Вижте движението на джипа, с който Георги Семерджиев уби две жени

Вижда се как кара със синя полицейска лампа на тавана на джипа си
Обновена: 6 юли 2022 16:15 | 6 юли 2022 16:15, Петя Славова
217

Нови кадри показват как се е движила колата, причинила жестоката катастрофа в центъра на София във вторник вечерта. На видеото се вижда как шофьорът Георги Семерджиев кара по улиците на столицата със синя полицейска лампа на тавана на джипа си, съобщава Нова тв.

Още по темата

След инцидента, при който загинаха две млади пешеходки, стана ясно, че въпросната лампа, както и стоп палка, са открити в автомобила. Той се разцепи на две при зверски удар в асансьора на метростанцията на бул. "Черни връх". Водачът успя да избяга от местопроизшествието и бе арестуван преди часове.

Оказа се, че той е рецидивист по пътни нарушения. Има 47 акта и 49 наказателни постановления. Джипът убиец бил с фалшиви номера, тъй като е официално спрян от движение. Освен това, книжката, с която Семерджиев шофирал и представял за издадена в Швейцария, не е истинска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди 2 седмици тоя същия джип със синя лампа едва не ме прегази мен на булевард Александър Пушкин, беше се засилил горе от Бояна поне със 100 км/ч някой му изсвири на кръстовището и добре, че се обърнах и го видях и едвам успях да скоча от пътя. Много се ядосах, но реших, че не си струва да се разправям, защото беше със синя лампа и ушанките пак щяха да го покрият, а може би трябваше да се обадя на 112
134
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изтрещял Русофил
133
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алооо , сменете заглавието :"Вижте РЕКЛАМИТЕ '' , толкова реклами на едно място не бях виждал !!!!
132
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще започнем да разбираме защо в САЩ сумират наказанията и издават присъди за по 300 години. А тоя има освен рецидивите за нарушение на правилата за движение и още куп други престъпления - каране без книжка, подправяне и ползване на фалшиви номера, незаконно използване на специален знак и сигнал/ синия буркан, и т.н. Такова не трябва да излизат от затвора, и доживот да работят в някоя кариера за камъни.
131
0
 
15
 
! Отговори
Псевдо Мутра преди 1 година
Жорко мама, ще ти пратим торта с пистолет в панделата да си пръснеш умопомрачения мозък с две мозъчни клетки.
130
0
 
33
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Този не е добре с главата! Наркотиците са му изпържили и двете мозъчни клетки! Тотал щета е, за нищо не става. Но е чудно как така се е движил на практика постоянно в нарушение и застрашаващо околните каране с тази проклета лампа, а полицаите не са успели или искали да го спрат ефективно да не кара така. Това е някаква гротеска. Дори за бананова държава като нашата е прекалено. Що за *** е този? Да го копаят, не става за нищо...
129
0
 
11
 
! Отговори
Велика Журналистика преди 1 година
"Вижда се как кара със синя полицейска лампа на тавана на джипа си" - ами всъщност не е синя, а синьо-червена и не е на тавана на джипа, а на предното стъкло, но добре.
128
5
 
13
 
! Отговори
до 148 преди 1 година
Каква Русия бе, не.но.рмалник?! Ходил съм в Париж, Лондон, Берлин, Москва и Санкт Петербург и да ти кажа в Русия е доста по-нормално и цивилизовано от изброените градове преди това, които са пълни с африканци, араби и всякаква друга пасмина!
127
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А другите от София Запад, които са до един наркомани и пласьори, защо не са прибрани, а играят мачлета с Бойко и се снимат с него?!
126
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идват от Русия тия идеали. Путин плаща за да се популяризира тази култура тук. Има групи рапъри които от няколко години промиват мозъците на младите, че трябва да станат безскруполни дилъри, за да имат много пари и жени, скъпи коли. Те са платени от Русия. Единия пробва да стане депутат от ДПС.
125
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе всеки червен изперкал винаги хвали СССР и КНДР, но на всичките децата им са на Запад.
124
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно за комунизмът тук пишат хора, които не са живели в соца. В Пирогов имаше ***. Влизаш да се лекуваш от едно и се разболяваш от друго. Западняците тогава бягаха от българските болници, защото мизерията вътре ги отвращаваше.
123
0
 
12
 
! Отговори
момъка преди 1 година
Хора, стига с тоя фейк нюс, тоя не е никаква дясна ръка на Брендо. Вие ако сте на мястото на Брендо ще имате ли за дясна ръка някакъв лабилен, нарисуван клоун с изпържен мозък? Тва е най обикновен ж=алкар наркоман, виждал съм го в разсадника при заложната къща, там е свърталище на такива индивиди
122
0
 
5
 
! Отговори
до 140 преди 1 година
Там няма пешеходна пътека, а подлез. Човека, който седи на платното е от просяците, които правят номера и мият стъклата за някой грош. Не е пешеходец това.
121
5
 
5
 
! Отговори
до 137 преди 1 година
То в Западна Европа и САЩ всички са такива!Тия идеали, наркотици и примери за подръжание откъде идват според теб, от Туркменистан и Бутан ли?!
120
0
 
6
 
! Отговори
ха-ха-хаааа преди 1 година
Шофьорът Георги Семерджиев!?Е голЕм шАфИор е Гошето, нема лабаво......
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С Гешев в прокуратурата, ще го изкарат луд, и ще му дадат условно. Даже може и пари да получи, за незаконно арестуване задържане под стража.
118
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вижда се как минава до човек на пешеходната , тоз е яко изпържен
117
0
 
11
 
! Отговори
Чупикупи преди 1 година
Да му изгният кокалите в затвора!
116
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От МВР искаха да им се вдигат заплатите май...