Британски министър с критика към "Бунт срещу унищожението"

Участниците в движението се превърнали в престъпници
9 сеп 2020 08:42, Ния Христова
16
Британски министър с критика към "Бунт срещу унищожението"
Снимка: БГНЕС
Британският министър на вътрешните работи Прити Пател определи активистите на движението "Бунт срещу унищожението" като "участници в кръстоносен екологичен поход в престъпници, които застрашават основни принципи на британския начин на живот", предаде БНР.
 
Подобни определения от страна на британското правителство се появиха след блокирането на печатници на Рупърт Мърдок, което осуети навременното разнасяне на някои вестници миналия уикенд. Арестувани бяха десетки активисти на движението.
 
Прити Пател отправи обвиненията към "Бунт срещу унищожението" по време на годишната конференция на Асоциацията на полицейските ръководители.
 
От вестник "Гардиън" отбелязват, че въпреки острите реплики на правителството за разправа с движението и повече от година на преговори между полицията и министрите за промени в закона, все още няма съставени конкретни планове.
 
Британската полиция приема активистите от "Бунт срещу унищожението" като хора, която не използват насилие, но са "специалисти по гражданско неподчинение", което изисква много време и средства за справяне със създаваните от тях проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите"Ех има и Българи но болшинството са само с Български паспорти.Да правилно казвате виждал съм молдавянчета да си хвърлят *** от фирмата си за xаусауфлосунг в едно като горичка на сеилоновите сакове пишеше че са поройзведени в молдавия а да ги изхвърлят на депонито струва пари.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кой я направи бардак азиатците афротата арабухите и българите там.Което и затвърждава тезата ми.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не лъжете че германия е чиста държава .Била е някога сега е бърдак.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая министърка е от рода на лекуващият лекар на навални в шарите.Ех УК вече са замязали на "европеици" Британският министър на вътрешните работи Прити Пател,Али баба,кмет на лондон Sadiq Aman Khan
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белите европейци замърсявали ако под бели което е спорно и европейци още по спорно разбираш българите е така.Знаеш ли в Германия какво става като си изхвърлиш *** в реката какво става.Нищо просто никой не го прави а глобите са убииствени.Отиди да видиш реките и плажовете в Китай Индия Бангладеш и в българските села контрол никакъв.Да ако по България се съди за Европа е така както казваш.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да дойдат да ги видят нашите хуни, дето сега пишат на посланиците в България. И прожектират сцени от "полицейско насилие". Вчера като им видях физиономиите и чух изказа на няколко от отишлите да си прибира партакешите..... майко мила! Бъдещето на България! "Народа"! Тези ще ми определят кой да управлява България? Тениска за 300лв.!!! Аз също купувам скъпи дрехи за планината от реномирани спортни марки. Но такива цени не съм видял. Хайде в Лондон да блокират кръстовище?
6
2
 
5
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Вашето унищожение, нагли властници, тепърва започва, на населението по цял свят вече ни е дошло ''до козирката'' от вас и единствения смисъл на живота ни ще стане изпращането ви в ''по-добрия свят''!
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Принципа е ясен белите европейци си разрушават държавите заради някакъв климат докато жълтурите замърсяват колкото за два ЕС взети заедно."Защото 90% най-мръсните производства на европейците и развитите държави са изнесени точно при жълтурите и индийците.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Специалисти по гражданско неподчине-ние."Това е разковничето на уредената държава.Нашите протести са твърдеялови откъм такива специалисти.Тезифункции са на отровените в трио,ноне на отделни протестни единици.Защо не се учим е друга тема.Направиграмотно правило за промяна.Седян-ката отсвири протеста.Сами си правимбезнадежност.Устрем в дирека сър.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принципа е ясен белите европейци си разрушават държавите заради някакъв климат докато жълтурите замърсяват колкото за два ЕС взети заедно.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви са тези новини, от които нищо не може да се разбере? НЕновини.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я. нещо любопитно!Само че няма яснота в какво точно се изразява бунтът, който подрива устоите на британския начин на живот. Заслужава да се потърси и разпространи повече информация.