Британски министър с критика към "Бунт срещу унищожението"

Участниците в движението се превърнали в престъпници
9 сеп 2020 08:42, Ния Христова
16
Британски министър с критика към "Бунт срещу унищожението"
Снимка: БГНЕС
Британският министър на вътрешните работи Прити Пател определи активистите на движението "Бунт срещу унищожението" като "участници в кръстоносен екологичен поход в престъпници, които застрашават основни принципи на британския начин на живот", предаде БНР.
 
Подобни определения от страна на британското правителство се появиха след блокирането на печатници на Рупърт Мърдок, което осуети навременното разнасяне на някои вестници миналия уикенд. Арестувани бяха десетки активисти на движението.
 
Прити Пател отправи обвиненията към "Бунт срещу унищожението" по време на годишната конференция на Асоциацията на полицейските ръководители.
 
От вестник "Гардиън" отбелязват, че въпреки острите реплики на правителството за разправа с движението и повече от година на преговори между полицията и министрите за промени в закона, все още няма съставени конкретни планове.
 
Британската полиция приема активистите от "Бунт срещу унищожението" като хора, която не използват насилие, но са "специалисти по гражданско неподчинение", което изисква много време и средства за справяне със създаваните от тях проблеми.

16
Още от Водещи мобилна
Помага ли спирането на интернета за ограничаване на протестите?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българите"Ех има и Българи но болшинството са само с Български паспорти.Да правилно казвате виждал съм молдавянчета да си хвърлят *** от фирмата си за xаусауфлосунг в едно като горичка на сеилоновите сакове пишеше че са поройзведени в молдавия а да ги изхвърлят на депонито струва пари.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А кой я направи бардак азиатците афротата арабухите и българите там.Което и затвърждава тезата ми.
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само не лъжете че германия е чиста държава .Била е някога сега е бърдак.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая министърка е от рода на лекуващият лекар на навални в шарите.Ех УК вече са замязали на "европеици" Британският министър на вътрешните работи Прити Пател,Али баба,кмет на лондон Sadiq Aman Khan
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Белите европейци замърсявали ако под бели което е спорно и европейци още по спорно разбираш българите е така.Знаеш ли в Германия какво става като си изхвърлиш *** в реката какво става.Нищо просто никой не го прави а глобите са убииствени.Отиди да видиш реките и плажовете в Китай Индия Бангладеш и в българските села контрол никакъв.Да ако по България се съди за Европа е така както казваш.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да дойдат да ги видят нашите хуни, дето сега пишат на посланиците в България. И прожектират сцени от "полицейско насилие". Вчера като им видях физиономиите и чух изказа на няколко от отишлите да си прибира партакешите..... майко мила! Бъдещето на България! "Народа"! Тези ще ми определят кой да управлява България? Тениска за 300лв.!!! Аз също купувам скъпи дрехи за планината от реномирани спортни марки. Но такива цени не съм видял. Хайде в Лондон да блокират кръстовище?
9
2
 
5
 
! Отговори
славянин преди 1 седмица
Вашето унищожение, нагли властници, тепърва започва, на населението по цял свят вече ни е дошло ''до козирката'' от вас и единствения смисъл на живота ни ще стане изпращането ви в ''по-добрия свят''!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Заради засушаването и киселинните дъждове на все по-малко места може да се отглежда кафе и каучукови дървета. Нещо което може да унищожи съвременната цивилизация - не е ясно кое е по-критично.

Без каучукови дървета можем да забравим за уплътнения , гуми , някои видове изолации, нови двигатели, помпи и т.н.
Една от причините Германия да загуби ВСВ е била липсата на достъп до каучук.

Тая не е Прити ,а направо си е Ъгли.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Принципа е ясен белите европейци си разрушават държавите заради някакъв климат докато жълтурите замърсяват колкото за два ЕС взети заедно."

Защото 90% най-мръсните производства на европейците и развитите държави са изнесени точно при жълтурите и индийците.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 4

На глава от населението Европейците са 4 пъти по-големи замърсители от Китай и Индия.

Така или иначе и западните индустриални държави и всички останали трябва да сериозно да се замислят за екологията иначе сме обречени.

Има праг на насищане на карбонова киселина в океаните ,който може да доведе до доста рязко унищожение на 80% от живота в океаните - най-вече изключително важните организми-калцификатори.Под рязко имам предид 6 месеца до 2 години.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Специалисти по гражданско неподчине-
ние."
Това е разковничето на уредената държава.Нашите протести са твърде
ялови откъм такива специалисти.Тези
функции са на отровените в трио,но
не на отделни протестни единици.
Защо не се учим е друга тема.Направи
грамотно правило за промяна.Седян-
ката отсвири протеста.Сами си правим
безнадежност.
Устрем в дирека сър.
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Принципа е ясен белите европейци си разрушават държавите заради някакъв климат докато жълтурите замърсяват колкото за два ЕС взети заедно.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Какви са тези новини, от които нищо не може да се разбере? НЕновини.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Я. нещо любопитно!
Само че няма яснота в какво точно се изразява бунтът, който подрива устоите на британския начин на живот. Заслужава да се потърси и разпространи повече информация.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Демокрация се изгражда като от ненормалното направим нормално, или цензурираме нормалното в полза на ненормалното.

Политикът е не по-различен от папите с техните кръстоносни походи.