Още рестрикции, все повече хора в Русия със забрана да пътуват

Това се казва в доклад във Великобритания
15 мар 2023 22:16, Росен Стойчев
11
Още рестрикции, все повече хора в Русия със забрана да пътуват
Снимка: БГНЕС/EPA

Руските държавни служители са обект на все повече забрани за пътуване. Това се споменава в доклад до британското правителство, съобщи Гардиън.

Вероятно част от персонала дори е трябвало да предаде своите паспорти. Тези, които са на постове, близки до правителството, са под по-сериозни забрани.

Още по темата


Служителите в президентството не могат да извършват международни пътувания. Това няма как да стане, дори и да става въпрос за туризъм.

Подобни решения са били въведени още преди девет години. Вероятно спирането на пътуванията ще е факт за допълнителен брой представители на държавния персонал.

Вероятно идеята е да се спре възможно препредаване на информация. Руски представители не са потвърждавали тези твърдения.

Руското правителство следи внимателно ситуацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: персоналРусияпаспорти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
ХЕ ХЕ! Мисирки! преди 1 година
Така сте го написали - Ще кажеш че руснаците налагата забрани, а то хайлилайклитата помагат на руския народ срещу олигатсите. Руснаците аплодират!
7
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
живея в русия тези ваши лъжи вече прекалявате.Това се споменава в доклад до британското правителство, съобщи Гардиън.и вие бг преписвате техните лъжи и после се оправдавате че са ги писали в чужди новини изобщо имате ли капка мозък в главите си вие раждате омраза към бг народ
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо просто не се забрани на всички руснаци да влизат в ЕС и САЩ, докато не си оправят държавата?
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ами явно не схващате идията на забраната - спестява на хората възможността да бъдат унижавани в чужбина
4
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Служителите в президентството не можели да извършват международни пътувания. Вероятно спирането на пътуванията щяло да е факт за допълнителен брой представители на държавния персонал. Процентно държавният персонал е една малка част от руския народ. Държавен служител, който иска да си вее петата точка по чужди курорти, където да бъде вербуван за чужд агент на влияние, да освободи креслото в държавната администрация и да си пътува свободно където иска.
3
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Северна Корея =Русия
2
19
 
6
 
! Отговори
вднс преди 1 година
фейк нюз жур на ля много лъжите бе що така
1
18
 
11
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗА УКРАЙНА ??? ЗЕЛЬО ЗАБРАНИ И НА 16 ГОДИШНИТЕ МОМЧЕТА ДА ИЗБЯГАТ !!! ВМЕСТО В ЕВРОПА ИЛИ РУСИЯ .....В ЕБАХМУТ!!!