Хиляди на протест в Канада заради убийство на мюсюлманско семейство

Бяха издигнати лозунги с призиви за ограничаване на ислямофобията
12 юни 2021 16:24, Ния Христова
40
Хиляди излязоха на протест в Канада след убийството на мюсюлманско семейство. Демнострантите в кандаския град Лондон изминаха 7 километра от мястото, където семейството беше прегазено, до близката джамия, където нападателят беше арестуван, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Лозунги с призиви за предприемане на действия за ограничаване на ислямофобията и престъпността от омраза бяха издигнати по време на шествието.
 
Атаката стана миналата седмица, а извършителят е 20-​годишният Натаниел Велтман. Той вряза автомобила си в мюсюлманското семейство, убивайки 4 души на място. Единственият оцелял е 9-годишно момче.
 
Срещу нападателя са повдигнати четири обвинения за убийство от първа степен и едно за опит за убийство.

40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
17
 
! Отговори
мак преди 1 месец
Техните "забавления" с камиони, ножове, не са ли престъпления от омраза и ксенофобия? След такива трагедии като в Берлин или Париж няма бурни реакции и протести от тяхна страна, защо ли? Одобряват ли нападения срещу немюсюлмани? Този нападател дали ще го обявят за психично болен?
28
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С две думи, и там както и тук - съзнателните, работещи и плащащи данъци хора развъждат и хрантутят онези, които са дошли с мисълта, че трябва да преобразуват тамошното общество по модела, препоръчван от тяхната ранносредновековна религия.
27
2
 
14
 
! Отговори
До Факт преди 1 месец
Достатъчно е това, че белият човек си позволява само 1-2 деца, за да им осигури добър живот и образование, разчитайки само на своя труд и най-много и на заплатата на жена си. Брадатите са с друга настройка. Настаняват се там, където има солидни соц.помощи, дума не може да става жена им да работи, защото това е под достойнството й, но затова пък ражда всяка година и така осигурява на семейството си доход, какъвто повечето високообразовани бели жени не могат да вземат чрез заплатите си.
26
2
 
5
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Земята отеснява и войната за жизнено пространство е неизбежна! Ще победят тия, които са в по-добра позиция към момента на започването и. Заради прекалена толерантност белите хора се обичат сами на унищожение... Защото "мирната" религия не прощава усети ли че си слаб! Петата колона работи на пълни обороти.
25
1
 
6
 
! Отговори
До Хм преди 1 месец
Който е бил в Канада знае каква висококачествена мрежа от пътища имат в пустошта и как подготвят инфраструктура за бъдещи населени места там, където сега на стотици километри няма нищо освен чиста, незамърсена природа.Добави и добре развитата система за социално подпомагане, а също и факта, че държавата е богата. Мюслитата имат нюх къде да се заселят наготово. Прецениха, че в пренаселената Европа вече стана калабалък, натежаха на вимето на социала, пък и са недолюбвани тук по исторически причини
24
1
 
20
 
! Отговори
Ivan преди 1 месец
Нормално е да протестират. НО ЗАЩО не протестират след убийствата на християни. Те са многократно повече.
23
5
 
5
 
! Отговори
аматьор преди 1 месец
Пълно с идиотски коментари. Този 20-годишен *** се качил на тротоара и убива цяло семейство. Може би е чел коментари като тези тук и си е въобразил, че прави нещо.
22
2
 
10
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
А кой напълни Канада(където не им е мястото) с мюс*лита?Па и не само Канада...
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само малките хора слизат на нивото на нисшите същества. Все пак са с почти еднакво мислене. В мюсюлманските страни бият друговерците, но нали не ме караш да приравня моето мислене с тяхното?
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
в Париж 80% са с Фереджета
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Джамахирия Канада от цял свят "професионалните" работници навряни вътре
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много ви е яд че сте на един акъл със "скакалците", нали?
17
3
 
12
 
! Отговори
Хмх преди 1 месец
До xМи нищо ново няма в кланетата...обичайно брадати колят християни, от векове. Веднъж се случило обратното и хайде - нов световен ред.Ми накипяло му на човека, случва се.
16
0
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 1 месец
Едва ли знаят нещо за Сирия.
15
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези канадци къде бяха, когато Ислямска държава режеше глави на християни в Сирия и Ирак? Нещо не ги видях да протестират тогава.
14
2
 
0
 
! Отговори
До 12 преди 1 месец
И теб на 13 ли на колко години да ти причинят такъв душевен стрес кат те порнат с ножкака и ти отрежат живо месо и ти ще откачиш. Нарочно се прави. Объркват им се главите. Същото е като нашенки дето в който клас за пръв път ги порнат и там си остават в менталното развитие ако сте забелязали.
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
глупави хора губещи си времето с безмислени циркове.Срещу какво протестират?Срещу нещо вече извършено ?
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези не знаят какво вършат.
11
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А в мюсюлманските държави има ли протести, когато мюсюлмани вършат престъпления срещу "неверници"? Разликата в цивилизационното равнище е фрапираща.
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ам кат тича да те ръга с чекийката и да реве акбар-макбар и ся пък ограничаване на фобиите... Вече не разбирам какво искате.