Джонсън окуражи възрастните да си поставят трета доза

Британският премиер: Твърде много възрастни хора са в болница
69
Джонсън окуражи възрастните да си поставят трета доза

Твърде много хора в напреднала възраст с Covid-19 биват хоспитализирани, каза днес британският премиер Борис Джонсън. Той окуражи гражданите, които спадат към одобрените групи, да си поставят подсилваща доза ваксина, за да противодействат на отслабването на имунитета от първоначалната ваксинация, предаде Ройтерс.

"Започваме да виждаме как твърде много възрастни хора влизат в болницата. За жалост ваксините срещу коронавирус отслабват в един момент", каза Джонсън.

"Подсилващата доза е нещо много ефективно. Тя е нещо чудесно. Хората получават 95 процента повече защита... Ако са минали повече от 5 месеца от ваксинацията ви, може да резервирате час за подсилваща ваксина онлайн", допълни той. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: ваксинакоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Този е за кладата,а тези които са го послушали-за стригане,доене и след това-пастърма!
29
3
 
21
 
! Отговори
хммм преди 2 години
Скоро ще има бум на хора с изтекли сертификати. Нашите "интелигентни" уфци да отиват за четвърти път. Това няма да има край, проблема е че веднъж вкарана болеста по този начин тя никога не изчезва, тя просто бива времево подтискана в тялото, докато антителата от ваксината намалеят. Затова ще има и доза 50 и доза 60. Да де, не за всички.. за тези които оцелеят дотогава. Какъв по-лесен начин да заробиш правителствата и хората? Така де драги съфорумници кои са овцете сега ваша света интелигентност?
28
2
 
10
 
! Отговори
Математика преди 2 години
95 процента повече от нула е нула.
27
3
 
39
 
! Отговори
д. Ванго Рептилски преди 2 години
Веднъж почнеш ли ги дозите- край ! Вече си под тяхна власт , спреш ли ги - умиргаеш ! И това е така защото имунната ти система вече разчита на ваксините , те постепенно изземват нейната функция !
26
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айди не се мотайте че четвърта доза вече сме я платили за напролет. От безплатните и безвредните и ефективните. Които са нито едно от изброените.
25
2
 
33
 
! Отговори
До 23 кен преди 2 години
ЧУДЕСНО описание! Особено ми хареса предпоследния етап: Умират, но в лека форма! ...
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прекрасно би било и пета доза, само защо ни една компания не пое барем ограничена отговорност за последиците от производството си.
23
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъй тъй,трета,пета,десета,през 6 месеца боц,веднъж боцнат,отърване няма,на конвейера
22
2
 
37
 
! Отговори
Ццц преди 2 години
Закъсняваш, Борисчо! В Израел ЧИТВЪРТА СЛАГАТ!
21
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само луд прави едно и също нещо, което не работи пак и пак очаквайки различен резултат. Значи двете дози не работят и затова трябвало трета? За мен е очевидно, че хората боледуват предимно през есента, зимата и пролета, а тия се биеха в гърдите, че победили ковид през лятото, когато по принцип и в най-неваксинираните държави нямаше нищо. Лудост!
20
2
 
36
 
! Отговори
годината е 2030-та преди 2 години
Пред кухните за бедни, заместващи вече ненужните поради липса на клиенти с пари супермаркети се вият дълги опашки оцелели, чакащи за 50-ти бустер, срещу който получават по филия хляб, парче клонирано месо, произведено в лабораториите на г-н Гейтс и седмично разрешение да издишват въглероден диоксид в атмосферата.
19
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България възрастните са умни и даже и първа доза голяма част от тях нямат.
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борко окуражи възрастните, а Газпром напомни, че "Северен поток-2" е готов. Премиерът на Бавария иска "СП-2" да бъде пуснат час по-скоро.
17
2
 
27
 
! Отговори
маймунски аденовирус преди 2 години
Брех тая Ърцула явно е ясновидец, щом още в началото на пролетта беше поръчала допълнителни 1.6 милиарда дози. Или нещо ви казват на час по лъжичка...На заспалите... Да не ви стреснат и да се събудите?
16
2
 
38
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД преди 2 години
"Подсилващата доза е нещо много ефективно. Тя е нещо чудесно. Хората получават 95 процента повече защита..."--------------------- Нямам какво да добавя. Представлението се пише само
15
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
TUKA SAMO IDIOTEN
14
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали уж възрастните точмно ги набодоха на 100% сега пълнят болниците?!
13
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джонсън с Джонсън и Джонсън ли е ваксиниран?
12
4
 
47
 
! Отговори
Ken преди 2 години
Етапи на ваксинацията: --1. Ваксинираните не се заразяват. --2. Ваксинираните се заразяват, но не боледуват. --3. Ваксинираните може да се разболяват, но леко. --4. Ваксинираните може да боледуват и тежко, но не попадат в реанимация. --5. Ваксинираните може да попаднат в реанимация, но не умират. --6. Ваксинираните може и да умират, но в лека форма. --7. Ваксинираните умират в мъки, но с чиста съвест. -- 8. Ваксинираните ще попаднат в Рая а останалите просто ще издъхнат. --
11
6
 
33
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Нали са ваксинирани защо се разболяват бе Джони?