Семейство от Великобритания отиде на почивка, откри картина на сина си в стар хотел в Швеция

16 апр 2023 22:00, Нели Христова
41
Семейство от Великобритания отиде на почивка, откри картина на сина си в стар хотел в Швеция
Снимка: Pixabay/WikimediaImages

Семейство Стивънсън от Обединеното кралство се настанило в стар провинциален хотел в Швеция и открило на стената в трапезарията портрет на момиче, което поразително приличало на сина им, съобщи "Mirror".

Джени Стивънсън разказва, че се е преместила в Швеция и е пренощувала със семейството си в уединен стар провинциален хотел, когато се е връщала от ски бягане. Когато семейството се готвело да вечеря в общата трапезария, дъщерята на Джени насочила вниманието си към портрета, окачен на стената. На него било изобразено дете, което поразително приличало на седемгодишния ѝ брат Барни - рус мъж със сини очи.

Макар че картината "Цветя в долината" на шведския художник Карл Ларсон е на момиче, от Барни я отличавала само дългата коса. Джени и съпругът ѝ не се уплашили от странната находка, въпреки че гостилницата се намира в стара къща със скърцащи подове. Самият Барни прие ситуацията с чувство за хумор. По-късно жената споделила историята в социалните мрежи. "Тук няма абсолютно нищо страшно, така че вероятно всичко е наред", отбеляза тя.

По-късно в коментарите жената се пошегува, че в един момент се е събудила от зловещ звук, подобен на обръщане на страници или разбъркване на пакет карти, но след посещението в хотела цялото семейство е живо и здраво. Един от абонатите предположи, че с този звук детето може да се е опитвало да се измъкне от картината. "Има ли вещици наоколо?" - пише авторът на друг коментар. "В Швеция по Великден вещиците се стичат в Синята планина, така че предполагам, че е така", отговори Стивънсън

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Само питам... Вероятно са вегани-трансджендъри / англичани скибегачи - хе, хе;)/, промотиращи западнал шведски хотел.
27
2
 
16
 
! Отговори
ХАх преди 1 година
Абе какви са тия глупости, бе?Нещо за маясълЯ на собственика на хотела що не написахте?! Върло се интересуваме?С какви чорби ни промиват, баси!
26
2
 
15
 
! Отговори
Само питам... преди 1 година
Семейството ИНФЛУЕНСЪРИ ЛИ СА ? Такива дето и под вола теле ще намерят само и само да станат попОлярни в Социалните мрежи . Туй на старата картина бил синът им ... нищо че на картината е нарисувано момиче ... и когата била по-дълга ... и малко лицето било по-различно ... ама със сигурност бил синът им ... че даже и духове се намесили ... Баааааго и отчаяния опит за внимание.
25
0
 
11
 
! Отговори
КаскетЯ преди 1 година
Мдаа..поредния тюрлюгювеч на водещата дЖурналиЗдка ***! Ръкопляскания !
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А откъде автора знае, че Барни е мъж?
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не умеят да се изразяват добре. Това е недопустимо за журналисти. Така и не разбрах къде е Барни. Жив ли е. И освен това картината не е портрет.
22
2
 
13
 
! Отговори
Google преди 1 година
Google преводач сте ползвали, а? Пробвайте с CHAT GTP.
21
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей жестока статия като прочетох за шума от разлистване на страници направи си представих как на следващата сутрин са намерили автора на статията изкормен и от очите на картината сълзяло. Дадох ви матрял дописвайте!
20
3
 
15
 
! Отговори
Прозтаг преди 1 година
Аз пък гледах филма "Красавицата и Звяра" и той (Звяра) беше досущ като тъщата!
19
3
 
14
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
Oчаквам днес да разкажете, как на Инга от Щвеция пръднята й миришела поразително много на пръднята на Йохан от 1950-та и затова прераждането съществува !!!
18
5
 
4
 
! Отговори
Русия преди 1 година
Българи ахкайти охкайти, СМРАД инцест ни занимаат с инцестити.
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А пък аз ще ви разкажа за един човек на шурата, шурата, шуренайката дето се случила една работа, по едно време, на едно място и ще изкарам повече пари от авторката на статията.
16
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно безсмислена, ненужна "новина"... И то когато по света ври и кипи! Купени англосаксонски подмазвачи и преписвачи
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шведите и англичаните си приличат, така че не е чудно, че е намерила сходство на момичето с брат си. А жената от ляво на картината ми прилича на Грета Тунберг :)))
14
3
 
16
 
! Отговори
Док преди 1 година
Е. безсмислената статия!!
13
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Картина на момиче, което поразително приличало на сина им....значи какво да кажеш след това изречение, просто те остават безмълвен и те карат да се замислиш,че аджеба комунизмът в който живяхме не беше толкова лош...
12
1
 
13
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
Абе няма ли да свършат тези празници, че Нелито пак да ходи да си почива и да не ни занимава с "врели-некипели"?
11
3
 
14
 
! Отговори
Британски учЕн преди 1 година
След като удари половин бутилка австралиско Каберне Сувиньо британката Джени Стивънсън се загледа в огледалото откъдето се виждаше отражението на синът си, който си играеше с използван презерватив намерен в кошчето за отпадъци в хотелската стая. След половин час промърмори - каква поразителна прилика.
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е Англия кръвосмешението е на почит още от XII век. Затова всички англичани са толкова грозни
9
2
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Може ли да публикувате подобни безсмислени статии(от типа една баба казала или й се привидяло), от които нищо не се разбира.