Три пъти ура за краля

Извънредно заседание на британското народни събрание
10 сеп 2022 20:29, Росен Стойчев
96

Официално крал Чарлз III беше провъзгласен за монарх на Обединеното кралство на историческа церемония, съобщи Bulgaria ON AIR.

Заседанието на Съвета за наследяването на британския престол се проведе в две части. На първата Чарлз отсъстваше - както е по протокол.

Новопровъзгласеният крал се зарече да следва примера, оставен от неговата майка.

По-късно се състоя и кулминацията на церемонията и беше прочетена прокламацията.

Още по темата
Последваха тържествени фанфари и изпълнение на химна, както и възгласи "Три пъти ура за краля".

След церемонията - крал Чарлз III се завърна в Бъкингамския дворец, приветстван от хиляди британци. А британските депутати, сред които и премиерът Лиз Тръс, положиха клетва за вярност към новия крал на извънредно заседание на парламента.

Знамената в цялата страна ще останат вдигнати за 26 часа, за да се отбележи възкачването на новия монарх на трона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
1
 
! Отговори
Говнярство британия преди 1 година
Много трудно и с мъка приех *** на нашата звезда в Говвнярство британия. Още не мога да спа вечер. С нетърпение чакам новия сатана да управлява света.
78
1
 
1
 
! Отговори
NWO преди 1 година
Българи, ридайте за милата ни кралица и се веселете за новия ни крал, нека да живее дълго един от най-големите врагове на България. Айде, де по-живо, ридайте, после се веселете.
77
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано не изкара дори и година тая сатанистка оттреппка
76
1
 
4
 
! Отговори
Разследващ журналист преди 1 година
Изпуснаха подходящия момент да преровят спалните на бабока,за да открият доказателства за намесата на тайните службина Великобритания и съучастието на кралското семейство /во главе с Чарлз/, пряко свързани със смъртта на лейди Даяна и Доди Ал Файед през 1997 година в Париж !
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 81 Ето това са скучни обиди в стил детска градина... Но какво ли очаквам? За да се възхищаваш на всичко, което блести, трябва нивото ти да е на 3-годишно. Възпитанието ти също. Което пък говори и за възпитанието и нивото и на родителите ти... Тъжна работа... Защо просто не отидеш в Англия и да си щастлив близо до твоите идоли? Не се занимавай с нас тук. Не ти е по силите.
74
7
 
1
 
! Отговори
До 81 преди 1 година
По-сервилни и продажни човечета и гов.на от булгаристански шушляк като теб няма.
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 78 Добре, научи нова думичка днес. Браво. А сега провери в речника какво означава. Ще се изненадаш, че описва твоето поведение спрямо чуждия крал. Ако ще се обиждаме, нека да е интелигентно, моля! Скучно е да се спори с недоучили сервилни човечета. Постарай се малко.
72
6
 
2
 
! Отговори
До 78 преди 1 година
Пак ще кажа, аз не мразя България, мразя псевдопатриотични го.вна като теб, които мърсят България и имат наглостта да обвиняват другите, другите държави и народи, но не и самите себе си, че клета майка България е на дъното. Ти си го.вно.
71
5
 
1
 
! Отговори
До 78 преди 1 година
Ти си жалкото сервилното чалгарско човеченце на бг мутрите. България ще се опшрави ако няма такива
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 74 "По-добре е да гледаме какво става в България" Ами това правя. Гледам какво става в България. Някакви сервилни човечета възхваляват някакъв крал на чужда страна с компрометиран морал и хейтят собствената си държава...
69
5
 
1
 
! Отговори
До хектор преди 1 година
Гном псевдородолюбец чалгаристанец.
68
7
 
3
 
! Отговори
До 74 преди 1 година
Кралят не е педофил, нито е подкрепял педофилията, ***. Нямаш никакво и морално право да обиждаш Краля, който е Държавен Глава на друга държава. По-добре е да гледаме какво става в България.
67
4
 
1
 
! Отговори
Леле, какви боклуци преди 1 година
коментират под тази новина.
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 71 Много ми е интересно ти как би нарекъл педофил, ако не "морално пропаднал човек"? Е, има и други подходящи думи, но те излизат със звездички. Та, какво за теб са педофилите?
65
1
 
10
 
! Отговори
Хектор преди 1 година
Пожелавам на новия крал на англия (те могат да имат само крале но не и Царе ) да се научи да стиска зъби здраво, че му ще му се наложи да скимти от безсилие скоро. Крадливата, подмолна, кръвосмешителна англия и е време да отиде в политическото небитие, така че дерзай прелщбодеецо грозен.Само да кажа че докато ние сме имали хилядолетия велики Царства в англия са яли кори от дървета. Това го казвам за гномите чуждопоклонници .
64
7
 
2
 
! Отговори
До 71 преди 1 година
Ако според теб те са морално пропаднали хора, ти какъв си?? Другото няма какво да се коментира. В края на краищата като не ти харесва тази новина, не коментирай.
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 68 Кво го обърна пък сега на чалга? Схвана ли изобщо, че идолите ти са замесени в педофилия? Или разчиташ, че като споменеш чалга и веднага ще станеш едно ниво по-близо до идолите си и тяхната педофилия ще бъде по-малко гнусна? Изобщо, какво очакваш като величаеш такива морално пропаднали хора? Нали знаеш, че няма да започнат да те замерят с пачки за това, че ги хвалиш по форумите, нито да ти дадат някоя принцеса за жена. Само се излагаш като защитаваш педофили.
62
2
 
6
 
! Отговори
Милен до 60 преди 1 година
А ти защо четеш моите коментари, и аз бих ти дал същият съвет пусни си планетата и си мисли за кралицата или краля докато гледаш някоя мазна чалгарка, отива ти на мисленето :))))
61
6
 
2
 
! Отговори
До 68 преди 1 година
Чалгаро - мутренските възгледи за живота не важат за цяла Европа и за цял свят, а само за масата про.сти чалгаристанци. Благодарение на такива българи, България днес е на последно място и няма вече държави, които да искат да знаят за нея, камо ли вземане - даване. Русия също би шута на простото, но много комплексирано бг население. Продължавайте да обвинявате само другите, но не и самите себе си. Спокойна вечер.
60
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 63 Цял свят знае, че са перверзници и че са правили кви ли не мръсотии, а ти казваш, че са достойни?!? Нещо май родителите ти са пропуснали да те научат на основни човешки ценности. Айде като се понаучиш малко, тогава давай акъл!