Нападатели щурмуваха полицейски участък в Париж

Няма арестувани, мотивът за агресията е неизвестен
Обновена: 11 окт 2020 21:11 | 11 окт 2020 15:29, Камелия Цветанова
50
Нападатели щурмуваха полицейски участък в Париж
Снимка: БГНЕС

Около 40 неидентифицирани нападатели, въоръжени с метални прътове и пиратки, се опитаха снощи да щурмуват полицейски участък в парижкото предградие Шампини сюр Марн, предаде Ройтерс.

При нападението не са ранени полицаи, заяви парижката полиция в Туитър. Полицията разпространи видеоклип от нападението, на който се вижда как пиратки избухват в непосредствена близост до полицейския участък в предградието, намиращо се на около 15 км югоизточно от центъра на столицата Париж.

Нападателите са се опитали насила да проникнат в полицейския участък, но не са успели да го постигнат. Налице са кадри как нападателите трошат прозорци на полицейския участък и нанасят повреди на автомобили.

Няма арестувани във връзка с нападението. Мотивът за атаката все още не е известен. Полицейският участък в
Шампини сюр Марн се намира в район, известен с трафика си на дрога, отбелязва Ройтерс. /БТА/

Още вижте в следващото видео на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Афро-арабски ценности, свиквайте.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма лошо! Старото трябва да отстъпи място на новото в Европа...За да вървим заедно напред!Мултикултито е бъдещето и ес правят всичко възможно за изпълнението на плана си от 2010та: Внос на 100 000 000 афроараба до 2050та. Четете програма "Европа 2030", дето плевнелиев непрекъснато я цитираше.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това получаваш когато пускаш полу-човеци със религиозни разбирания буксуващи в 4ти век.получаваш това, което заслужаваш!
36
0
 
3
 
! Отговори
Ива преди 3 години
Това последните 48 часа - следващите специалисти идат...35 лодки: 800 мигранти пристигнаха на ЛампедузаНа борда на 35 лодки800 мигранти пристигнаха в ЛампедузаСлед триседмично прекъсване южноиталианският остров Лампедуза отново се сблъсква с нова миграционна вълна. В неделя в Лампедуза пристигнаха 20 лодки с общо 353 тунизийци. В събота 15 лодки с 433 мигранти на борда вече бяха достигнали острова между Тунис и Сицилия.
35
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро и на други места!Съвременната държава си мисли, че ще тероризира хората безнаказано, ама ще излязат криви сметките на измислените тарикати!
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
започва се ....
33
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще ги стигнем американците? Ето, бе, ще ги стигнем всичките. Те са тръгнали стремглаво назад към нас. Вече не просто полицаите ги е страх да влизат в тяхното филиповци. Вече полицаите се барикадират в полицейския участък за да не ги набият с прътове. Ще ги стигнем американците! И французите! И немците!
32
21
 
6
 
! Отговори
До Днес бг преди 3 години
Цял ден минава но няма информация за терористичния акт на държавата Армения спрямо цивилни граждани в Азербайджан.Вие не сте независима медия,или по точно неотрална медия.Тази новина по важна ли е ...
31
3
 
13
 
! Отговори
Марсилеза преди 3 години
Накрая ще викат зелените човечета на Вова да ги спасяват
30
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как може да сравняваме тези лупинизирани наркомани с мирните демонстриращи в Беларус!?
29
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колониалната измeт живи ще ги сварИ и изяде.Франчушките са безпомощни.
28
3
 
18
 
! Отговори
Караянчева, Кърджали преди 3 години
От парламентарната група на ГЕРБ силно заклеймяваме нетолерантното поведение спрямо бежанците от страна на френската полиция и жандармерия. Такива действия към различните ние от ГЕРБ осъждаме най-категорично и сега само чакаме другарката Дариткова да се върне утре (тя си отиде на Смолян за уикенда, че колят бройлери и слагат вино) да излезем с официална декларация. Шефа лично с джипката ще в занесе на Макрон. Ваша, /подпис/ ***
27
2
 
12
 
! Отговори
Равин Бенджамин преди 3 години
Расизъм отново, ясно е. За да се поправи греха на расизма на бялата раса, авангардна роля трябва да изиграе бялата жена, която е редно да се съвокуплява с бежанци, мигранти и субсахарски африканци, раждайки по този начин деца, очистени от греха на расизма, Хитлер и национализма. Нашата роля също е фундаментална, тъй като ние ръководим този процес.
26
0
 
20
 
! Отговори
Дойче Веле преди 3 години
По неоспорими наши данни, гарантирани на 100% и потвърдени от CNN, Гардиън и Вашингтон Пост, виновен за случилото се е Доналд Тръмп. Orange Man Bad.
25
3
 
12
 
! Отговори
Шломо Голденщайн преди 3 години
Внимавайте, гоим, нещата са сериозни! Расизма е още жив май! Не си взехте поука от Холокоста и до ден днешен убивате масово различните, гейовете и бежанците! Лично ЦРУ, Мосад и Ватикана ще проведат разследване за последните полицейски насилия и извращение във Франция, защото ако нещата продължават така с расизъм, какво следва? Втори Холокост?! 6 милиона убихте с газ и изпепелиха в трите фурни на Хитлер така, че и молекула от тях не остана! Това правите сега и с бежанците, расистчета такива!
24
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато най-четената книга във Франция предрича, че в следващите няколко години ще има гражданска война... значи нещо не е ок в тази иначе толкова възвишена, мултикултурна утопична лява крепост, наречена Париж.
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арестувани няма, а защо няма застреляни нападатели?
22
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В парижките предградия се влиза само с танк в противен случай не се знае в кой ъгъл можеш да получиш нож в гърба и възгласи във възхвала на пророка.
21
0
 
26
 
! Отговори
мак преди 3 години
Няма арестувани, все едно са ги пуснали по живо по здраво след като нападателите се позабавляваха. Некадърност на полицията или умишлено бездействие?
20
2
 
12
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 3 години
Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява за незабавна депортация на всички бежанци и мигранти!