Нова пощенска марка в Украйна: Трактор дърпащ танк

Тя е вдъхновена от видеа в началото на войната
16 юни 2022 16:30, Нели Христова
110
Нова пощенска марка в Украйна: Трактор дърпащ танк
Снимка: Twitter

След успеха в Украйна, а и по света, на пощенската марката, която изобразява потъващия кораб "Москва" и войник, показал неприличен жест, се появиха още две нови марки.

Още по темата

Втората е продължение на първата, но този път на марката е нарисуван само войникът, корабът вече е потънал, а морето е спокойно. Интересното е, че маракта с потъващия "Москва" се появи на пазара дни преди корабът наистина да потъне.

Най-новото попълнение за колекционерите в Украйна също е интересно - на пощенската марката е изобразен трактор, дъпращ танк. Тя е препратка към видеата, които станаха популярни в социалните мрежи, на украински фермери, които със своите трактори прибираха руските танкове.

След като марките с войника и кораба "Москва" се появиха на пазара, дълги опашки се извиха пред пощите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
6
 
10
 
! Отговори
Км преди 1 година
Това са абсолютно кухи манерки.Страната им гори,много райони са в тотална разруха,а те се занимават с глупости.
82
7
 
5
 
! Отговори
Другарят Путин преди 1 година
Предайте се или ще бъдете унищожени!
81
4
 
13
 
! Отговори
Украйна побеждава преди 1 година
Съгласен съм на 1000000000000000%, с долните мнения на откачалките, че Украйна печели тотално тази война. Предлагам, от понеделник да започне процес на връщане на украинските курортисти в Украйна.
80
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Клоунадата продължава. В тази провалена държава има ли работещи пощенски станции и има ли хора, които да изпращат писма?
79
4
 
1
 
! Отговори
Влади-Мир преди 1 година
Точката е дъщеря на Скъд и майка на Искандер, на 50 км удря мишена 2на 1 метър, въпроса е че е балистична, т.е по неподвижна мишена, ако "Москва" е ударен от Точка...военен съд за капитана, а Русия ще построи още и ще си ги сложи на марки))
78
2
 
2
 
! Отговори
765 преди 1 година
До Боби 97. Ми тогава що твърдиш, че руснаците владеят брега. С десетина опита украинците гръмнаха 5-6 кораба. Това ако е владеене на на брега здраве му кажи. А руската версия за фаса направо кърти. Значи изкараха горките морячета от потъналия кораб пълни некадърници. Не стига трагедията за родителите на тия момчета, ами вместо да признаят некадърно командване, руснаците хвърлиха вината върху екипажа.
77
3
 
3
 
! Отговори
Влади-Мир преди 1 година
Кво сте се хванали за "Москва" като удавник за сламка??? Ако са били Нептун, удрят в боекомплекта, чист късмет(Нептуна е Х35), ако е била Точка, капитана ще бъде на военен съд, ако е била нещатна ситуация принерно при изтрелване на ракета Вулкан, никой не застрахован, но също фа ривахте за Курск, оттогава Русия е построила и модернизирала поне 20 ядрени подводнициПС: служил съм на Точка, тва е много сериозна ракета(балистична)
76
3
 
12
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
СЛЕДВАЩАТА ЩЕ БЪДЕ : НАРИСУВАНИТЕ СЪС СВАСТИКИ АЗОВЦИ РАЗВЯВАТ БЯЛО ЗНАМЕ ПРЕД АЗОВСТАЛ И ПИШАТ ПИСМО ДО БАЙДЪНЧОТО !!!
75
1
 
4
 
! Отговори
765 преди 1 година
До Боби 89. Е ти верно вярваш на всичко казано по Россия 24. Има ли значение къде е ударила въпросната Точка У по кораба или до него. Факт е че е преминала през ПВО, факт е че кораба даде фира и друг факт е че Русия не контролира крайбрежието. Това с контролираното потъване ми звучи като "прегрупирането" около Киев, което си беше паническо бягство.
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
15 млн са гривните, не 1,5
73
3
 
5
 
! Отговори
Влади-Мир преди 1 година
Могат да си правят марки колкото си искат,...примерно зеленски качен на снаряд от mlrs забива украинското знаме над Кремъл, но реалността е съвсем друга
72
4
 
6
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 1 година
Руски войници да умират е нещо естествено. Не е добре да умират цивилни, но по време на война има и колатеръл демидж, който не можа да се избегне. По тези "технически причини", останалите братчеди на великий карабль "Масква" са се отдалечили от брега на разстояние минимум 100 км, за да не станат още сакатлъци с пушенето на махорка, самозапалване и логично "самовзривяване" на металните черупки.
71
1
 
3
 
! Отговори
До 75 преди 1 година
''Не нервирайте Байдън, че ще разберете кво е война!'' -- Байдън е растение и не знае вече за каква война става дума. Корейската или виетнамската. Само ако прочете какво му е написано за Украйна без грешки е успех.
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Влади-Мир И какво общо има марката с украинските жертви.
69
3
 
2
 
! Отговори
Влади-Мир преди 1 година
На картинки всичко може, ...само не знам 80000 убити войници от всу колко време могат да ги водят безследно изчезнали?!?
68
0
 
3
 
! Отговори
765 преди 1 година
До Боби 83. Тия така владеят брега, че от брега им гръмнаха крайцера Москва и десантния кораб Орск. Орск така хубаво гореше в пристанището, насред "непробиваемото" ПВО, което следяло и стреляло по незнам си колко стотин мишени, че вече се чудя тия С400 само за украса ли стават.
67
3
 
3
 
! Отговори
99 преди 1 година
Като видя Боби да ръси мозък му бия минусите без да чета даже безсмислените му писания.
66
0
 
4
 
! Отговори
765 преди 1 година
Специално заради Боби Украинските пощи трябва да пуснат марка с крайцер и фас.
65
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро ще има нова пощенска марка - "Куче влачи ковчег-бандеровка".
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби "Доказателствата" са на дъното на Черно море. Другите доказателства са руския черноморски флот, който не смее да припари до укринския бряг. Чудя се, защо ли така, нали украинците нямат с какво да ги притесняват? Поне според фантастите като теб.