Nexo заведе дело на Каймановите острови

Компанията съди регулатор
19 яну 2023 10:25, Росен Стойчев
48
Nexo заведе дело на Каймановите острови
Снимка: БГНЕС/EPA

Компанията Nexo заведе дело на Каймановите острови, съобщи The Block, цитиран от Money.bg.

Делото е срещу регулатора на островите. Там са отказали лиценз за боравене с виртуални активи на банката.

Нейните софийски офиси бяха обект на претърсване през миналата седмица, повдигнати са обвинения за банкова дейност без лиценз.

Още по темата


Няколко американски щата започнаха подобни проучвания през миналата година. Те разглеждат предлагани от компанията продукти.

От Nexo отхвърлят обвиненията. Регулаторът на Каймановите острови постановява, че бизнес моделът на компанията не отговаря на условията за рисков профил.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: делорешениеNEXO
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
1
 
! Отговори
Колю от Бяла Слатина преди 1 година
Ко стана бе? Каскета бил виновен. Сега гледам и Каймановия каскет също?
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бинансе, също е напът. Обвинения за съучастие(което може да порасне в обвинения и за участие) в престъпна икономика.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ръководителите на още няколко криптоборси са обвинени в пране на мръсни пари и съдействие за покупка на забранени стоки и услуги.
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сичките умнокрасивитет мафиоти, все бягат по места, където правосъдието е платено и не се екстрадират престъпници. Затова е полезно, че съществуват ловци на глави.
33
3
 
18
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
понеже целия либераслък се е събрал дука да брани своите мошеници - да обясним за умнокрасивитета - не е проблем, че служители на компания подкрепят финансово партия. Проблема е, че повечето от тях НЕ могат да си го позволят. Проблема е, че тези пари са дошли от НЕКСО като бонус към служителя малко преди дарението. Проблема е, че след като не искат да е публично - явно не е дарение, а отплата за услуга. Какви услуги е извършила ДБ на разследвана в ОСЕМ !! ам. щата компания ?! Сега ясно ли ви е?
32
3
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
До Анонимен 31 Да,Да бащата .....Чобанчето от БИРА.БГ каза че и майката Бойко даже и открил магазинчето.Утре ще каже че и прадядовците им 40 години са членували да кажем в БКП и за това НЕКСО е на ГЕРБ а не на ДВ и Бойко е пратил тези пари на ДБ за да ги злепостави ,а те милите нямат нищо общо със случая също като Рене в Ало,Ало със съпротивата.
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 31 Това е поредната лъжа, като за пачките и кюлчетата, на измамниците и крадците от ПП, ДБ и прокопиева ***, начело с Божков ТВ, Нова ТВ и т.н. Все Борисов и Герб са ви виновни, дори Джемкорп и Нехо искате да припишете на Борисов и Герб. Ама, вече няма ***, които да ви вярват. След невижданата инфлация, цените на храни, лекарства, горива и ел. енергия....още ли мислите, че някой вярва на лъжите на лъжливите и крадливи шарлатани, които счупиха България???
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 30 - Не знам. Стотина прокурора са проверявали, разследвания има в няколко щата в САЩ. Работатае прекалено дебела.
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До аа - Не знам кои сте вие, но на много хроа тярбва да им дреме, какво става с комапния, която прематаря стотици милиарди и е оснвен спонсор на политическа партия, която беше в управлението.
28
5
 
5
 
! Отговори
аа преди 1 година
а знаете ли колко ни дреме за нехо ааа , какво е завело и завидело
27
2
 
26
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Щом и Дойче Веле излезе вчера с материал където се говори че разследването ще е сериозно не само в България,но и в чужбина и в прав текст пушат че ДБ трябва много внимателно да се вгледат в редиците си ...разбирай да си отрежат опашката , ама когато главата и опашката са едно и също не знам това как може да се получи реално :)
26
3
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Тъй тъй......... Ама този път са крали от американския народ. За това ги търсят, а при американците няма прошка 150-300 години присъда дават за такива изпълнения.
25
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората, които са първо поколение с обувки, мразят и в червата градската десница! Личи си по коментарите.
24
8
 
18
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До aZ-ът............. Хр. Иванов ДБ са получили на 2 пъти по 200000лв. общо 400000лв. от пирамидата Нексо. И това е доказано, не фалшивите снимки от но Боко - любезния шкафа :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
23
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гроб е ОПГ, а членовете и - разбойници!
22
10
 
18
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 година
интересно ми е кой ще го яде по-голям ДБ или ПП? Аз залагам за ПП, макар и те да не са цоцали от Нексо. Просто Дебе-тата са един файтон хора - твърдата психодясна, умнокрасива секта от жълтите павета. Те по-долу от това няма къде да падат. Докато ПП имат още много.
21
2
 
22
 
! Отговори
Тъй тъй преди 1 година
НЕлустрираните си отгледаха дечица, които да ги заместят успешно в краденето на народа!!! Пфу! Крушката не пада по- далече от дървото!!!Факт.
20
0
 
14
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
Абсолютно си прав. Надяват се че като са "наши кyчи синове" ще им се размине ;)
19
3
 
3
 
! Отговори
ДжоБаеца преди 1 година
Ако спечелят делото кайманите ли ще плащат?
18
0
 
20
 
! Отговори
999 преди 1 година
ОТ ДЕЦА НА ДС АГЕНТИ - НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЪКНЕ ОСВЕН ВОНЯ!!! МОЖЕ И ДА СА УМНИ И ОБРАЗОВАНИ, НО СИ ОСТАВАТ БЕЗ МОРАЛ!