Аз пък ще им честитя победата над фашисткаГермания,че за малко оня с двата пръста мустачки под носа,щеше да им "гътне" Империята.
10
3
 
13
 
! Отговори
Тулупий преди 3 години
Елизабет II към британците: Никога не се отчайвайте!Бок Тик Вун към българите: ***, ада идва!
9
1
 
10
 
! Отговори
вине2 преди 3 години
Друго си да пуснеш мазна чалга в джипа и да обясниш подробно на хората колко са прости (щом още те търпят).
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Същото важи и за американците.Все-пак са от едно тесто.
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Британците и англичаните нямат партньори, те имат само васали или врагове.От тях съм чувал, че няма вечни приятели, има вечни интереси.Освен ако са имали нещо друго предвид с това, в което се съмнявам.
6
5
 
16
 
! Отговори
Кolchak преди 3 години
Елизабет , велика кралица си ти.Съвсем човешки и просто да улучиш и назовеш правилно същината на нещата. Всичко е до манталитет. Няма крясъци , няма обиди , няма плюнки като у БГ-то например.
5
7
 
19
 
! Отговори
Е и? преди 3 години
Бабичката се обръща към британския народ. Мен какво ме интгересува? Британия вече не е в ЕС.
4
23
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Още един руски каскет.Абе...русофилчее..ако не бяха помощите от Англия и САЩ за Русия...твоята матюшка нямаше да празнува днес.Получили са помощ от техника и оборудване, защото тяхното не е ставало за нищо.Та...да кажеш, че руснаците са освободили Англия...говори си глуппостите в групите на руссофффилистиците, не тук.
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Never mindКакво са направили Руснаците в Англия, че не разбрах нещо? :)))
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То не ли Бойко да излезе да говори за морги и трупове не ми го хвали.
1
1
 
5
 
! Отговори
Ми.... преди 3 години
...добре... благодаря за информацията...