Протестите в САЩ приключват с изборите за президент?

Илия Лазаров: Митингите в Европа стигнаха до абсурди
Обновена: 15 юни 2020 21:44 | 15 юни 2020 21:44, Веселина Йорданова
30

Международният анализатор Илия Лазаров заяви пред "Денят ON AIR", че протестите в САЩ ще приключат с изборите за президент.

"Случващото се е предизборно. Нарочно се подклажда и се използва. Като минат президентските избори наесен всички тези неща, по естествен път, ще отминат. Независимо кой ще бъде избран от двамата реални кандидати - Тръмп или Байдън", прогнозира Лазаров.

Според международния анализатор протестите в Европа са стигнали до абсурд.

"Обявиха Махатма Ганди за расист. Искат да махнат думата "негър" от "Пипи дългото чорапче" - това са парадокси. Европа се зарази заради неолиберализма, който наслагва клишетата като догма. Те пораждат противопоставяне. Това го има и в България", категоричен бе той.

Илия Лазаров коментира, че в Щатите се наблюдават прояви и на "обратен расизъм". Също и, че няма равенство в социалната система.

"Смъртните случаи на бели хора, убити от афроамериканци, са много повече. Трябва да бъде туширан и този расизъм. В момента, ако сте афроамериканка там, ще получавате около 90-100 хил. долара, за да си гледате децата. Не може обществото да храни други хора, които нищо не правят", отбеляза Лазаро пред Bulgaria ON AIR.

Според международния анализатор, ако Тръмп спечели президентските избори, би се справил с расизма по-добре от опонента си Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
0
 
! Отговори
Христомати преди 3 години
Баща от ДС, самият той учил в СССР, Лидер в СДС и няколко производни, много ясно, че ще иска нестабилния тръмп за президент.
17
3
 
1
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Този междунаророден анализатор единствено е познал, че ще има избори тази година. Всичко останало му е минало над главата.
16
4
 
9
 
! Отговори
Хм преди 3 години
За съжаление протестите няма да приключат.Демонократите знаят,че няма как да спечелят властта чрез гласуване и за това вече са решени на всичко,дори война.Вижте какво се случва във Сиатъл.Комунисти,черни дилъри,леви,Антифа,*** и прочие *** с ментални проблеми,но ВСИЧКИ имат един общ проблем.Не работят и не желаят да работят.Но искат да имат!В Тръмп е последната надежда на нормалния човек!
15
1
 
3
 
! Отговори
Gosheto преди 3 години
До само турците ли!Mi tochno turcholiata sa v osnovata na vsichki tezi prostotii
14
0
 
10
 
! Отговори
Българския народ преди 3 години
Е казал: Който не работи-няма да яде!Бял,черен...точка по въпроса!
13
0
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Значи, моля aнал.лиза.тори, които нито са живели в щатите, нито са учили или работили, а четат някакви новини, да не се излагат и анализират. Това с 90-100 хиляди уби рибата. Този знае ли, колко малък процент от населението в жлщатите взима над 100 хиляди годишно?
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е ясно, че тези протести ги организират демократите.
11
1
 
8
 
! Отговори
змията хилъри преди 3 години
И те не си вярват
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България била ключов съюзник на САЩ в НАТО, Хахахахаха.
9
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, ако нормалните преизберат Тръмп пред дементиралия Байдън, маргиналите ще се озлобят още повече, но това си е техен проблем.
8
9
 
9
 
! Отговори
баба Гицка преди 3 години
Божкеее, агрономчето Илия как са 'и применил с тая синя риза и как е зачервил бузките... Ой на баба. Ща щипна по *** кат' си дойдеш на село за беритбата на кукуруза .
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Тръмп!
6
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Е, трябва, но този път не викайте руснаците, мисля че и те поумняха и на неблагодарни страни НЯМА ДА ПОГАМАГАТ (за пореден път)!
5
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вай, вай, вай...........в "западенските цивилизовани страни" имало свобода, равенство, върховенство на закона, уважение към институциите....хи-хи-хи......като гледаш погромите, хаоса, мародерството, безчинствата ВЪВ ВСИЧКИ западенски страни ти се струва, че вече са изпаднали не във веодалната епоха, а в неандерталската!!!Ха-ха...на Римската империя и видяха сметката средновековните варвари, а на западенците сега - СЪВРЕМЕННИТЕ ВАРВАРИ! С какъв кеф ще наблюдавам срутването на савременния Вавилон!
4
4
 
8
 
! Отговори
вазов преди 3 години
изолационистите срещу финансистите,това е толкоз просто и логично!
3
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Международният анализатор Илия Лазаров, спрях до там, превъртях на долу с пръста и глупости на мъдреци не ми се четата, по са ми забавни текстовете на голегите...
2
3
 
31
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
Кога ли на нормалните хора ще им писне да хрантутят лежачите? Ти ще учиш, ще се усъвършенстваш, ще работиш като вол, а накрая от твоя труд ще се облагодетелства някой мързеляк. Висша форма на несправедливост!
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Европа се зарази заради неолиберализма...----Съгласен.