Кремъл: Преговорите с Украйна са задължителни

Важното е, че продължават, заяви Песков
108
Кремъл: Преговорите с Украйна са задължителни
Снимка: БГНЕС

Преговорите на Русия с Украйна не бяха лесни, но основното е, че те продължават. Това съобщи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред Риа Новости, цитирана от NBC.

Песков допълва, че Русия би искала да продължи преговорите с Украйна в съседна Беларус, но Киев се е противопоставил на идеята.

Русия и Украйна проведоха няколко кръга от преговори в Беларус миналия месец преди тяхната делегация да се срещне в Истанбул на живо преди дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече се разкриват зверствата извършени от руските нацисти: всички мъже на възраст от 16 до 60 години в град Буча са били разстреляни, улиците са осеяни с трупове, а и идват все повече сведения за изнасилвания на жени от страна на *** окупатори.
61
5
 
5
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Историята сочи,че иска ли Русия мир по-добре е да бъде сключен,защото после пак ще предложат.12 пъти са го предлагали на Турция като са им казвали било,че искат свободно корабоплаване по Дунава или нещо друго и като не се разберат после пак го сключат,но след някоя придобивка например Крим.И на Швеция са предлагали,а после придобивката е била Финландия.Те винаги предлагат мир,а после пак и пак.
60
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преговори не трябва да има, след това което оставят след себе си бягащите руски войски е престъпление да се водят преговори за примирие или частичен мир. Не може и не трябва да има преговори с военнопрестъпници.
59
7
 
3
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
И Русия може да чака,защото от всичко има най-много,дори дърветата н Сибир са 20 пъти повече от тези в Аляска,като и златото.Наложилите санкции имат повече хартийки,акции,патенти,но има косвени щети от тези санкции - останалите пет шести от света се замислиха къде да си държат парите,за да не бъдат блокирани,а поляците искат и конфискация.Та Русия е стартирали от Киевска Рус и агресията е историята и иначе нямаше да е колкото пет Европи.Не са прави,но са силни.
58
7
 
1
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
74 в коя страна са руските и украинските войски и за какво САЩ и съюзниците им налагат санкции?Няма как да спечелят украинците от тази война каквото и да е освен международно уважение.То НАТО не смее пряко да се намеси Украйна щяла да спечели.С такъв начин на воюване само се отказва агресор да плати цената,за да завладее всичко,но все нещо ще "прибере".
57
5
 
8
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
Победителят не води преговори г-н Песков, победителят диктува условията си на победената страна! Та, кой е победителят г-н Песков?
56
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украинците няма да простят.Дори сега да спре тази война,тя ще тлее докато не си върнат заграбените територии.След няколко години пак ще пламне.
55
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мир никога няма да има изходите са два или русия превзема цяла украйна или се разпада
54
11
 
7
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Очертава се до месец да има мир при първоначалните руски условия.Вече не е като преди векове и общественото мнение в Русия няма да приеме за оправдани масови гробове като в Буча.Няма как да воюват с близък народ като с немците през ВСВ,но ще лапнат и крайбрежието на Азовско море като компенсация според имперските им разбирания.Това им е вековна традиция и да не се лъжем само руският народ може да спре Кремъл,но заради санкциите ще са зад Путин.То и един ефект от тези санкции - на бумеранг.
53
5
 
16
 
! Отговори
ИЗЛЪГАН преди 2 години
Безусловна капитулация на Русия и пълно възтонавяване на щетите от войната.100 години репарации.Путин и компания на съд в Хага и ще осъмним в един по-справедлив свят.
52
3
 
9
 
! Отговори
Ха ха преди 2 години
Много ясно. Иначе по вина на *** ще умрат още повече русначета. Освен невинните избити украинци които нямат нищо общо с войната.
51
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаците разбраха,че Путин ги лъже и ще го свалят по един или друг начин.Путин сам се наигра с тази братоубийствена война.Сега колкото и да иска преговори,украинците няма да се съгласят вече на условията му и Путин ще бъде свален.
50
5
 
21
 
! Отговори
Решението е преди 2 години
Насилствена депутинизация и дефашизация.
49
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преговори за депутинизация и денацификация и демилитаризация на Русия.
48
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин да се яви в Киев на преговори за подписване на безусловната капитулация на Русия. Очаква се революция в Русия, икономическа катастрофа, разпадане на Руската федерация.
47
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакви преговори!Украинците да ги изтрепат руснаците до крак и да не си помислят руснаците повече за такива нахлувания в чужди държави!Песков взе да си гризе ноктите нещо от притеснение а?!
46
13
 
5
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Очертава се интересен сезон по ***.. бандери и нацисти срещу наще мутри, за разпределение на веществата... кирчу и кокорчу, аку още са на власт само ще жмичкат...,)))
45
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Западът забрави отчаяните молби на Чърчил към Сталин през зимата на 1945 г. да спасява с ускорена офанзива на Червената армия от изток притиснатите и заплашени с унищожаване американски и британски армии от германската контра офанзива в Ардените в Белгия. 1955 година изтокът създаде варшавския договор за да се защити от Нато.1991 година Варшавския договор се разпадна но НАТО остава, дори се разшири на изток уж за да се ""отбранява""
44
9
 
7
 
! Отговори
До Слава на Русия преди 2 години
Троловете вече съвсем изнагляхте. Чиба бре
43
7
 
13
 
! Отговори
TT преди 2 години
До Слава на Русия ...Докторът нали ти каза да си пиеш редовно хапчетата Утре пак ще виждаш крилати крокодили !