Българите, блокирани във Франкфурт, са добре

Полетът им няма закъснение, прибират се тази вечер
46
Българите, блокирани във Франкфурт, са добре
Кадър: Bulgaria ON AIR

Българските граждани, блокирани на летището Франкфурт - Хан, са добре и очакват да излетят за София в 20.15 ч. местно време, съобщиха от пресцентъра на МВнР.

Още по темата
Служители на генералното ни консулство във Франкфурт са на място, като са предоставили на нашите сънародници продукти от първа необходимост - вода, храна, лекарства, памперси, хигиенни материали.

Летищните власти са потвърдили, че не се очаква закъснение при излитането на самолета, както беше обявено по-рано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: летищеФранкфурт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това изобщо не е във Франкфурт
23
0
 
0
 
! Отговори
стига с тези преди 2 години
Като бях моряк преди пандемията и тестовете, сме висели по 15-20ч и то в Южна Америка и Азия и никой не му е идвало наум, да се обади някъде, освен на жена си, майка си или на гаджето! Имало е случай в зап. Африка, да се чака единственият полет в Сряда до Париж!! По принцип бюджетните ги създадоха, за да е евтино, но хората са доста ппро сти и все имат претенции. Ако бяха някакви супер важни клечки, щяха да летят с частен самолет. За няколко Евро-толкоз!
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 10 Стига с тия Никой не е длъжен на тия индивиди с нищо. Точно обратното - сега не е време за развлекателни пътувания. В Канада на 30 Декември чартърен полет от Монреал до Канкун (Мексико) е бил пълен с т.н. инфлуенсъри, тв звезди и просто млади хора, които произхождат от най-богатите семейства в Монреал и околностите. Те правят парти на самолета и го публикуват в мрежите.. . . . . . . ПУСТА ЗАВИСТ БЪЛГАРСКА, АМИ АКО БЯХА ПАДНАЛИ?
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и друг път да си налягат парцала. Не е време за пътуване, а още по-малко с бебета и малки деца. Къде им беше акълът на тези родители?
20
2
 
6
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Не нека добре. Искате ли да знаете ако бяха германци или эранцузи. Щеше да е ад под небето! За държавата предназначена да произвежда прислуга за ЕС велможите като България няма място за милост и съжаление.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната глупост Франкфурт Хан е летището за бюджетните полети.При условие, че Луфтханза сега лети с празни курсове и не е скъпа. Трябва да летим за ?1 и да платим за багаж минимум ? 100.
18
4
 
9
 
! Отговори
Заьо преди 2 години
Тези хора не летят от Франкфурт, защото явно не могат да си го позволят. Заглавието е подвеждащо.
17
7
 
12
 
! Отговори
Лорд Стамат преди 2 години
Ами че какво да им е зле, на летището има храна вода тоалетна интернет, само дето трябва да се бръкнат в джоба за по един сандвич ама те си реват за аванта сякаш света се е свършил
16
6
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Направихте от мухата слон.Трета статия за някакъв незначителен проблем.
15
4
 
11
 
! Отговори
Шефа преди 2 години
Връщаите ги в Германия.Няма кой да мие чиниите и тоал*етните
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко, че такива неща още се случват.
13
6
 
2
 
! Отговори
Диоген преди 2 години
Ами добре ще са,я! От консулството са им раздали памперси..
12
6
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
за какво идват в българия да ни заразят ами и бебета влачат това е безумиев пандемията да вземеш бебето и да тръгнеш със самолет 150 пътници това сабезотговорни хора
11
5
 
16
 
! Отговори
Metal преди 2 години
Германия вече не е държава!
10
6
 
23
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Следващите 6 седмици имам 8 полета с WizzAir. Доволен съм. А, че е станала издънка е ясно, но не разбирам какво хленчат нашите сънародници. Толкова ли нямат 5 евро за един сандвич или може да умрат от глад, но да е на аванта?
9
8
 
2
 
! Отговори
Metal преди 2 години
Там където живеят прасетата
8
7
 
16
 
! Отговори
Стига с тия преди 2 години
Никой не е длъжен на тия индивиди с нищо. Точно обратното - сега не е време за развлекателни пътувания. В Канада на 30 Декември чартърен полет от Монреал до Канкун (Мексико) е бил пълен с т.н. инфлуенсъри, тв звезди и просто млади хора, които произхождат от най-богатите семейства в Монреал и околностите. Те правят парти на самолета и го публикуват в мрежите. След това цялата канадска преса ги разсипа и всеки върнал се сега го чака глоба, карантина, говори се дори за затвор.
7
5
 
3
 
! Отговори
Киро Памперса преди 2 години
Аз съм спокоен за тях, подсигурени са с най-необходимото !
6
5
 
18
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
14 Дена ще стоите в Самолета - под карантина
5
2
 
24
 
! Отговори
Жан Валжан преди 2 години
99% от тези пътници вече са положителни. Кибиците от РЗИ на Терминал 2 да подготвят карантината. Макар че никой няма да я спазва от бледо.ли.лавите.