Кремъл: Преговорите с Украйна са задължителни

Важното е, че продължават, заяви Песков
108
Кремъл: Преговорите с Украйна са задължителни
Снимка: БГНЕС

Преговорите на Русия с Украйна не бяха лесни, но основното е, че те продължават. Това съобщи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред Риа Новости, цитирана от NBC.

Песков допълва, че Русия би искала да продължи преговорите с Украйна в съседна Беларус, но Киев се е противопоставил на идеята.

Русия и Украйна проведоха няколко кръга от преговори в Беларус миналия месец преди тяхната делегация да се срещне в Истанбул на живо преди дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
34 преди 2 години
Патриотично хаберси нямате от ништо штото бг правителство е страхлив и не могат даси признаят колко бг жители са избили Украйна само руснаците имаха смелостта даси заштитят хората бг гановци неим се отваря устата
81
2
 
9
 
! Отговори
Патриотично преди 2 години
Великата руска армия се оказа жалка и неспособна. Избиват невинните наборни войници заради болния мозък на лидера им. Колкото и ракети да изстрелят и със самолети да нападат пак няма да успеят. Едно е да не знаеш за какво се сражаваш, а съвсем друго е да защитаваш родината и народа си.
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тая пионка Песков още малко му остана. Ще бъде съден заедно с шефа си много скоро.На злодеите никой не прощава.
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задължителни са я. Като ви наритаха задниц*те вече станаха задължителни ха-ха-ха
78
0
 
0
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Мирът е от изключително значение,а и няма лошо да е буферна държава между Русия и НАТО.Да се разбират,че вече Полша упреква Германия,че не оказвала достатъчно военна помощ и не спирала поне вноса на петрол от Русия.В едно не е прав Качински,че Русия печели пет пъти повече от петрол,отколкото от газ,освен ако е за ЕС.За света дневно от газ 350 милиона долара,от петрол 550 милиона долара.
77
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно е, че рашките губят и че скоро ще отговарят за престъпленията си. За месец и половина не са превзели нито един голям град. А избягаха и от Киев. Тепърва ще гризнат дръвцето.
76
1
 
7
 
! Отговори
Борба и сеитба преди 2 години
До Бай Гроздан: нещата които пишеш не се ли отнасят за руските окупационни войски? Че от 200-те хиляди войника които Прютлоьн изпратил, ще се върнат примерно 9-хиляди? Че няма полза за Русия руските окупационни войски да са на чужда територия - вместо руските военни да строят нещо в Русия, което да е от полза за Русия, руските окупационни войски убиват друг народ? От същите неща които пишеш, отговорът е че е в интерес на Русия, Русия да сложи оръжие и Русия да приеме съществуването на Украйна
75
0
 
5
 
! Отговори
Борба и сеитба преди 2 години
Живота в борба. Ултиматумите и Условията които Русия поставя са толкова подвеждащи, че са силно преувеличени. Русия трябва да се съгласи на по-реалистични условия. например да се изнесат и да нямат военни в Донбас. Това ще позволи Русия да може да има сеитба и да върне воиниците си.
74
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Смрадливия пор,А ще ни кажеш ли с колко милиарда е ограби руснаците лудия Путин, колко двореца има във Франция и колко от имотите на неговата глутница олигарси които грабят руския народ са всъщност на Путин? Ще кажеш ли на кого е двореца в Швейцария където Путин прати любовницата си Кабаева с четирите му деца? Защо купуват дворци и държат парите си в гнилия запад?!И защо в Швейцария праща децата си , а не в Сирия,Северна Корея които му са верни. ЗАЩО?
73
1
 
10
 
! Отговори
Изумително безочие преди 2 години
Тоя, който е приятел и спонсорира всички неофашистки партии в Европа тръгнал да прочиства Украйна, чийто президент свободно избран и е рускоговорящ евреин??? И за да докаже колко е велик убива хиляди невинни жени и деца, защото толкова може... А за другарката Нинова и русофилите това няма никакво значение - те нямат нищо против агресора, даже се надяват да дойде и у нас.
72
1
 
2
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
87 и двете страни са от СССР,а по негово време и преди него,очевидно и след него и френски и австрийски и британски и немски и американски дипломати са констатирали едно и също поведение - на всяко ново предложение отговарят ще го обмислим и на следващата среща пак повтарят първоначалните си,дори може и ново искане да отправят.Може би за да се разберат водката може да помогне,ако не паднат под масата,поне не се бият като се напият като някои от нас
71
6
 
3
 
! Отговори
Глух Пор преди 2 години
Зеленски победи! И е съгласен да подпише същото, което ако бе подписъл преди месец, война нямаше да има! А това че няма да се къпе вече в Азовско или Черно море не му е проблем. Има си къща за 35 милиона в САЩ и почти 1 милоард банкови сметки. Проверете в досиетата Пандора и не от руски медии. А и нобелова награда за мир и оскар са му в кърпа вързани. Жертви от Украйна и Русия? На кой му дреме? И я що оръжия се изсипаха. И редуциране на населението! По як бизнес и ефект от ваксините!!!!
70
3
 
0
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Дори и операцията да приключи и се вземе решение забраните които Русия наложи няма да се вдигнат както много от ЕС си мислят ще минат години преди това да се случи никой не мисли за последствията от това всички само плуят *** но ще видите как вашите деца ще живеят 🤦
69
0
 
0
 
! Отговори
сс преди 2 години
Все се чудя как протичат тези преговори. И двете страни искат нещо, и двете не искат да отстъпят.. Какво си говорят там?
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещо омекнахме, а блядови фашшисти....
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 83 - Слаби нации ... Трябвя да се бориш до послесна капка кръв, инапе ще те оглозгат. А сега францоя е под ботуша на ЕС и САЩ.... По-добре да бе беше оцелявала.
66
1
 
3
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
А като се замисля защо Франция е сключила мир с военнопрестъпника Хитлер през 1941 г.,нали правото е било на нейна страна.Много просто - за да запази в три пети от територията си самоуправление.И сега правото е на страната на Украйна,но страда единствено тя от тази война,на нейна територия са разрушенията,а не на руска,нейният народ страда,а руският дори от 67% вече 83% одобряват Путин.И от санкциите ефекта е ясен и кой ще продължи да страда продължи ли това беззумие.
65
3
 
4
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Всяка една война завършва с мир и колкото по-рано,толкова по-добре за победеният.А ако някой смята,че Русия ще загуби тази война,която за нея от размера на едно улично сбиване значи не е в час.Японците като са подписвали мир със САЩ едва ли са били доволни от бомбите над Хирошима и Нагазаки,които по-скоро са били предупреждение за Сталин,защото едва три седмици след втората го сключват след унищожението на последната им армия в Манджурия от руснаците.
64
4
 
5
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Мирът означава възможност за сеитба,за възстановяване и ако днес четем за случилото се в Буча,след месец има вероятност и за нови "Бучи" ще четем. Емоции,справедливост,ами няма справедливост по света,няма и възмездие за силните.Ако смятат че ще влязат в Москва да не сключват,но дори и Наполеон влязъл в Москва след три месеца напуснал Русия с 9 хиляди от 600 хиляди,с които влязъл пет месеца по-рано на 24 юни 1812.
63
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не ги водехте по-рано тези преговори, а сега се сетихте, след като унищожихте и разрушихте цели градове с цивилни?! Това е безумие!