Лукашенко заповяда да се реагира без предупреждение

"Ако нарушават държавната граница, ще реагираме!"
Обновена: 22 авг 2020 22:06 | 22 авг 2020 22:02, Веселина Йорданова
113
Лукашенко заповяда да се реагира без предупреждение
Снимка: БГНЕС

Президентът на Беларус Александър Лукашенко заповяда на ръководството на министерството на отбраната без предупреждение да се реагира на нарушения на западната граница, предаде ТАСС. Държавният глава възложи тази задача на министъра на отбраната Виктор Хренин по време на посещението си на полигона в Гродно.

"Без предупреждение. Ние сме ги предупредили. Ако нарушават държавната граница, ще реагираме без предупреждение", изтъкна Лукашенко. Преводът е на телевизия СТВ, отбелязва ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стреля се без предупреждение на границата. Предпазна мярка срещу майданци.
64
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
84 Абе , беларус е с ВИЗИ към цела Европа бе, те са концлагер заграден с бодлива тел и минни полета, къде и КАК да бутат тия нещастници? Във видинско акъла ви е като на кокошка хахахаха И още нещо в Беларус " фермите" са Ткзс- ета хахах но в крайна сметка лукашенко ще бъде обесен
63
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само терор ...белуруските ,търсят в нета араби и турци ,но като били с тъмен цвят ,арабите им казват че били така от слънцето,и повечето се лъжат здраво ,като се изреждат цялото им поколение от 40 човека и след това я продам на друг
62
2
 
9
 
! Отговори
Гери преди 3 години
И ще започне един безкраен преход към "демокрация" ама откъде да знаят хората, нали и те трябва да опитат.
61
20
 
17
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
Така трябва да се действа!А не да се ослушва, какво ще кажат началниците.Да сте виждали белорус емигрант, да мие чинии или да сменя памперси, както нашите емигранти, с 30 години демократична държава?Но там не са си разрушили заводите, фермите, има ред и закон, и няма мутри в управлението. Крайно време е да им внесат малко демокрация, и да ги превърнат в пазар и източник на работна ръка и суровини. Като нас. Слагат си удобна кукла на конци, и си затварят очите.Демокрация....
60
6
 
11
 
! Отговори
Унуфрий преди 3 години
Предлагамна форумите комунисти, дето плюят запада и поддържат Лукашенко да им се даде еднопосочен билет и да отидат в Беларус. Там е хубаво, спокойно, не бият много на протести и най‐вече има РЕД, което е най‐ценния бонус. Всички са бели, няма Сорос, живота е прекрасен, има високи пенсии и заплати, въобще е рай. Занимавайте, не стойте в гадния капитализъм.
59
3
 
8
 
! Отговори
Илиев преди 3 години
Лукашенко сънувал операция Барбароса? Хахаха...
58
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ни чака и нас е Радев
57
8
 
8
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Дъртака си е едно изкопаемо от ерата на Брежнев. Изпял си е песента, макар, че не му се вярва...
56
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно така трябва да се действа ,браво!
55
6
 
12
 
! Отговори
Гери преди 3 години
С приказки за демокрация и свобода запада ще обезкости хубавата страна. На него му трябват ресурси, хора и пазари а алчноста му е базгранична.
54
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стари комунистически номера: когато опложението стане напечено плашим с външен враг, за да се консолидира вътрешната подкрепа.Тия от КГБ от 60 години по едни и същи вехти инструкции работят. То вярно, че беларусите не са спирали да живеят в СССР, ама вече Интернет, това онова.
53
12
 
13
 
! Отговори
Христо преди 3 години
Вде едно гледам Радев в бъдеща президентска република
52
13
 
14
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯЯ преди 3 години
ДА ЖИВЕЕ ЛУКАШЕНКОООООООООООООООООООООО,ПОЙ ДО СПУКВАНЕ ПО ЧЪЖДЕСТРАННИТЕ ПРОТЕСТЪРЧЕТА,ФАЩ НАСЪСКВА ПОЛША АМА НЕМА ДА И СЕ ПОЛУЧИ НОМЕРООООООООООО,ВСЕКИ ДА СИ ОТИДЕ В ДЪРЖАВАТА В ЧУЖДА ДЪРЖАВА НЯМА МЯСТО
51
11
 
28
 
! Отговори
Има защо да ръмжи преди 3 години
Полските шовинисти вече се облизват в социалните мрежи как щели да си върнат "родната земя", когато Беларус се разпадне. И на митингите в Гродно съвсем случайно се развяваха полски флагчета, ей така - за украса. Ама не, изобщо няма външна намеса и провокации, как може. Човекът си приказва колкото да не заспи, гаранция.
50
18
 
27
 
! Отговори
do 60 преди 3 години
ПРЕСТЪПНИКА Е БОЮ ЧЕКМЕДЖЕТО А ЛУКАШЕНКО ИМА РАБОТЕЩИ ДЪРЖАВНИ ЗАВОДИ И МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 600 ЕВРО ЗА БЕЛАРУС ,КАТО ГО СВАЛЯТ ДЕМОКРАДИТЕ ВОДЕНИ ОТ САЩ ЩЕ ИМ РАЗПРОДАДЪТ АВОДИТЕ И ЩЕ ГИ ПУСНАТ ПО ПЪРЗАЛКАТА КАКТО НАПРАВИХА С БЪЛГАРИЯ НЕ МИ ПИШИ БРАТВЕЖИ ГНУСЕН ***!ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ ИСКА ДА ГЛЪТНЕ БЕЛАРУС КАКТО ГЛЪТНАХА УКРАЙНА ВСЯКА ПРАВОСЛАВНА ДЪРЖАВА Е ЦЕЛ!
49
28
 
16
 
! Отговори
ABC преди 3 години
Протестите в Беларус са организирани от Кремъл. Не трудно да се досетиш, след като тази пролет Лукаш се изпл.ю в yстата на Путин. Отказа анекса на Белатус към РФ и купи петрол и газ от US на по-ниски цени от руските (пазарни). Това изкараха от нерви Пyтя. Сега Лукаш има много малко време да реши, на къде да изчезне, иначе ще бъде отровен, като на напоследък правят некадърно ФСБ. Така се случи и с Виденов. Кремъл организира протестните тогава и го смъкнаха от власт. Историята се повтаря.
48
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лукашенко,нямаш избор,поне излез по телевизията и кажи на хората истината,за да имат време да избягат в Русия и се спасят и не им избият семействата както стана в ***!Ако можеш се договори и с ПЕС да управляват Белорусия,щото ЕНП ще ви смажат народа,както направиха в България
47
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мръсеннн престъпник. Нали 80% са гласували за теб... Кво толкова отиди на избори и докажи на целия свят :) Ама не ти стиска нали... Ще лъсне соц измамата. Мустакат пинко
46
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНСПЛАШВА НАСЕЛЕНИЕТО НИЩО ПОВЕЧЕ!!!ЕС И НАТО НЕ РЕАГИРАХА ЗА УКРАЙНА ТА ЗА ЕДИН ВМИРИСАН БЕЛАРУС!!!---------Ами на кой бяха снайперите,които убиваха полицаи,обиковени украинци и протестиращи в ***? Нали на записите се чу ,че са натовски снайперисти,заедно с израза "Фак ЕУ".